Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pomoc please ,

potřebuji číslo dílu - zapalování toho bloku co zněj vedou \"fajfky\" do svíček u 406/1997/1,8,16v. co se sním zakryjí svíčky. Fakt nevím jak se tomu říká (indukční blok?)

Motor mi jede na 3 pisty a vypadá to že problém je zde ( nebo ŘJ, svíčky to nejsou a vstřik vstřikuje)) je to občas , ventily jsou ok. Od té doby co nejede elparts.ru jsem v prd..

diky

icq 304-324-958

Odesláno

Když otevřeš kapotu najdeš na straně řidiče okolo tlumiče zelené číslo, pokud tam máš do

7608xx číslo ND je 597051

pokud od

7609xx číslo ND je 597073

xx je výrobní závod, nepodstatné.

Odesláno

ok ...je to samozřejmě zase jinak

mám tam číslo 706689 POWP což nesedí (je žluté na uchycení tlumiče u řidiče) auto by mělo být 12/96 nebo 1/97.

netušíte jestli to někdo nedělá jako druhovýrobu??

Prolezl jsem asi 5 výrobců ..a prd.:(

[Editován dne 1/5/05 FRICAK]

[Editován dne 1/5/05 FRICAK]

Odesláno

Vrakáče to většinou dávají skoro za polovinu ceny nového.

Prosím Tě pokud se ti to podaří sehnat za rozumnou cenu, napiš prosím Tě za kolik a kde. (Asi mi to také odchází) Díky Jirka

Odesláno
Napsán autorem FRICAK

ok ...je to samozřejmě zase jinak

mám tam číslo 706689 POWP což nesedí (je žluté na uchycení tlumiče u řidiče) auto by mělo být 12/96 nebo 1/97.

netušíte jestli to někdo nedělá jako druhovýrobu??

Prolezl jsem asi 5 výrobců ..a prd.:(

Tak jestli mas 7066 tak te musim zklamat, protoze jestli ti nekdo rekl ze to auto bylo vyrobeny 12/96 nebo 1/97,nebo je to napsany v papirech, tak bylo vyrobeny presne 14.3. 1996

Odesláno
Napsán autorem Swallow

Zvláštní, já tam mám jen kod barvy, čísla nikde.:)

No vidis a ja zase nemam kod barvy a mam jen ctyrmistne Org cislo :) to cislo jsem uz videl i jentak vyskrabany do laku na druhem ulozeni tlumice - na prave strane :D

Odesláno

takže problém vyřešen , odešel Vstřik ( mechanicky, ) tedˇse pro prostřiknutí zase chytil, ale když jsem měl venku celou tu rampičku ta bylo vidě že dává míň než ty zbývající nebo vůbec , na oscilockopu vše ok .Zajímavý je že se to dvakrát po odpojení baterky srovnalo po třetí ne.

Takže : komu se válí v šupleti vstřik na 18. 16v XUJ ( vstřik modrý ne hnědý) ?? :(

Odesláno

Alespoň někdo má problém vyřešen.Mě se problémy nějak hromadí :(.Vyměnil jsem palivový filtr a vada popsaná v 406 2.0 16V se dusí se pěkně zvýraznila.Jelikož to dostává víc benzínu, filtr byl poněkud ucpaný, se projevilo občasné zapalování na 3 válce.Motor se \"pěkně\" otřásá.Takže mi asi čeká koupě zapalovací rampy ( neznám přesný název ).Problém je v tom, že nemám či jsme nenalezl číslo na uložení tlumičů ani na levé, ani na pravé straně.Nevíte někdo, kde by to ještě mohlo být??:)

A aby to vypadalo, že nevím, co s penězi: zkoušel už někdo zabudovat počítač? Prošel jsem fora, bylo tam, že je třeba pouze páčka a display, ale už jsem nezjistil, zda to někdo dovedl do konce ;)Případně bych uvítal objednací čísla potřebných věcí k počítači, a? mám o čem přemýšlet :D

Předem dík za jakékoli informace

Odesláno

Dovedl. Jeden ze zde přitomných už to od minulého týdné má hotovo na 406 ce XU10J4, doufám , že k plné spokojenosti. Display už byl původně ve výbavě.

Pokud máš 406 starý model tak ta rampa je tam uplně stejná jako u XU7JP4 i s možnostmi výběru. POkud nemáš číslo DAMu dá se to i zpětně , zjistil bych dle tabulek který den,datum výroby odpovídá 7608 pak už musíš sám posoudit jestli máš starší nebo novější.

[Editován dne 4/5/05 Milhaus65]

Odesláno

To Milhaus65: MOdel mám starší, ale jaký rok je to výroby, nemám nejmenší tušení.V papírech mám 98, podle mého odhadu je to v nejlepším případě 97 a možná i 96.

Číslo DAM je předpokládám to číslo, které má být na uložení předního tlumiče.

Abys mi zjistil, co mám opravdu za veterána, pokud budeš od té dobroty :) potřebuješ co za údaje?

Jinak bych k zabudování počítače potřeboval i display, mám tam jen pro hodiny.Tedy bych potřeboval co a cca. za kolik?

Odesláno
Napsán autorem Swallow

To Milhaus65: MOdel mám starší, ale jaký rok je to výroby, nemám nejmenší tušení.V papírech mám 98, podle mého odhadu je to v nejlepším případě 97 a možná i 96.

Číslo DAM je předpokládám to číslo, které má být na uložení předního tlumiče.

Abys mi zjistil, co mám opravdu za veterána, pokud budeš od té dobroty :) potřebuješ co za údaje?

Jinak bych k zabudování počítače potřeboval i display, mám tam jen pro hodiny.Tedy bych potřeboval co a cca. za kolik?

Jen taková otázka. K čemu je dobrej PP? Ukazatel teploty je dobrá věc, ale ještě s hrůzou sledovat kolik to zrovna baští a ještě to je ke všemu nepřesný......... Hmm asi to nepotřebuju. :D

Odesláno

To máš dost velký rozptyl :)

Pokud mi dáš VIN zjistim si co potřebuji a DAM ti řeknu.

Display nebude nic levného odhaduji nový díl, 6000-8000 kč, k tomu konektory práce atd.

Odesláno
Napsán autorem Swallow

Milhaus65 : VF38BRFV280019917.Snad se nedozvím, že je to první kus z ověřovací série :( .Trochu jsem to zmastil s tím displayem, mám tam teploměr, nejen hodiny.Ale to je asi jedno, stejně by se musel měnit.A teoreticky, pokud bych se překona a měl dovolenou, bych to měl dokázat sám.

Dave_k : Zdá se mi, že tam mám málo LCD, které odpoutávají pozornost od řízení l :D.

Kdybys prodával ten teploměr tak bych měl zájem. ;)

Odesláno

Dave_k :Napřed to musí jezdit, jak má,( dneska jsem téměř absolvoval čelní střet při předjíždění, nějak jsem zapoměl, že nesedím ve 405SRI a skoro jsem to nestihl ), pak možná přijde na řadu počítač.Není nad ten úžasný pohled na aktuální spotřebu.:D Primera ukazoval i přes 60 litrů/100.Ale to bylo v zimě;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...