Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:o wow to bych ani neřekla teda.. teď samozřejmě nemyslím, kvůli těm kilům :D

i já svého času hrála basketbal s holkama co reprezentují ČR ;-) :D a nic proti ale taky si nemyslím, že by to do mě tady někdo tipnul :D

soft .. zkoušela jsem to hrát asi dvakrát. Uplně mi to nesedlo .. :D spíš bych si ulblížila :)

Odesláno

ja bych to do tebe nerekl :)

ja mel taky hodne tezky uraz ze softu, pul obliceje trosku posunut :D

jj, malokdo to rekne, nejsem hvezda, ale bavi me to a myslim, ze to je asi strop, co muzu hrat :)

Odesláno
ja bych to do tebe nerekl :)

ja mel taky hodne tezky uraz ze softu, pul obliceje trosku posunut :D

jj, malokdo to rekne, nejsem hvezda, ale bavi me to a myslim, ze to je asi strop, co muzu hrat :)

myslím, že víc lidí :)

Tak sportem kuzdraví jak se říká .. něco na tom bude :) hlavní je, že je to v pořádku :)

a samozřejmě držím palce dál aby ti to hrálo jako doteď ;-)

Odesláno

dekuji :)

hrat je ok, ale hlavne ty zraneni jsem si snad uz vybral. Jedine, co jsem nemel zlomene je pater a nohy, jinak ruce (komplet od malicku, palce, zapesti, predlokti, atd.), zebra, klicni kost, horni, dolni celist, licni kost, ocnice, spankova kost (nastipla), tak vypadam jeste ok, ale bojim se, co tomu rekne telo jeste tak za 20 let........

Rad te uvidim na grillmasters :)

Odesláno

Já toho měla taky dost.. šitou hlavu, zlomenou klíční kost, všechny prsty na ruce, prsty u nohou některé, vymknuté kotníky, vyhozená kolena .. no bylo toho dost :D a věř, že u holek to postupem času asi vypadá hůře než u vás chlapů :)

Mrknu na vlákno, jestli ho najdu.. ;-) někde jsem o tom ale už četla myslím :)

Odesláno

Tak vcera zapas Irsko. Nedelny slnecny vecer, normalne vsade plno ludi. Vcera? Od 19 tej na uliciach ani noha a ani auto. Uplne vyludnene. vsetci sedeli v krcmach, alebo doma. Az som mal strach ze cele Irsko vymrelo. Na cestach som stretol iba mestsku hromadnu a dve policajne auta. :))

Odesláno

atmosféra, lidi, Wroclaw (hezké město), nádherný stadion.. vše super, až na ten fotbal z naší strany... Do posledního slova se ztotožňuji se slovy Karla Šípa... Na Baroše bylo zbytečný pískat, hrál relativně dobře, i když mu to občas uteklo, ale pár balónu udržel, nicméně tam nemůže být sám, co tam má sám dělat!!! Proč když prohráváme o dva goly, tam nedá Necida či Pekharta to nechápu. Špatný koučing pana Bílka, nikdy to nebude trenér, ale koryto je koryto...

Nejlepší hráč Gebre,v druhé půlce Pilka.. Rosa nebyl rozehranej, to bylo vidět, nicméně s kým si to měl dát, nebylo s nikým, maximálně barošovi do nohy, který je zády k bráně a to se blbě dávaj góly.. nikde žádný křídelní náběh, česká ulička (až na tu jednu ze které padl gol, světlý okamžik, a aspoň jsme si zařvali a chvilku zase věřili :-) ).

Ale jo, až na ten fotbal jsem si celý den ve Wroclawi užil :-)

Cesta fajn.. Z MB přes Liberec, Frýdlant, Zgorzelec, Wroclaw 280km za 3 hodiny s dvěmi kratšími přestávkami.

Odesláno

Hmm, no přál bych si 3:3 a ještě aby měl každý z golmanů na kontě alespoň pět skvělejch zákroků :aut

Každopádně tipuju plichtu ;)

Odesláno

tak nakonec plichta, ale ten druhy gol francouzu tam mnohokrat strasil :)

jsem rad, ze blanc postavil na poslednich par minut i martina (fc sochaux montbeliard), bomba ... celkove mam ze zapasu dobry pocit :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...