Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
a pozor chceš dát 17\" ukamenujou tě tu :D napiš slovo xenon a ukamenují tě podruhý :D

aaaalee hovno, zase neprehanej, slo o to, ze z celeho vlakna nebylo jasne proc se vlastne pta :), kdyz tyto standardni udaje jsou vzdy zapsany v TP, ted predpokladam, ze tyto rozmery nema v TP zapsane ... proto se pta :)

osobne je mi to jedno, at si da jarda na auto kola treba z desty :D ja s tim problem nemam :papa

Odesláno

na 406 má skoro každej na leto širší gumy bud 16\'\' a nebo 17\'\' co jsem tady koukal.:rokerten nebo né?rozměr co jsem koupil tak tam muže uplně v pohodě bejt.pruměr kola je uplně stejnej jako 195/65/15 jen tady ten disk je menší a vyší guma a u 17\'\' je vetčí disk a nižší guma. to asi všechno.jen jsem se tady ptal, jestli tyhle pneu mužou bejt.A zjistil jsem že je má spousa lidí na 406.a ono se tady rozpouta debata proč tak srat velé kolo a takové keci.:)ja jen že se člověk pta na určitou věc a spousa lidí tady napiše co je psano víše:)co na to říct:-)

Odesláno

v tp velkom mam len ten, maly nevybavujem (cipova karta)ked to zakon neuklada ,len ta poopravim ak tam mas nieco ine ako je pisane v tp tak v poho moze s tebov zatocit a nemozes na neho nic a ked ho naseres tak ti ho vezme ,ked tam nemas rozmer pneumatik respektive rafkov (comu sa mi velmi verit nechce) tak si v poho

[Edited on 17/3/12 18:54 by krtek 2]

Odesláno
ja velkej techničak sebou nevozím:)kde máš zapsané kola.:)a policajtum co tam jsou za kola je jedno kdyz na tom nemas sjete pneu.

dneska je rok 2012 vsiml jsi si? a policajt bud ma notebook a nebo vysilacku a jestli jsi si nekdy vsimnul tak kdyz se neco zapisuje do velkeho TP tak to tukaji i do PC.Je pravda ze do toho moc nestouraji pokud zrovna nepotrebuje nejake premie a nema malo rozdanych pokud.

jinak ten rozmer se normalne u 406 da dopsat kdyz mas TL ke kolum.

tim nechci rikat ze jsem proti taky jsem to delal ale kdo tak cini musi vedet ze muzou nastat dusledky.

[upravil dne 17/3/12 20:10 od Vítek1]

Odesláno

:) ja tu len vravim ze ak mas nieco v tp zapisane a na aute je uplne nieco ine tak policajt je v prave ta pokutovat ak na to pride samozrejme a ty nemas sancu a

ze to v prsaxi neurobi to je ine ale trafis na poctivaka a bude vymalovane zapisat sa da vsetko je to len papier

[Edited on 17/3/12 19:11 by krtek 2]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...