Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.

Můžete mi někdo poradit, kde ho (ten klaxon) najdu? Ostřikovače stříkají, ale klaxon občas netroubí. Rád bych se na něj podíval.

[upravil dne 6.3.2012 05:37 od Matuska]

Odesláno

jestli to bude jako u 406, tak bude v levým podběhu, musíš předtím sundat ten plast nad kolem

když nebude v levém, tak bude v pravém

Odesláno
Problém nemusí být v klaksonu, ale v kontaktech pod airbagem nebo může být přerušen páskový vodič v COMu.

Hlavně, jak píše HonzaZ, tak pokud by to opravdu nebylo závadou sirény, tak si nezapomeň odpojit baterii, pokud budeš demontovat airbag z volantu. Je to totiž hezký rána :roker A nebo zkus napojit na dia.

Odesláno

Díky za dobré rady. Pojistka je OK, klakson spíš troubí blbě (má občas chrapot). Chci se podívat hlavně na ukostření. Baterka je už venku, držák baterky odklopený. Mám v garáži zimu, tak se mi nechce ležet na zemi, ale shora jsem včera večer ten klaxon neviděl. Tak teď vím, že tam je.

Odesláno

mam podobny problem na 307 2,0 79kw HDi , raz trubil potom nie po nejakom case zasa zacal a teraz uz asi pol roka nefunguje :bacha dal som to na dia a ziadna chyba, potom som sa zameral na klakson a pisalo neaktivny dal som trubit a napisalo AKTIVNY..... ked si myslim že je všetko po klakson OK je to chyba? hned ako budem menit gumy pojde klakson von ;) len by som chcel vediet či možem hladať nový alebo ešte počkať pokial ho odskúšam ?

Odesláno

Na dia, ti to ukáže, že je aktivní, jelikož to snímá z volantu, takže tam jde vidět, že to je ok, ale pokud to nic neukazuje, tak bych hledal fyzicky tu chybu, takže podívat se na něj a připojení kabelů

Odesláno

....potreboval by som vediet pokial dia snima zavadu :myslim ..... po volant alebo este dalej? takze ked dia ukazuje NEAKTIVNY a po zatlaceni AKTIVNY bude chyba od volantu dalej alebo je vsetko OK az po klakson? niekde som cital ze od volantu pokracuju kable este do ovladacich pačok pod volantom a prave tuto zavadu som chcel vyluciť :o

• O 6 let později...
Odesláno (upraveno)

Můžete mi poradit koupila jsem si Peugeot a 407a nefakci troubeni pojistky ok pod volantem jsme kontrolovali taky nic nám nepřišlo divné 

Upraveno uživatelem Salina
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno

Možností je více. Může být vadný klakson, kabeláž, páskový vodič v COMu, který elektricky propojuje volant s autem a také může být problém v konektoru nebo kontaktu ve volantu. Pomocí originál diagnostiky se nechá otestovat funkčnost klaksonu a i spínače.

Odesláno

COM je v podstatě nerozebíratelný. Nedoporučuji rozebírat. Při demontáži by se rozhodil snímač úhlu volantu pro ESP a už ho nikdo nedá dohromady. Pokud je páskový vodič přerušen, tak jedině výměna COMu. Dejte to nejdříve na origo diagnostiku a nechte to otestovat, protože byste do toho mohla nacpat haldu peněz a výsledek může být nulový.

Odesláno (upraveno)

Není zač. Pozor, nový COM stojí v peugeotu kolem 12tisíc. Ideální je sehnat ho na vrakovišti nebo v druhovýrobě. Pokud byste měli čas, tak do konce týdne jsem v jižních Čechách kousek od JH a diagnostiku mám sebou.

Upraveno uživatelem HonzaZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...