Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307 by Lukáš - mazlík je prodán :(

Recommended Posts

Odesláno

Kamera doma, a jsem nadšený :)

Takhle nějak vypadá, mimochodem ten držák má tolik polohovacích možností, a drží perfektně!

dsc00226tk.jpgdsc00227xf.jpgdsc00228jn.jpgdsc00229bw.jpgdsc00230ab.jpgdsc00231wa.jpgdsc00232hf.jpgdsc00233gv.jpg

A zkouška nahrávání, video TEST 1 je za denních podmínek, a TEST 2 za domácího osvětlení, takové šero :)

http://leteckaposta.cz/673890576

Až bude auto ze servisu doma, tak pak udělám nějaké ty testovací záběry, zatím musí stačit ty \"domácí\" videa :)

[upravil dne 28/8/12 19:56 od Lukáš_307]

Odesláno

Přesně tak ;)

Jinak auto už je konečně doma. Oprava potlučeného boku (dveře + zadní blatník + práh) a výměna čelního skla je udělaná na jedničku. A cena? 29000kč se vším všudy :) a to ještě dezinfikovali klimu a měnili kabinový filtr, jo a ještě geometrie.

Odesláno

Tak v sobotu večer, kdy jsem odvážel domů svoji drahou polovičku, mi upadl výfuk.... Resp. uhnil, kde? V místě spoje hned za katalyzátorem... Naštěstí jsem si sehnal na druhý den svářečku, potřeboval jsem odpoledne autem jezdit. A co s tím? Tak jsem odřízl uhnilou část, zabrousil, kamarád mi donesl starý výfuk z Audiny A3. Průměr normálně pasoval, takže uřízl a navařil výfuk z Audiny :) naštěstí jsem neztratil sponu a po dotažení to vypadá skvěle. Možná to trochu přes místo spoje netěsní (minimální), ale to vyřeším později, až budou prachy, koupím nový výfuk :)

Fotky nahodím večer, mám i video, jak jsem pěkně chrochtal :D to byl zvuk, tunning master jako prase :)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak včera proběhla výměna:

- zadních tlumičů horního uložení

- předních tyčí stabilizátoru

- svíček

- oleje

Teď na autě chybí udělat brzdy a nový výfuk a může se začít s nějakým tím tunningem :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...