Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,kamaratovy začala spadavať nafta na 1,9D,vymenil komplet filter aj s ručnou pumpou(130€) a nepomohlo.Ked chce naštartovať musi ručne natlačiť,ma niekto typa?:myslim

Odesláno

Skontroluj gumičku na púzdre filtra či je dobre nasadená, všetky spoje hadičiek, prepadové trubky a aj solenoid predvstreku na čerpadle. Teoreticky a aj prakticky by si mal vidieť kde ti kvapká nafta ak pumpičkou natlakuješ sústavu.

Odesláno

Praveže nekvapka nikde,jednoducho do rana spadne nafta a kym ju ručne nenapumpuje tak motor točitoči a nechyti.Som mu hovoril nech kuknu aj do nadrže.

Odesláno

Robili mu to v servise uz to tam mal 3 krat a na nic neprišli.Tak mu vymenili na tretikrat ten filter s pumpou, rano aj tak nenatočil:). Ja som nekukal,ja som len pumpoval, som mu len povedal ze sa popytam tu na fore na nejake typy kde hladat.

Odesláno

Možno si trafil klinec po hlavičke: ,,Som mu hovoril nech kuknu aj do nádrže,,

Neviem či nádrž na Parťákovi má nejaké odvetrávanie,ale zažil som nasledovné na Avii,a aj na mojom Parťákovi.

-Natankuješ,voz natočíš,a bezproblémovo jazdíš - deň,dva,možno tri.

Auto šlape,vždy ho odstavíš normálne.Až raz prídeš k vozu,otočíš kľúčom a voz točí ,točíí,točííí....do aleluja.:grrNiekedy nepomože ani naťahanie paliva.Predstav si chlapov ,čo sedia po 12-hodinovej šichte v Avia-buse a chcú isť na ubytovňu.

,,Čo to máš za črep.Neschopný šofér.Staráš sa o to auto vôbec?,, - Skrátka ,vypočuješ si toho dosť.:mad:

Starší kolegovia radia to,či ono.A riešenie bolo genialne jednoduché.Viete čo je implozia?

Ako auto jazdilo,míňalo palivo.Logické,však?Ale ako ho spotrebúvalo čoraz viac, časom sa nedalo dopraviť palivo z nádrže do motora,pretože vznikol podtlak.Namiesto spotrebovaného paliva sa do nádrže nedostával vzduch.Ked som otvoril veko palivovej nádrže,skoro ma vtiahlo dovnútra,a voz naskočil na druhé štartovanie.A kedže veko nádže bolo plastové,hned na tvári miesta som klincom prerazil do veka dieru - a :D:papa

Na Parťakovi som na veku dieru nerobil,raz za dva dni otvorím a zavriem nádrž , aj ked netankujem,

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...