tumas Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 Prosim o radu ,potrebuju na auto letni gumy a nasel jsem tyto - Yokohama C.drive 205/60/16 .Znate je nikdo a jsou dobre?diky moc Tomas Citovat
bart.lbc Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Pneu - Yokohama no bude to podle ceny a výkonu auta tak na 20000km což znamená že momentálně uspoříš a auto snima bude jezdit taky . Můj názor. Citovat
koblih69 Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Yokohama nejsou špatné gumy. Nicméně jejich hlavní výhoda je, že má dobrý výběr širokých, nízkoprofilových ... pneu za přijatelné peníze. Pro normální rozměry ty pneu nejsou nijak zajímavé. Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Měl jsem Yokohama 205/55 R16 na 307mě, myslím že C.drive. Auto jsem s nimi koupil. Jízdní vlastnosti dobré, jen neuvěřitelně hučely. Po přezutí na zimní kola bylo auto tiché. Jsou pryč, a jsem rád. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.