Péťa Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 Ahojky, tak se mi dnes začal valit bílý kouř z výfuku (začalo to asi po ujetí 12km) a autu se nechtělo jet. Ještě, že to bylo tak 100m před garáží - dojel jsem na volnoběh. Vypadá to na těsnění pod hlavou? Nebo něco jiného? Z nádržky na vodu to syčelo jako blázen. Citovat
.mycTD Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 podle me tesneni pod hlavou. Koukni na olej, jestli je v nem voda. Citovat
Péťa Odesláno 29. duben 2005 Autor Odesláno 29. duben 2005 Koukal jsem a nezda se, ale neujel jsem skoro nic s dymem. Hned jsem to chcipnul. Taky si myslim, ze tesneni. Citovat
P205XR Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 Musíš zvolit papeže pak ti to bude kouři černě... Nebo je to obráceně?? Citovat
Alpega Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 To s tym dymom sa chvalis,alebo stazujes?Pokial nechces udit biely je lepsi.Sorry-podla priznakov to bude tesnenie od hlavou.Bude to stat par koruniek.Pito:papa Citovat
Péťa Odesláno 30. duben 2005 Autor Odesláno 30. duben 2005 Napsán autorem Alpega To s tym dymom sa chvalis,alebo stazujes?Pokial nechces udit biely je lepsi.Sorry-podla priznakov to bude tesnenie od hlavou.Bude to stat par koruniek.Pito:papa :D Vzhledem k otaznikum se moc nechvalim Uz jste to nekdo nechal delat? Kolik to muze stat? Citovat
Péťa Odesláno 1. květen 2005 Autor Odesláno 1. květen 2005 Kromě ceny by mě ještě zajímalo, co všechno mám nechat udělat, když už bude hlava dole? Nehodlám teď ušetřit 2k, aby se za 1/2 roku zase musela hlava sundávat Citovat
Péťa Odesláno 13. květen 2005 Autor Odesláno 13. květen 2005 Tak v utery 10.5. vyreseno. To byla doba! Opravdu rozerane tesneni pod hlavou (servisaci rikali, ze takhle sezrany tesneni jeste nevideli). Dale byla vymenena vodni pumpa (tekla, mrcha) a hlavne koleno mezi motorem a termostatem (proto to tak dlouho trvalo, cekalo se, az prijde z Francie). 7.930,--Kc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.