Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To jsem tvrdil JÁ, o té slevě, ale už delší dobu jsem to nesledoval, tak nevím. Na přelomu roku je měl v akci každej prodejce. A že jsou humáč, to jsem vyloženě netvrdil, i když je pravdou, že se mi nelíbí. Ale každý má jiný vkus. :papa

Odesláno

2 Destiny : Uchvácenej může být člověk ledasčím. Hlavně, aby jsi se v tom \"dobře cítil\". Boty si taky nekupuješ podle toho jak tě \"uchvátí\".:D:D:D

Odesláno

Destiny: díky za tip - já včera obcházel asi 15 stránek a nejlevnější jsem našel za 3040,- a nejdražší za 3716,-!!! to jsou docela brutální rozdíly!!!

A na tom epneu maji ten muj rozměr za 2891,- - takže dík, ale stejně doufám, že to zvládnou spravit

• O 3 týdny později...
Odesláno

Myslím, že se ptal na něco jiného, jestli to na 17\" není žebřiňák?

Myslím si, že je to naprosto v pohodě. Je pravda, že když pak na zimu přezuju, tak li lebedím jaká je to pohodička, ale není to tak strašné. Kostitřas dělají z auta hlavně tlumiče a snížené sportovní podvozky v kombinaci s nízkoprofilovou pneu. Jinak pokud obuješ 17\" s profilem 45, tak to není zase tak drastické.

Odesláno

ale asi pojdem do 16\", lacnejsie pneu :D myslim, ze tu niekto zhanal originaly, tiez by som zobral Ariane, nexce sa ix niekto zbavit?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

destiny.....tak až to budeš prodávat tak je vyměníme já tě dám svoje ty mne nevybrujou ani při 170 ale jel jsem tak jen jednou nerad svého milavjů honím a mne těch 110 až 130 stačí:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...