Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte mam na svojej 306 cyclony a kedze sa blizi jar tak uz spekulujem kedy ich nahodim. Lenze potrebujem dva pneumatiky vymenit mam rozmer 195/50 rozmyslam nad rozmerom 185/60 ci sa to oplati kvoli mensej sirke. priemer by mal ostat cca rovnaky ale centimeter na sirke neviem ako by sa spraval. Mam len 1,9D cize ziaden trhac asfaltu a je citit ze su tam vacsie gumy ako oproti plechacom. Tak ake mate nato nazory?

Odesláno

A co se držet TP? Vzhledem k tomu, že máš 1,9D, počítám, že tam budeš mít jenom 14\", takže to je asi fuk ;). Osobně si myslím, že užší gumy mohou udělat menší rozdíl v dynamice vozu, nicméně pořád to bude 15\", což si myslím samo o sobě zvyšuje nároky. Ač je pravdou, že to zas tak velký průměr není :)

PS: píšeš oproti plecháčům, jaké máš plecháče? 14\"?

Odesláno

Aj ja mam 185/60 r14 pneumatiky a som spokojny s tymto rozmerom predošli majitel tam mal 195 ky a dal tam uzsie tvrdil ze na jazdnych vlastnostiach to necitit ale ze sa mu to ukazalo na spotrebe :cool:

Odesláno

mam na 14 plechoch 185/60 ale na cyclonoch su 195/50 R15 tak nakoniec som kupil tie 195/50 lebo som potreboval len dve pneu a nie vsetky 4. Jazdne vlastnosti su dobre ale na spotrebe to ukaze o 0,5 az 0,7 viac. Ale ak pohladkam plyn tak da sa ist aj na spotrebu. ale kazdopadne je to viac s cyclonmi.

Odesláno

a jaký máš rozměr pneu na těch 16\'\'? já mám teď možnost právě koupit ouragany a jsou na nich 205/50, jen nevím jestli na mojí 1.6 už nejsou 16\'\' moc

Odesláno

ad. cyclone.. guma na 306ku patří 195/55 ale z důvodu ceny lidi dávají 195/50 což neni zcela legální..

ad. ouragany.. na 306ce jsem je chvíli jezdil s pneu 205/45 a ET28 jsem musel snížit podložkama na ET13 (tzn. podložky 15mm s osazením, bez osazení určitě nedoporučuju)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...