Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Exkurze TPCA  

1. 1. Exkurze TPCA

• Vinárna u Uhlíře
      10
    • Restaurace Taverna
      3

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Sraz v brodě nadále platí, sraz jihlaváků bude u agipu, co je směrem od Jia na brod. Zbytek co není po cestě se sjede asi na parkovišti u Vinárny, zeptám se ozzyho na adresu a případný souřadnice :). Při nejhorším, kdyby byl zájem, můžeme se sjet i na jiným prostranství a pak společně všichni odjet směrem k Vinárně ;)

koukám, že nás bude na bowl tak něják akorát a nebudm problém se prostřídat, na jednu dráhu by šlo udělat i 6 lidí ale to případně dle zájmu :)

Odesláno

Já sem taky na to úplně levej :D ale o to větší sranda to bude :)

Info pro jihlaváky a broďáky: Cesta Jihlava > Kolín vychází na hodinku a půl, zhruba. V 11 máme být v Kolíně, takže bych udělal sraz v brodě v 9:40, 9:50 odjezd směr Kolín, příjezd tak v 10:50 - 11:10, podle situace.

Pro Jihlaváky je sraz u Agipu naproti věžičkám a to v 9:00, odjezd 9:10 :) Časově to něják tak vychází, nechávám časový rezervy pro jistotu

Jinak byl bych rád, kdyby jsme se všichni, co jdeme i na oběd sjeli na parkovišti u ozzyho, snad to do večera stihnu doplnit, kde to je :) Ideálně tak před jedenáctou :)

Odesláno

Takže parkovat se bude v Kollíně, ulice Rorejcova 906 :) A je to suterénní parkoviště pod OC Futurum

Všichni by jsme se tam měli vejít s přehledem :)

Odesláno

Krynda pána,tam máme spicha/v tom FUTURU/,sám Skuci to takto navrhoval.Odtud pojedeme na parkoviště k nám do areálu a pak je to cca 3 minuty chůze do vinárny.Kapišto???Skuci,Skuci,ty to ale dovedeš zamotat.

Odesláno

Ano,je to přesně uprostřed ulice.Nedá se to přehlédnout.Parkování už si najdeš v místě.Nikde tam nejsou zákazy.

Odesláno

ok ok ok já sem tu chvilku nebyl tak sem jen trošku reagoval co sem viděl... beru zpět... ještě teda potom upřesnit v kolik sraz v tom futuru... Jinak já zítra zavolám na ten bowling jestli maj v pátek odpo volno ;-)

Odesláno

Sraz máme do 11.00.Též jsme to již řešili.Jinak zpozdilci přímo do vinárny , ulice Příčná 266.

Odesláno

Když vidím ty zmatky, jak někteří nestíhají číst všechny příspěvky tak bych si dovolil navrhnout, aby Tom_206 upravil první příspěvek podle dohodnutých skutečností (přesný čas a místo srazu ....) aby se to dobře a rychle hledalo. Osvědčilo se mi to při pořádání srazu, všichni věděli, že je první příspěvek stále aktualizován a pak stačilo číst jen ten, ještě jsem změny zvýraznil modře aby bylo zřejmé co bylo od posledně dopsáno. Ale samozřejmě záleží na pořadatelích jak si to udělají ;)

Odesláno

takže info ohledně odpoledních aktivit:

ráno hned po srazu je potřeba se domluvit kam a hned to zamluvit!!!

BOWLING:

do 17:00 mají téměř volno ale prý během dopoledne se lidi hodně objednávají, takže pokud by jsme chtěli na bowling ráno zamluvit i s přesným termínem!

BOBOVÁ DRÁHA

dle počasí upravili otevírací dobu a přes týden nejezdí, každopádně pokud by nás bylo víc, tak není problém aby nám dráhu otevřeli. Chce jim to ale opět hned ráno zavolat aby neměli něco rozebranýho

Odesláno

jinak jsem koukal na server, odkud zjišťuju info o počasí. V Kutný Hoře se od 12:00 až do pondělního rána mohou občas vyskytovat přeháňky ale nic extra ;-) takže radši bych projistotu já osobně teda volil ten bowling ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...