milda Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 To jsem tvrdil JÁ, o té slevě, ale už delší dobu jsem to nesledoval, tak nevím. Na přelomu roku je měl v akci každej prodejce. A že jsou humáč, to jsem vyloženě netvrdil, i když je pravdou, že se mi nelíbí. Ale každý má jiný vkus. Citovat
Bohumil Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 2 Destiny : Uchvácenej může být člověk ledasčím. Hlavně, aby jsi se v tom \"dobře cítil\". Boty si taky nekupuješ podle toho jak tě \"uchvátí\".:D:D Citovat
Neon Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Destiny: díky za tip - já včera obcházel asi 15 stránek a nejlevnější jsem našel za 3040,- a nejdražší za 3716,-!!! to jsou docela brutální rozdíly!!! A na tom epneu maji ten muj rozměr za 2891,- - takže dík, ale stejně doufám, že to zvládnou spravit Citovat
JarinoRS Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 Zdravim vospolok Chcem sa opytat, na tych 17\" je to kostotras, alebo sa to v pohode da? Trochu sa bojim ist do 17\", lebo pri priecnych nerovnostiach to celkom slusne bije aj na 15\" Citovat
Bohumil Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Kdo chce mít pořádná kola, musí najít taky pořádnýho zubaře.:D:D:D Citovat
lamancha Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 2Jarino: ty vibrace se daji v pohode udrzet, kdyz jsou kola v tahu, tak o nich skoro nevis, ale jsou tam:mad: Citovat
destiny Odesláno 6. červen 2005 Autor Odesláno 6. červen 2005 Myslím, že se ptal na něco jiného, jestli to na 17\" není žebřiňák? Myslím si, že je to naprosto v pohodě. Je pravda, že když pak na zimu přezuju, tak li lebedím jaká je to pohodička, ale není to tak strašné. Kostitřas dělají z auta hlavně tlumiče a snížené sportovní podvozky v kombinaci s nízkoprofilovou pneu. Jinak pokud obuješ 17\" s profilem 45, tak to není zase tak drastické. Citovat
cico Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 ale asi pojdem do 16\", lacnejsie pneu myslim, ze tu niekto zhanal originaly, tiez by som zobral Ariane, nexce sa ix niekto zbavit? Citovat
Zdenál Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 destiny.....tak až to budeš prodávat tak je vyměníme já tě dám svoje ty mne nevybrujou ani při 170 ale jel jsem tak jen jednou nerad svého milavjů honím a mne těch 110 až 130 stačí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.