Matuska Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Ahoj. Můžete mi někdo poradit, kde ho (ten klaxon) najdu? Ostřikovače stříkají, ale klaxon občas netroubí. Rád bych se na něj podíval. [upravil dne 6.3.2012 05:37 od Matuska] Citovat
punkac Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 jestli to bude jako u 406, tak bude v levým podběhu, musíš předtím sundat ten plast nad kolem když nebude v levém, tak bude v pravém Citovat
Flying_dragon Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Klakson je pod levým podběhem, tedy u nárazníku. Musíš sundat ten plast. je tam i siréna na alarm, pokud ho máš..-.. Citovat
HonzaZ Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Problém nemusí být v klaksonu, ale v kontaktech pod airbagem nebo může být přerušen páskový vodič v COMu. Citovat
Flying_dragon Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Problém nemusí být v klaksonu, ale v kontaktech pod airbagem nebo může být přerušen páskový vodič v COMu. Hlavně, jak píše HonzaZ, tak pokud by to opravdu nebylo závadou sirény, tak si nezapomeň odpojit baterii, pokud budeš demontovat airbag z volantu. Je to totiž hezký rána A nebo zkus napojit na dia. Citovat
Matuska Odesláno 6. březen 2012 Autor Odesláno 6. březen 2012 Díky za dobré rady. Pojistka je OK, klakson spíš troubí blbě (má občas chrapot). Chci se podívat hlavně na ukostření. Baterka je už venku, držák baterky odklopený. Mám v garáži zimu, tak se mi nechce ležet na zemi, ale shora jsem včera večer ten klaxon neviděl. Tak teď vím, že tam je. Citovat
JanoRS Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 mam podobny problem na 307 2,0 79kw HDi , raz trubil potom nie po nejakom case zasa zacal a teraz uz asi pol roka nefunguje dal som to na dia a ziadna chyba, potom som sa zameral na klakson a pisalo neaktivny dal som trubit a napisalo AKTIVNY..... ked si myslim že je všetko po klakson OK je to chyba? hned ako budem menit gumy pojde klakson von len by som chcel vediet či možem hladať nový alebo ešte počkať pokial ho odskúšam ? Citovat
Flying_dragon Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Na dia, ti to ukáže, že je aktivní, jelikož to snímá z volantu, takže tam jde vidět, že to je ok, ale pokud to nic neukazuje, tak bych hledal fyzicky tu chybu, takže podívat se na něj a připojení kabelů Citovat
JanoRS Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 ....potreboval by som vediet pokial dia snima zavadu ..... po volant alebo este dalej? takze ked dia ukazuje NEAKTIVNY a po zatlaceni AKTIVNY bude chyba od volantu dalej alebo je vsetko OK az po klakson? niekde som cital ze od volantu pokracuju kable este do ovladacich pačok pod volantom a prave tuto zavadu som chcel vyluciť Citovat
Brizan Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 jj přesně tak, od volantu to jde přes páskový vodič do COMu (páčky pod volantem) a odtud dále... Citovat
HonzaZ Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Všechny akce těchto členů vyhodnocuje BSI. Citovat
Salina Odesláno 15. červenec 2018 Odesláno 15. červenec 2018 (upraveno) Můžete mi poradit koupila jsem si Peugeot a 407a nefakci troubeni pojistky ok pod volantem jsme kontrolovali taky nic nám nepřišlo divné Upraveno 18. červenec 2018 uživatelem Salina Necituj předchozí příspěvek Citovat
HonzaZ Odesláno 15. červenec 2018 Odesláno 15. červenec 2018 Možností je více. Může být vadný klakson, kabeláž, páskový vodič v COMu, který elektricky propojuje volant s autem a také může být problém v konektoru nebo kontaktu ve volantu. Pomocí originál diagnostiky se nechá otestovat funkčnost klaksonu a i spínače. Citovat
Salina Odesláno 16. červenec 2018 Odesláno 16. červenec 2018 A kde to najdeme ten páskový vodič v COMu zkoušeli jsme jestli tam jde stava ke klaksonu a nic tam nejde Citovat
HonzaZ Odesláno 16. červenec 2018 Odesláno 16. červenec 2018 COM je v podstatě nerozebíratelný. Nedoporučuji rozebírat. Při demontáži by se rozhodil snímač úhlu volantu pro ESP a už ho nikdo nedá dohromady. Pokud je páskový vodič přerušen, tak jedině výměna COMu. Dejte to nejdříve na origo diagnostiku a nechte to otestovat, protože byste do toho mohla nacpat haldu peněz a výsledek může být nulový. Citovat
Salina Odesláno 18. červenec 2018 Odesláno 18. červenec 2018 Děkuji moc za info budeme to muset vyřešit u servisu přímo v Peugeot Citovat
HonzaZ Odesláno 19. červenec 2018 Odesláno 19. červenec 2018 (upraveno) Není zač. Pozor, nový COM stojí v peugeotu kolem 12tisíc. Ideální je sehnat ho na vrakovišti nebo v druhovýrobě. Pokud byste měli čas, tak do konce týdne jsem v jižních Čechách kousek od JH a diagnostiku mám sebou. Upraveno 19. červenec 2018 uživatelem HonzaZ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.