Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Myslím jestli SR, což je bez PP, bez opěrek, bez el oken vzadu atd.

A mix tím myslím, že jsi mohl něco dodělat :D

Trochu jsem brouzdal, koukám, že ses autu dost věnovat co jsi na foru, takže bys mi mohl napsat pár věcí o autě. Co jsi na něm zásadního dělal, co je za problémy, zda bylo bouraný, co koroze atd. Mě hlavně moc nejde do hlavy ten motor. Moje současný auto má 1000kg a 65 kw, žádný dělo to není. Tohle má cca 1400kg a 85kg, utáhne to ten motor? Klidně mi napiš SZ ať tu nenapíšeme 5 stránek o tvým autě. Nebo na můj email. Díky

Odesláno

ne nic jsem nedodělával,akorát tam jsou černý kožený tapecí navíc!Auto dotažený Z Dánska,tam jeden majitel já od 2009 druhý,první v ČR.Motor žádný závodák není,když chceš normálně jezdít tak stačí,když ho točím nad 3500ot/min tak to i jede:D,motor nenáročnej,vyměněny rozvdy po koupi a napínací kladka příslušenství,přední stabilizační tyčky,po 15 000km měněn olej a filtry+svíce!jinak koroze OK,akorát pod zadní sedačkou rezatý jak prase,protože nějakek kokot tam měl vlhkej filc pod sedačkama a začala koroze!jinak gut!Spotřeba na LPG kolem 10l kombinovaná,dálka i kolem 8l LPG.Bouraný to nevím já jsem s tím neboural,nevypadá to...jinak skla rok 2003 na všech,tak kdyby to bylo bouraný tak asi jen tukanec.Pak LPG za 23800Kč doklady od všeho mám,závěs 3600Kč ten jsem nechal dodělávat taky já!jinak mělo auto sportovní pružiny,vzadu jsem je vyhodil bylo to tvrdý jak prase a dal jsem tam origo,vepředu jsou ,aby to nebylo jak parník....jinak to jezdí svítí troubí....Ferry s Dia zjištoval kolik to má najeto a nic tam nebylo...:D ted to má 140000km,ale podle volantu kterej je koženej to nemá víc jak 320000Km:roker

Odesláno

Nas je ve vybave ST Dynamik / levnejsi Sport a mame tam budik na olej ....

Ve vybave s kuzi cekam min vse v zakladu a priplacim si max za pridavne topeni ;)

To druhe je pekne a k tretimu tezko rict.

Ale je to jak pise jirka.budejovice taky jsem jel nekam k Zdaru nad Sazavou podivat se na \"RolanGaros\"

Fotky top ale aktualni stav skoro k nepoznani nevim jak to delaji ze jsou fotky tak pekne ale skutecnost je zarazejici.

A dalsi problem je - pro jednoho je pekne / totalne rezate a pro jineho je absolutni srot je lehce odrbane z kartacu mycky.....(myslim ted prodejce nekteri nemaji soudnost!)

Odesláno

no musíš si uvědomit,že když prodávají,tak jedině krásný auto s poctivýma km,nikdy nebouraný... Když přijedeš a vážíš cestu(za kterou si už musel zaplatit)Už se rozmýšlíš jinak

Odesláno

Tak u me maji problem klidne se otacim a jedu zvesela domu.

Jak jsem uz psal auto jsem \"kupoval\" snad 3-4roky ....!!

Tak ze doporucuju nespechat jinak to neni dobra koupe.

A nebo jo ale musi byt hodne zajimava cena - na pripadne dodelani.

Konec koncu nase auto videl osobne Charlie 1 a nedovolim si rici ze je v top stavu-mame to jen na jezdeni.

Odesláno
ne nic jsem nedodělával,akorát tam jsou černý kožený tapecí navíc!Auto dotažený Z Dánska,tam jeden majitel já od 2009 druhý,první v ČR.Motor žádný závodák není,když chceš normálně jezdít tak stačí,když ho točím nad 3500ot/min tak to i jede:D,motor nenáročnej,vyměněny rozvdy po koupi a napínací kladka příslušenství,přední stabilizační tyčky,po 15 000km měněn olej a filtry+svíce!jinak koroze OK,akorát pod zadní sedačkou rezatý jak prase,protože nějakek kokot tam měl vlhkej filc pod sedačkama a začala koroze!jinak gut!Spotřeba na LPG kolem 10l kombinovaná,dálka i kolem 8l LPG.Bouraný to nevím já jsem s tím neboural,nevypadá to...jinak skla rok 2003 na všech,tak kdyby to bylo bouraný tak asi jen tukanec.Pak LPG za 23800Kč doklady od všeho mám,závěs 3600Kč ten jsem nechal dodělávat taky já!jinak mělo auto sportovní pružiny,vzadu jsem je vyhodil bylo to tvrdý jak prase a dal jsem tam origo,vepředu jsou ,aby to nebylo jak parník....jinak to jezdí svítí troubí....Ferry s Dia zjištoval kolik to má najeto a nic tam nebylo...:D ted to má 140000km,ale podle volantu kterej je koženej to nemá víc jak 320000Km:roker

A jakou to má teda výbavu? Žere olej? Četl jsem, že to je časté u 1,8. Zkoušel jsi zjistit km dle VIN? Ono pokud by to mělo 320 tis km, tak to už není zas taková sranda, přece jenom benzínový motory nevydrží jako nafťáky

Odesláno

Jen na otocku predchozi auto jsme meli P405 1,9i a melo to nalitano u nas cca 400tis a jezdil jako zamlada a pri prodeji bylo stari 20let.

Kolik to melo stocene nevim ale olej si vzal cca 1l na 10tis spotreba kolem 9l ale byl to benzin ......

Asi fakt plati jak se kdo o to ci ono staral-ANO samozrejme v case se vse opotrebuje a musi vymenit ale znam auta ktera maji po 100tis/2letech motor zaralej na GO.

Odesláno

A jakou to má teda výbavu? Žere olej? Četl jsem, že to je časté u 1,8. Zkoušel jsi zjistit km dle VIN? Ono pokud by to mělo 320 tis km, tak to už není zas taková sranda, přece jenom benzínový motory nevydrží jako nafťáky

kožený volant,řadička,ostřiky svetěl,4xel.okna,4xairbag,deštový a světelný senzor,vyhřívaný sedačky ,rádio s CD ovládání pod volantem,kožený tapecí.Když se na něj nešlape tak olej nežere,jinak tak 1-1,5l/15000km.Právě naopak benzín vydrží víc než nafta ne?švára měl na audi A8 600000Km a pohoda,někde to tu bude po 2 rokách to mělo asi 58000km!

Odesláno

Já si myslím, že nafta vydrží víc. Nemyslím turbo, čerpadlo, vstřiky atd.. Ale motor jako takovej si myslím, že vždy jsem slyšel, že nafta vydrží víc díky tomu že je mohutnější kvůli tlakům.

Palubní počítač to tedy nemá?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...