lukaro Odesláno 27. září 2012 Autor Odesláno 27. září 2012 jaké kola chceš? Tak tyhle, ale 18ky: http://www.e-levne-pneu.cz/alu-kola-oxigin-oxi-14-9-5x20-5x108-et45-10 A nebo ještě koukám na tyto: http://tuning-individual.cz/eshop/asa-gt2-cervene-lestena-celni-plocha-8-x-17-4100-et35-p-28116.html Někde jsem je měl i ve správné rozteči i velikosti, ale už nevím, kola plánuju na jaro-léto. Citovat
Cinicman Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 Jooo... tie prvé sú... hlavne cenou... Citovat
lukaro Odesláno 27. září 2012 Autor Odesláno 27. září 2012 Ty první někde vyšly na cca 5000kč za kolo 18ky Citovat
Návštěvník Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 dobré to je ale je škoda těch popisů oken že to tam není.. prosvítá to aspoň trochu? Ja som to riesil jednoducho, pred nalakovanim (stacilo jemne obrusit papierom a nastriekat ciernou matnou na plast) prelepim popisky lepiacou paskou, nozikom obrezem detaily, nastriekam komplet a po zaschnuti odlepit pasku Citovat
lukaro Odesláno 20. říjen 2012 Autor Odesláno 20. říjen 2012 Tak jsem si dělal malý průzkum, kolik jsem skoro za ten rok do auta nacpal... - rozvodová sada, výměna všech kapalin a všech filtrů: 6000kč - spojková sada: 4500kč - páčky pod volant: 2500kč - napínací kladka a řemen alternátoru: 3000kč - výměna čelního skla, lakování celého boku, včetně klepání, dezinfekce klimatizace a výměna kabinového filtru: 20000kč - výměna oleje a filtru, zadní tlumiče a horní uložení, svíčky, přední tyče stabilizátoru: 5000kč Shruba 40 000kč, ale je pravda, že to lakování a výměnu skla hradila pojišťovna Ale auto je v naprostém pořádku a přes zimu začnu s nějakým tím tuningem Citovat
Moral3z Odesláno 20. říjen 2012 Odesláno 20. říjen 2012 Presne takovyhleho pocitani se bojim...nechci to radsi ani vedet :D Citovat
lukaro Odesláno 20. říjen 2012 Autor Odesláno 20. říjen 2012 :D já si to píšu do mobilu,... A to nepočítám projetý benzín :D to by mi vlasy opadaly a co teprve autokosmetika Citovat
lukaro Odesláno 3. listopad 2012 Autor Odesláno 3. listopad 2012 A včera jsem jel se služebním do lakovny pro rámy na můj stroj, který jsem si vymyslel a prý: Když sis vymyslel takové velké heblo, tak si ho i dovez :D takže takhle nějak jsem jel... Jo, zpátky do firmy to bylo kolem 20km, jel jsem to skoro 50 minut a vidět mě policie, tak nevím nevím.. Citovat
anthraX306 Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 hele šmoulí barva já ty investice taky radši nepočítám nebo by sa mě naježily aj chlupy na prdeli a to sem kupoval ,,auto bez investic \'\' Citovat
lukaro Odesláno 3. listopad 2012 Autor Odesláno 3. listopad 2012 Jojo takovou stupidní barvu chtěl zákazník.... Ale na tom rámu bude sestava dopravníku s roboty, to bude ve stříbrno-černé kombinaci Citovat
lukaro Odesláno 9. prosinec 2012 Autor Odesláno 9. prosinec 2012 Lehce oživím, ale fakt jen lehce... Auto už spinká jen nevím, když si s ním chci povídat, jaké pohádky mu mám předčítat. Nenašel jsem nikde manuál, jaké pohádky který model potřebuje Citovat
lukaro Odesláno 17. prosinec 2012 Autor Odesláno 17. prosinec 2012 Auto půjde do světa Pokud by měl někdo z clubu zájem.... Citovat
anthraX306 Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Luki mě se nikdo neozval tak jsem to vzdal prodělat několik desítek tisíc to si ho radši nechám, tak snad tobě se zadaří Citovat
lukaro Odesláno 17. prosinec 2012 Autor Odesláno 17. prosinec 2012 Jestli mi někdo tady dá za něj 70 000kč, prodám ho, budu šetřit na jiné, třeba ať mám aspoň 90 000kč a koupím nějaké z clubu, ověřené... Ale moc se mi prodávat nechce, mám to auto rád. Citovat
Medvěd Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Obecně se auta prodávaj velice špatně a prodat (ještě k tomu za rozumnou cenu) je pomalu rovno menší výhře v loterii. Aut je jako hnoje (každá druhá piksla po ráně), ceny nových aut čím dál blíž 0 = bude velké štěstí, když se toho zbavíš (cenu ani nepíšu). Ceny v inzerci jsou ceny, které by za to prodávající chtěl dostat, většinou jsou ale těžce mimo realitu. Citovat
lukaro Odesláno 18. prosinec 2012 Autor Odesláno 18. prosinec 2012 Auto si nechám, mě by to nedalo.... Citovat
lukaro Odesláno 1. leden 2013 Autor Odesláno 1. leden 2013 Začíná nám Nový rok a tím i nové možnosti takže mazlík, jenž žádá servis, půjde na potřebné opravy: - výfuk - airbag - pravé přední světlo - vyřešení chyb Antipolution fault a Catalyst convert fault - zadní ostřikovač Tak jsem zvědavý, kolik to všechno bude stát.... Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Po tom co jsme se o Tvem voze dozvedeli v jinem vlakne to tady ani nema smysl zkouset prodavat to uz Ti taky nekdo psal Asi bude fakt lepsi si to nechat a snazit se postupne jak finance dovoli vychytavat mouchy Citovat
lukaro Odesláno 1. leden 2013 Autor Odesláno 1. leden 2013 Nebudu prodávat. Bylo by to hodně pod cenou... Víš jak, já jsem si na autě udělal kompletní rozvody, vyměnil zadní tlumiče, opravil část přední nápravy (tyče, čepy a tak), vyměnil spojku....o auto se staral jak nejlépe to šlo a prostě vím, co mu chybí a co už udělané je takže si ho nechám, teď opravím ty mouchy a snad na nějakou dobu budu mít klid Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.