thoy_GTi 6 Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Zdravim ve spolek.. ..tak uz mam motor v aute, ale kdyz jsem chtel odjet z dilny, tak prislo neprijemne zjisteni Nova spojka, a nak vubec nazabira(skoro az nahore), ale auto se skoro ani nerozjede. Co by to mohlo byt? Predem diky za rady:super Citovat
thoy_GTi 6 Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 Bohuzel nevydrzel nataceni videa \"sushi vs camembert\":aut:aut Takze se nove nastrojil nahradni, co se valel ve sklepe (novy rozvody, oleje, filtry, spojka, tesneni atd...). A jeste mi do toho dela znamej kroupy:mrk Prej pak vyjede \"leštěňka\";) Citovat
ozzy56 Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 odpoj lanko od vypínací páky na převodovce (nebo demontuj spodní váleček i s hadicí)--podle systému, pak dej jedničku a auto se snaž potlačit, nemelo by to jít, v opačném případě jste spojku špatně složili když auto bude na rychlosti držet, je špatné ovládání spojky (lanko, nebo něco s hydraulikou) Citovat
Benžík Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 To se mi jednou taky stalo, u 309, nový spojkový ložisko vypadalo stejně jako původní, ale bylo tlutější a pořád mačkalo na přítlačák. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.