Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte , nedavno som predal jednemu chalanovi z okresu maminho fiata bravo , ona auto kupila tiez z okresu a dnes mi chalan vola ze pri overovani cisel mu policajt povedal ze nepasuju udaje na stitku s udajami v TP , pricom cislo VIN pasuje nepasuju len cisla ktore oznacuju hmotnosti , v TP su ine cisla cca o 100 kg .. ale moja mama toto auto prihlasila bez problemov pred cca tristvrte rokom a boli tak isto rozdielne udaje v TP od stitku ... myslite ze to bol len nejaky velice mudry policajt alebo je to naozaj problem ?? ..

prikladam foto stitku aj TP

post-32263-14109622622309_thumb.jpg

Odesláno

Předpokládám, že jde o dovoz a došlo k chybě při přepisu zahraničního TP. To je nepříjemné, já to řešil u moto - byl jsem v ČR druhý majitel a první to bezproblémů přihlásil... já ne, protože nemám automatickou převodovku :D

Zavolal jsem na dopravku kde to poprvé registrovali. Dohodnul se na zaslání TP a oni mi poslali zpátky TP s opravou. V tvém případě by to chtělo například původní TP, v nejhorším případě vyjádření FIATU.

BTW kterej policajt ti to řekl? Policajti nemají přece s příhlášením nic společného, nebo u Vás to máte jinak? Na evidenci se štítky už nekontrolují. Pokud na evidečce (STK) tak by to bylo poprvé co to někdo kontrolovat tak zajeď jinam a bude klid, ne?

[upravil dne 5/3/12 19:26 od koblih69]

Odesláno

no taky isty problem mal kolega z prace minulu stredu, kupil auto z KE a ked ho isiel prihlasit tak mu nesedeli tie iste udaje....vin ok....musel ist do VW a tam mu vystavili papier sa mi zda.....potom mu to prihlasili....asi to zalezi na konkretnom policajtovi, ja co som stale prihlasoval tak pozrel len vin-ko, ;)

Odesláno

No ved to ze aj ja som bol vzdy v tom ze sa kontroluje len VIN ale vidim ze asi nie ... je to katastrofa .. on je uz 3. majitel tu v okrese cize sa nemenia ani znacky a je pritom prvy co s tym ma problemy.. moja mama to prihlasila bez najmensieho problemu .. a predosly majitel tak isto ...

Odesláno

Lada, ale koblih poradil dobre, zmeny do TP ohladne konstrukcie vozidla vykonava jedine okresny urad.

policajti maju na starosti len evidencnce zalezitosti o drziteloch a podobne...

Durii: treba sa spojit s okresnym uradom a poziadat o opravu, pripadne rovno importera.

nasledne policajti vykonaju zmenu majitela vozidla ked budes mat technicak totozny s udajmi vozidla... nic nestandardne...

Odesláno

Policajti v tom maju riadny bordel. Aj mne nechceli prihlasit auto, lebo v technicaku ich kolegovia predtym nezapisali automat, a farbu dali zlatu. Tetuska policajtka si bola pozriet auto a ze tam mam automat a ze som si ho dorabal a tak a potom to zabila ze auto nie je zlate, ale strieborne. Ja jej vravim ze ogicialna farba je CENDRE.Ona ze taku v systeme nema a ze jej sa to nezda ze by to bola zlata. Ze jej sa to zda ze je strieborna. tak jej vravim ze nech tam napise strieborna. Tak potom vitazoslavne vyhlasila ze nasla moju farbu. Ze sa jej to zda ako pastelova siva. Mna islo rozhodit. Ze mi nechce robit problemy, ale ze jej kolegom pri beznej kontrole by sa ta farba nezdala keby tam bola zlata a bol by problem.

No ale aj tak som musel najskor volat na druhe miesto kde bolo auto prvy krat prihlasene a poziadat o zmenu v technicaku a potom mi to az s novym technicakom prihlasili na mna.

Niekto spravi chybu a my si to odnesieme. Na originale technickom bol ten automat zapisany, ale nejaka dobra dusa tam dala manual.

Odesláno

no ja zajtra pojdem na ten obvodny urad uvidim co vybavim ... a hintaka sranda sa stala aj kamaratovi ... dal si dodatocne zapisat gumy a naka majsterka napisala 205/88 r16... miesto 205/55 .. a jeho za to drbali policajti nech si to ide dat opravit .. samozrejme platit kolok a jedno sdruhym ... katastrofa cista byrokracia :grr

Odesláno

ok, tak sa opravim...

kamarat si to mal skontrolovat ked to preberal od \"vybavovaca\"...

to je ako platit pri pokladni za nakup a neskontrolovat si vydanu hotovost... :myslim

to ale uz nema s byrokraciou nic spolocne...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...