Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem,

v hledání jsem na bitpower nenašel žádné výsledky, tak proto vkládám jako nové téma a raději do diskuze.

Mám dotaz, zda máte s touto firmou nějaké zkušenosti, ať už s dieselem nebo benzinem... Vím, že fungují dlouho a za pár kaček to taky není - ikdyž to samozřejmě neznamená, že jsou bezproblémový. Moc recenzí jsem na netu nenašel.

Nově jsem si koupil Megana coupe 2.0Tce a chtěl bych jej lehce poštelovat na 210 poníků a aspoň 350NM...

Prosím prosím máte zkušenosti s bitpower.cz nebo Váš známý atd.

Díky moc :)

Odesláno

Ty vado :o, tak to jste mě dostali.. díky moc za reakce, takže jsem zase tam, kde jsem byl :D.

Tak to se asi zaměřím na sání a na výfuk, ale to mi moc nepřidá. Jelikož mám přeplňování, tak nejjednoduší bude úprava ŘJ, ale kterou firmu zvolit, aby to nezk..ila?

Mít Škodovku, kterou dělá každej mám po problému, ale s Frantíkama je to horší:myslim

Odesláno

Straki dělá i benzíny?

Jinak BitPower nebrat,stejně tak ABC Tuning a podobný podvodníky.Je toho plno na netu,zkus třeba kouknout na tuningforum.cz

Odesláno

Znám se s spolumajitelem, upravoval mi palivovou mapu na Ducati 748R, protože tenhle typ závodního motoru je extrémně citlivej na přesný nastavení. Výsledek tak 50% - některý neduhy se podařilo odstranit, jiný ale vznikly. Na obranu Bitpoweru musím ale říct, že jsme to nedělali na brzdě, takže to byla ta zásadní chyba (nebylo reálný sladit vyhovující termín Bitpoweru, mě a servisu s brzdou). A dokázal mi opravit porouchanej Eprom krytej jakýmsi kryptonovým obvodem, takže druhá Ducati je díky tomu opěr OK.

A co mi říkal, tak chiptuning Mercedesů AMG dělá výhradně pro Mercedes ČR on. Tak asi přece jen tomu trochu rozumí.

PS: coupe jsem ale svěřil do rukou Strakimu a od té doby ho chválím až do nebe :D:super

Odesláno

No, tak díky moc za rady budu o tom přemýšlet a pokud by nebyl problém, že je to Rencek, tak bychom se mohli domluvit...

Zatím to není aktuální (musím splatit půjčku na nové auto), ale předpokládám, že někdy v rozmezí červenec - srpen by to bylo aktuál.

Straki007: Jen zatím informativně, šlo by u Vás udělat úpravu ŘJ u Nového Megana coupe r.v. 2010 2.0Tce (v sérii 180 koní a 300NM) alespoň na nějakých 210 a 350NM - ovšem nechci to za každou cenu, hlavně aby to nemělo negativní vliv na motor.

Odesláno

Samozrejme jde upravit vse co dokzau vycist a zapsat a pokud mam na to checksum(pro beno motory)tak i za dobrou cenu upravim.

Ty tam mas ale mozna tip jednotky kterou zatim nedam.

Pokud mas Sagem S3000 nebo Siemens sirius 34 tak to jde.

Ale pokud mas Magneti Marelli MF35 tak hold zatim nejblizsi rok smula.

Odesláno
Samozrejme jde upravit vse co dokzau vycist a zapsat a pokud mam na to checksum(pro beno motory)tak i za dobrou cenu upravim.

Ty tam mas ale mozna tip jednotky kterou zatim nedam.

Pokud mas Sagem S3000 nebo Siemens sirius 34 tak to jde.

Ale pokud mas Magneti Marelli MF35 tak hold zatim nejblizsi rok smula.

Teď mám auto na servise, takže nevím... Ale podívám se na to a až to bude aktuální ozvu se Ti, zda bychom se dohodli.

Zatím děkuji a snad brzy nachipovanou :papa

[upravil dne 7.3.2012 18:48 od Lachtis]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...