John Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 Jelikož se termín tohoto srázku nezadržitelně blíží tak jsem se rozhodl sem napsat pár nejduležitějších informacích ohledně srazu. Tento sraz se koná 6-8.5.2005, kdy hlavní program je v sobotu 7.5.2005. Vstupné je 300kč za auto, nebo 200kč pro pěší. Bližší informace zde Tak pokud se někomu bude chtit na tento sraz jet tak dejte vědet. Třeba by se dal udělat nejaký malý hromadny odjezd Peugeot clubu na Mimoň. :) [Editován dne 8/5/05 John] Citovat
sipka Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 Napsán autorem Masinka jeee to mam narozky Předem všechno nejlepší :papa Citovat
Capy Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Jak už jsem psal.Jedem z Kladna s jednim randálem 19.Nejspíš ve čvrt na 8 od bejvalý Flory(totéž u vraha) jestli má někdo z poblíš jinej nápad můžem se domluvitititi Citovat
StWonder Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Chystal jsem se tam už minulej rok... Ale s tim zbořeništěm, které jsem používal jako vozidlo to prostě nešlo. Teď jedu. Akorát jsem teda všechny prachy narval do auti, abych se za něj nemusel úplně stydět... A teď zase shánim love jako blázen... Auti sice nejni nijak krásný, ale už vypadá celkem normálně. Mam DVD z Mimoňských válek VI. Hezoučký sprinty. Pokud to jenom trochu půjde, tak se též zůčastním... Snad si neuříznu totální ostudu... Ale i tak... Když někdo pojedete, třeba se setkáme... Zatim čawes a Peugeotům ZDAR!!! Citovat
white Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 Tak já také přeju Mašinkovi vše nej nej, a pořádně to oslav. A k té Mimoni: na zimním klouzání se Janovak zmínil že by uměl zařídit místo ke stání pro klubáky. Nevím jestli se mu to povedlo. Nemám na něj kontakt. Já přijedu určitě v sobotu. Už se teším. StWonder: nechceš mi to dývko skopčit? Citovat
John Odesláno 6. květen 2005 Autor Odesláno 6. květen 2005 Tak Mimoň je tu ...s kým se tam uvidím.... Ja tam přijedu uřčitě pokud mi do toho náhle něco nevleze v sobotu ráno. :) Takže už se těším až se tam uvidím s někym z clubu a pokeceme. Citovat
John Odesláno 7. květen 2005 Autor Odesláno 7. květen 2005 Tak jsem se řed chvílí vrátil z Mimoňě a bylo to jako pokažde supr..Akorat letos opravdu hoooddně aut a lidi ale jinak stejne pohoda jako pokaždé. Az protřídím fotky hodim na web aby jste se mohli podivat :D Kdo byl a nahodou jsem ho nevidel tak mi snad toto potvrdí že to bylo supr. P.S White: videl jsem tvoje auto ale tebe jsem nenasel.. :( Citovat
sipka Odesláno 7. květen 2005 Odesláno 7. květen 2005 Taky jsem tam zavítal a bylo to opravdu super Podle čísel na autech jich tam bylo minimálně přes 7000. Citovat
John Odesláno 7. květen 2005 Autor Odesláno 7. květen 2005 Napsán autorem sipka Taky jsem tam zavítal a bylo to opravdu super Podle čísel na autech jich tam bylo minimálně přes 7000. Ja jsem teda videl i čislo 9145 :D Citovat
Medvěd Odesláno 7. květen 2005 Odesláno 7. květen 2005 A jak to dopadlo s tou rezervací společného stání pro P - club???? Vzhledem k tomu, že jsi viděl Whiteův car ne Whiteho osobně usuzuju, že s tím místem to asi tak ouplně nedopadlo Citovat
aka Odesláno 7. květen 2005 Odesláno 7. květen 2005 ale vysvetli mi, jak je mozny, kdyz tak prselo, ze mam ksicht uplne spalanej??? jinak tam ale bylo pekne. Citovat
John Odesláno 7. květen 2005 Autor Odesláno 7. květen 2005 Tak pokud se někdo chcete kouknout na par fotek z Mimoňských válek VII. tak tady je odkaz na moji stranku kde najdete fotky. Snad se budou alespoň trochu líbit. [Editován dne 8/5/05 John] Citovat
Tazman Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 Moc pěkné foto, jen jsem čuměl co tám dělá DOMANSKÝ Citovat
Guest ZILA Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 ten olcit je fakt nadupanej tunas :D Citovat
Neon Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 Toho olcita si vyfotil cestou domu někde na vrakáči, ne?? Neřikej mi, že majitel má 300 stovky za vstup... Citovat
John Odesláno 9. květen 2005 Autor Odesláno 9. květen 2005 Napsán autorem Neon Toho olcita si vyfotil cestou domu někde na vrakáči, ne?? Neřikej mi, že majitel má 300 stovky za vstup... Nee normalne na Válkách byl.... Bylo to nějakýho pořadatele asi měl tam napis pořadatel Každopádně hold co naděláš. Citovat
Návštěvník Odesláno 10. květen 2005 Odesláno 10. květen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI Jo jo Olcit je fatk cool Jj, tuning znacky REZ... to nikde nekoupis, to sou leta tezkyho nicnedelani Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.