Danu Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Zdravím Vás Chci se zeptat včera se mi rozsvítila kontrolka systému omezování emisí škodlivin. Nevíte co to znamená? Už mi to zase zhaslo ale v manuálu je napsané, že se s tím musí do Peugetu. Jinak jsem tady nový a 407 mám po máti a musím říct, že jsem s tímhle autem maximálně spokojen! Nedá se to srovnat, když nasednu do Octávky atd tak mi připadá 407 co se týče pohodlnosti a jízdních vlastností upe jinde Citovat
P607Olda Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Auto má zřejmě FAP, takže ucpaný FAP (repas asi 8000). Anebo dolít aditivum. Ale nejčastější závada je, že blbne nějaké čidlo, např. čidlo diferenciálního tlaku před- a za FAPem. Ať se tady Zlíňácí vyjádří, který servis je seriozní, aby tě neoškubali. Prý Fryšták? Pokud bys jel sem, je tady dobrý servis v Zábřehu. Citovat
punkac Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Takže vítej v klubu:papa jinak je dobré uvést typ motoru, rok výroby, popřípadě VINko Lidé jsou tu chytří a umí poradit, ALE nemají křišťálovou kouli. Tohle může být FAP, nebo EGR ventil, nebo spoustu dalšího..... V návodě k autu je většinou napsáno, že když tohle svítí, měl bys udělat delší plynulou jízdu, měla by se spustit regenerace fapu a uvést vše do stavu, jak se říká 1A. Když svítí dál, měl bys zajet na diagnostiku (raději k někomu z místních kluků, kteří s DIA umí 1000x více než nějakej patlal v autorizáku, jsou i mnohem levnější) Citovat
P607Olda Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Z těch menších a přechodných závad by to mohla být voda v naftovém filtru. Anebo dokonce i to čidlo uzavírání nádrže - i to má vliv na \"systém omezování škodlivin\" [upravil dne 2.3.2012 09:04 od P607Olda] Citovat
Danu Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 Já jsem to právě projel a trošku to vytočil a ono to zhaslo a vše zase v poho Tady ve Zl by mi to mohl pan Mročka napichnout... prý je nejlepší ze Zlína, tak nevím. Takže je zbytečný jezdit do Peugeotu jo? Jinak vin jsem si zde vypisoval ale nevím proč se mi to neukázalo ale vše opravím a díky za rady pak dám vědět kde byla chyba Citovat
P607Olda Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Záleží, jak to vidí ostatní Zlíňáci, zda p. Mročka někdo zná a pochválí. Kdysi tady chválili ten Fryšták. Pokud to teď zhaslo, tak není akutní jezdit do servisu - počkal bych na příští rozsvícení. Zanesený (starý) FAP mi to hlásilo v kopci na trojku, když jsem to roštoval. Poté hláška zhasla, ale příště zase v kopci to hlásilo. Píšu jen tak pro informaci. Citovat
Danu Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 Tady ve Zl to myslím taky odstraňují ten FAP za 6800 odstraní a ještě něco s řídící jednotkou ale já tomu prd rozumím. Tak díky moc za rady a kdyby něco, tak si zjistím ten Fryšták Citovat
straki007 Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Hm. Takze 6800,- Heeeezky:D Bez zatim na diag.Nemusi to byt FAPem. Nebo zitra jsem v Brne dopo tak se ozvi. Citovat
Danu Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 seš v Brně? a do kdy tam budeš?! Někde tady jsem četl, že i chipuješ Ve Zl mi to prý udělají za 3500 ale nevím, jestli jsou dobří a lidi tady tě jen chválí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.