Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Exkurze TPCA  

1. 1. Exkurze TPCA

• Vinárna u Uhlíře
      10
    • Restaurace Taverna
      3

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Bohužel stránky nemá,pouze mám to foto.Ale agentura která zajišťuje hercům z Prahy vystoupení v kolínském divadle ,vozí herce na večeře k němu a přitom Taverna je přímo naproti divadlu.Zkusím dát na net jídelák,zítra mi ho donese do práce,oskenujiho a Skuci to dá na vlákno.jo?;)

Odesláno
koukám, že se to solidně rozjelo a bude nás hodně... tak až bude finální číslo... tak já zajedu zamluvit tu restauračku ;-)

:D :D :D Hlavně najdi, kde se dá solidně zaparkovat (a ne daleko, prosím). :D:D:D

Odesláno

:D upřímně ? vůbec ne...před pár dny jsem čekal, že to padne...ale jsem rád, že se tohle tak parádně naplnilo :)

Já doufám, že budeme mít dobrý počasí a nebude hnusně, to je tak jediný, co by to mohlo pokazit nebo maximálně odmítnutí naší exkurze ze strany TPCA :bacha

Odesláno

Do futura trefím levou zadní ;) takže žádný problém :) Na brodáky budu čekat od 9:50 u obřadní síně ( Zelená 206, klubovka na zadních vratech a ve předu na SPZ)

Odesláno

my jihlaváci tam taky tak něják dorazíme, pokud nebudou problémy ;)

ChouLu: nemachruj, tam trefím taky :D a do TPCA taky :D...

[upravil dne 4/3/12 21:18 od Tom_206]

Odesláno

jj když budu mít materiál v mailu rád hodim ;-) jinak zejtra zkusim zavolat na tu bobovku, když nezapomenu a zjistil bych nějaký info ;-) a pak teda podle výsledků restauračky rezervovat i to ;-)

Odesláno

Asi jsem to někde přehlídl, ale kde se to máme vlastně sejít? V prvním příspěvku je napsáno, že se to ještě upřesní a teď tu už řešíte, v kolik se tam sejdem. Jsem trošku mimo, omlouvám se, ale nějak to nestíhám sledovat.

Odesláno

Probíráme sraz po cestě :), ty jede z opačný strany než my, takže pro tebe bude platit sraz v OC Futurum max. v 11:00 - ještě to ale promyslím a zavčas dám vědět, kdyby byla změna :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...