Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307 by Lukáš - mazlík je prodán :(

Recommended Posts

Odesláno
dobré to je ale je škoda těch popisů oken že to tam není.. prosvítá to aspoň trochu?

Ja som to riesil jednoducho, pred nalakovanim (stacilo jemne obrusit papierom a nastriekat ciernou matnou na plast) prelepim popisky lepiacou paskou, nozikom obrezem detaily, nastriekam komplet a po zaschnuti odlepit pasku :roker

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak jsem si dělal malý průzkum, kolik jsem skoro za ten rok do auta nacpal...

- rozvodová sada, výměna všech kapalin a všech filtrů: 6000kč

- spojková sada: 4500kč

- páčky pod volant: 2500kč

- napínací kladka a řemen alternátoru: 3000kč

- výměna čelního skla, lakování celého boku, včetně klepání, dezinfekce klimatizace a výměna kabinového filtru: 20000kč

- výměna oleje a filtru, zadní tlumiče a horní uložení, svíčky, přední tyče stabilizátoru: 5000kč

Shruba 40 000kč, ale je pravda, že to lakování a výměnu skla hradila pojišťovna :)

Ale auto je v naprostém pořádku a přes zimu začnu s nějakým tím tuningem :D:aut

• O 2 týdny později...
Odesláno

A včera jsem jel se služebním do lakovny pro rámy na můj stroj, který jsem si vymyslel :) a prý: Když sis vymyslel takové velké heblo, tak si ho i dovez :D :D takže takhle nějak jsem jel...

Jo, zpátky do firmy to bylo kolem 20km, jel jsem to skoro 50 minut :) a vidět mě policie, tak nevím nevím..

dsc00280da.jpg

dsc00281jp.jpg

dsc00282qr.jpg

dsc00283n.jpg

dsc00284ri.jpg

dsc00285mk.jpg

Odesláno

Jojo :D takovou stupidní barvu chtěl zákazník.... Ale na tom rámu bude sestava dopravníku s roboty, to bude ve stříbrno-černé kombinaci :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Lehce oživím, ale fakt jen lehce...

Auto už spinká :) jen nevím, když si s ním chci povídat, jaké pohádky mu mám předčítat. Nenašel jsem nikde manuál, jaké pohádky který model potřebuje :)

dsc00322tl.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jestli mi někdo tady dá za něj 70 000kč, prodám ho, budu šetřit na jiné, třeba ať mám aspoň 90 000kč a koupím nějaké z clubu, ověřené... Ale moc se mi prodávat nechce, mám to auto rád.

Odesláno

Obecně se auta prodávaj velice špatně a prodat (ještě k tomu za rozumnou cenu) je pomalu rovno menší výhře v loterii. Aut je jako hnoje (každá druhá piksla po ráně), ceny nových aut čím dál blíž 0 = bude velké štěstí, když se toho zbavíš (cenu ani nepíšu). Ceny v inzerci jsou ceny, které by za to prodávající chtěl dostat, většinou jsou ale těžce mimo realitu.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Začíná nám Nový rok a tím i nové možnosti :) takže mazlík, jenž žádá servis, půjde na potřebné opravy:

- výfuk

- airbag

- pravé přední světlo

- vyřešení chyb Antipolution fault a Catalyst convert fault

- zadní ostřikovač

Tak jsem zvědavý, kolik to všechno bude stát.... :roker

Odesláno

Po tom co jsme se o Tvem voze dozvedeli v jinem vlakne to tady ani nema smysl zkouset prodavat to uz Ti taky nekdo psal ;)

Asi bude fakt lepsi si to nechat a snazit se postupne jak finance dovoli vychytavat mouchy :)

Odesláno

Nebudu prodávat. Bylo by to hodně pod cenou... Víš jak, já jsem si na autě udělal kompletní rozvody, vyměnil zadní tlumiče, opravil část přední nápravy (tyče, čepy a tak), vyměnil spojku....o auto se staral jak nejlépe to šlo a prostě vím, co mu chybí a co už udělané je :) takže si ho nechám, teď opravím ty mouchy a snad na nějakou dobu budu mít klid :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...