xpetrix Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Mám to tak ako je to na druhej fotke od Xpetrixa. Teraz to neviem odfotiť, lebo prídem možno až v piatok domov. Ale asi to bude ten alarm. Vždy som si myslel, že sú to také krpaté výškače Možno v mobile nájdem nejaké foto. Na 111% to je alarm Ved priloz ucho a urcite to hrat nebude Citovat
Juve Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Mám něco podobnýho, ale, ten šuplík, asi nejde zavřít, co? No zatiaľ nejde,ale keby ten reg.hlasitosti bol o 2mm tenší tak ano...chystam sa nejaký taký zohnať. Ale aj pri povodnej RD3 som mal šuplík aj tak stále óópen:D Citovat
jarmyl Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 No chlapci, rozkecali jste se hezky Opravdu jsou to čidla alarmu. Taky to nemám. Jinak k tomu dotazu : Děkuji všem za informace, ale mám ještě dotaz: Nevím jak v 807-ce hraje hudba a kolik to má repro, ale dotaz je na výbavu s navigací (hranatý budíky) a originál rádio na mp3. Dá se eventuelně rádio vyměnit za jiné a bude fungovat navigace ? ? To samé je i kulatých budíků se slabší navigací ? ? Děkuji za cokoliv Mě to hraje docela slušně, akorát při běžícím motoru zmiznou basy. Repráků je opravdu 8 jak bylo řečeno. Pokud chceš navigaci, tak to nevyměníš - ani u slabší (jestli myslíš monochrom). MP3 to přehrává s novějším firmwarem . V té chvíli ovšem zas nemáš navi, protože je bez CD. Takže buď hraješ MP3 a CD changer nebo používáš navi a CD changer. Citovat
xpetrix Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Ja pouzivam tu poslednu moznost:navi a CD changer,kde mam nasukanu vaznu hudbu,ktoru som este nikdy nepocuval:D Citovat
kveton Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 a co dát misto CD changeru tu věcičtu na USB pro přehrávání mp3? Teď přesně nevim jak se to jmenuje, ale tušim že se to prodávalo na stualarmu Citovat
Juve Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Bohužial Xcarlink - len pre RD3 a RD4 Podľa ich pozn. \"nezlúčiteľný s modelmi autorádií s integrovanou navigáciou\" http://www.xcarlink.cz/?p=productsMore&iProduct=25&sName=adapter-ipod-iphone-vstup-pro-autoradio-peugeot-rd3 Edit: Tak aby som nekecal,mala by byť aj verzia pre RT3: http://www.xcarlink.co.uk/product.php?productid=116&cat=14&page=1 [upravil dne 22/3/12 08:13 od Juve] Citovat
kveton Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 ještě jsem našel, že Peugeot dělá nějakej USB box, něco na stejnym principu jako xcarlink, mělo by to dokonce snad i zobrazovat názvy písniček Citovat
Antonius Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 No súčasný model má vo výbave \"WIP bluetooth + USB box\" takže niečo také sa určite robí - čo to presne robí neviem, lebo auto ešte nemám Citovat
Juve Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Prajem ti teda ,aby to splnilo tvoje očakávania -aby to parádne Bluetoothovalo a USB boxovalo:D:D:papa Citovat
Antonius Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Vďaka Juve - aj ja dúfam že bude fungovať nielen to ale aj všetko ostatné tak ako má, alebo radšej ešte lepšie ako čakám :D:D Citovat
Jooooose-1 Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 Ja ten \"WIP bluetooth + USB box\" vo výbave nemám, ale nechýba mi to Citovat
Antonius Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 Keby že to je za príplatok tak si to nedám ani ja:bojim, ale je to už súčasť základnej výbavy tak to tambude ....či to budem využívať netuším, ale určite to aspoň vyskúšam:mrk Citovat
kveton Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 tak to mě to chybět bude, byl jsem zvyklej na RT4 s HDD a teď budu mít jen RT3, tak sháním náhradu za hdd ještě mě tak napadlo, nevíte náhodou, když s RT3 budu navigovat asi nebudu moct poslouchat hudbu z AUX, že? Proto je pro mě dobrý řešení ten USB box Citovat
MotoMoto Odesláno 24. březen 2012 Odesláno 24. březen 2012 Mám to vyzkoušené a funguje to. Jedeš na aux a přitom do toho kecá a naviguje navigace. Citovat
kveton Odesláno 24. březen 2012 Odesláno 24. březen 2012 fakt? i zobrazuje mapu? Tak to je super, to by ohlo stačit Citovat
marko306 Odesláno 24. březen 2012 Odesláno 24. březen 2012 Už sa o tom nebavíme, ale toto sú tie čidlá. Citovat
MotoMoto Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 K té Navigaci, je to stejné jako když ti jede CD nebo mněnič a nebo rádio, chová se to stejně, prostě ztlumí hudbu a odříká navigační pokyny a zase jede muzika. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.