Angelussy Odesláno 10. červen 2012 Odesláno 10. červen 2012 wow to bych ani neřekla teda.. teď samozřejmě nemyslím, kvůli těm kilům i já svého času hrála basketbal s holkama co reprezentují ČR ;-) a nic proti ale taky si nemyslím, že by to do mě tady někdo tipnul soft .. zkoušela jsem to hrát asi dvakrát. Uplně mi to nesedlo .. spíš bych si ulblížila Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. červen 2012 Odesláno 10. červen 2012 ja bych to do tebe nerekl ja mel taky hodne tezky uraz ze softu, pul obliceje trosku posunut jj, malokdo to rekne, nejsem hvezda, ale bavi me to a myslim, ze to je asi strop, co muzu hrat Citovat
Angelussy Odesláno 10. červen 2012 Odesláno 10. červen 2012 ja bych to do tebe nerekl ja mel taky hodne tezky uraz ze softu, pul obliceje trosku posunut jj, malokdo to rekne, nejsem hvezda, ale bavi me to a myslim, ze to je asi strop, co muzu hrat myslím, že víc lidí Tak sportem kuzdraví jak se říká .. něco na tom bude hlavní je, že je to v pořádku a samozřejmě držím palce dál aby ti to hrálo jako doteď ;-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. červen 2012 Odesláno 10. červen 2012 dekuji hrat je ok, ale hlavne ty zraneni jsem si snad uz vybral. Jedine, co jsem nemel zlomene je pater a nohy, jinak ruce (komplet od malicku, palce, zapesti, predlokti, atd.), zebra, klicni kost, horni, dolni celist, licni kost, ocnice, spankova kost (nastipla), tak vypadam jeste ok, ale bojim se, co tomu rekne telo jeste tak za 20 let........ Rad te uvidim na grillmasters Citovat
Angelussy Odesláno 10. červen 2012 Odesláno 10. červen 2012 Já toho měla taky dost.. šitou hlavu, zlomenou klíční kost, všechny prsty na ruce, prsty u nohou některé, vymknuté kotníky, vyhozená kolena .. no bylo toho dost a věř, že u holek to postupem času asi vypadá hůře než u vás chlapů Mrknu na vlákno, jestli ho najdu.. ;-) někde jsem o tom ale už četla myslím Citovat
MJSytic Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Teda, já myslel, že to je vlákno o ME ve fotbale a ne o válečných veteránech Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 se nam to nejako zvrtlo, tak hura na Reka Citovat
jofo Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Tak vcera zapas Irsko. Nedelny slnecny vecer, normalne vsade plno ludi. Vcera? Od 19 tej na uliciach ani noha a ani auto. Uplne vyludnene. vsetci sedeli v krcmach, alebo doma. Az som mal strach ze cele Irsko vymrelo. Na cestach som stretol iba mestsku hromadnu a dve policajne auta. ) Citovat
kajvet Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 atmosféra, lidi, Wroclaw (hezké město), nádherný stadion.. vše super, až na ten fotbal z naší strany... Do posledního slova se ztotožňuji se slovy Karla Šípa... Na Baroše bylo zbytečný pískat, hrál relativně dobře, i když mu to občas uteklo, ale pár balónu udržel, nicméně tam nemůže být sám, co tam má sám dělat!!! Proč když prohráváme o dva goly, tam nedá Necida či Pekharta to nechápu. Špatný koučing pana Bílka, nikdy to nebude trenér, ale koryto je koryto... Nejlepší hráč Gebre,v druhé půlce Pilka.. Rosa nebyl rozehranej, to bylo vidět, nicméně s kým si to měl dát, nebylo s nikým, maximálně barošovi do nohy, který je zády k bráně a to se blbě dávaj góly.. nikde žádný křídelní náběh, česká ulička (až na tu jednu ze které padl gol, světlý okamžik, a aspoň jsme si zařvali a chvilku zase věřili :-) ). Ale jo, až na ten fotbal jsem si celý den ve Wroclawi užil :-) Cesta fajn.. Z MB přes Liberec, Frýdlant, Zgorzelec, Wroclaw 280km za 3 hodiny s dvěmi kratšími přestávkami. Citovat
BV406 Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 a jak tipujete borci dnesek ? francie - anglie ... tipuju 2:1 Citovat
MJSytic Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Hmm, no přál bych si 3:3 a ještě aby měl každý z golmanů na kontě alespoň pět skvělejch zákroků Každopádně tipuju plichtu Citovat
davidekcz Odesláno 11. červen 2012 Autor Odesláno 11. červen 2012 Já o se o něco víc přikláním na stranu Anglie 2:1 I když v takovémhle zápase se může stát cokoli... Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 jeste maj dve minuty aby mi to vyslo Citovat
kajvet Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 taky plicha... 1:1 Měl jsem si vsadit ;-) Citovat
BV406 Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 tak nakonec plichta, ale ten druhy gol francouzu tam mnohokrat strasil jsem rad, ze blanc postavil na poslednich par minut i martina (fc sochaux montbeliard), bomba ... celkove mam ze zapasu dobry pocit Citovat
davidekcz Odesláno 11. červen 2012 Autor Odesláno 11. červen 2012 Zatím se hraje pěkný fotbal...jen tak dál Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 kurna, ty anglani to nejako po.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.