Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Exkurze TPCA  

1. 1. Exkurze TPCA

• Vinárna u Uhlíře
      10
    • Restaurace Taverna
      3

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Skuci, nevím jak v Přerově, ale tady prší :( Vstal jsem ve čtyři ráno a už pršelo a teď v půl sedmé stále trochu prší a obloha je všude kam dohlédnu zatažená. Snad bude v Přerově lépe. Jdu vzbudit zbytek rodiny a v osm vyrazíme :)

Odesláno

Děkuju všem zúčastněným, hlavně skucimu a ozzymu ...bez jejich pomoci s organizací by ten sraz nebyl takový, jaký byl :)

Jsem rád, že jsem poznal další klubáky a že se všem líbilo a ještě jednou děkuju za příjemně strávený den. :)

P.S. Tortilly byly super, chuťově vynikající akorát škoda toho pálivýho koření na vrchu, to mi moc nesedlo. Jinak musím říct, že restaurace stojí za to - příjemná atmosféra a vynikající jídlo :mrk

P.S. 2 Skuci, propříště na tebe dám a s počasím tě poslechnu, jak se i potom ukázalo, ten server je víc než spolehlivej :D:)

Odesláno

hele používám ho už víc než rok a ideální přes léto třeba když chce člověk někam vyrazit a v zimě zase když jede na hory... a včera a ani dneska nezklamal a počasí bylo takové, jaké mělo být ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...