Capy Odesláno 28. duben 2005 Odesláno 28. duben 2005 Nazdar kucí.Na pražskej minisrázek se sice nedostanu,ale na mimonský války jo.Já jenom jestli taky někdo nejede,taková skvadra pažoutů Nejedu nic předvádět sem rád že už mi autíčko jezdí tak se jedu aspoň juknout co ostatní.Mimochodem máte někdo ručně broušenou hlavu na autě?To neni sranda já jo 4hodiny sem jí brousil a jak jezdí Citovat
Fusion Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 to jde? já myslel že při broušení hlavy je potřeby ji mít úplně plochou... jaks to robil? Citovat
mk405 Odesláno 30. duben 2005 Odesláno 30. duben 2005 ručně brousit :o:o teda jestli tím myslíš snížení hlavy tak potěš, hlava musí být rovná a mít hrubší povrch a by se to zakouslo do těsnění takže frézovat ne brousit a už vubec ne ručně. pokud myslíš leštění kanálů tak to tak to pak ano. Citovat
Capy Odesláno 2. květen 2005 Autor Odesláno 2. květen 2005 NeNe.Ručně broušená dosedací plocha.Oni jí po opravě frézovali,jenže tak nešikovně,že tam zůstali stopy po fréze.Sice malý ale tesnění to nezvládlo.Je to broušený 400smirkem pod vodou.Takovou koskou.Neudělalo to ani jednu setinu spíš 1000-cinu.A pak rovnost se dala zjistit z těch drážek co zmizeli.Byla to poslední šance mýmu motoru,kdyby to nevyšlo šla by na řadu jeho výměna za 1,9.Ale zatim to jezdí jako drak.Co se týče tý rovnosti na jednu 1000 to nezvládne ani freéza,možná by měla potíže s se 100-tinou.A pak od čeho je těsnění?:DSmirek s tou vodou udělal takovou krásnou brusnou pastu,no 4 hodiny práce a spokojenost největší Do mimoně dorazíme tak na devátou jěště s jednim randálem. Citovat
mk405 Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 dit to píšu ty stopy po fréze tam jsou správně to se musí kousnout do toho těsněn, jinak těsnění se dává po rozdělání nové a to to musí zmáknout. hlavně ale záleží kdo a na jaké fréze to dělal. mk:papa Citovat
Capy Odesláno 2. květen 2005 Autor Odesláno 2. květen 2005 No jo jenže to ty drážky po frézách nesmý bej takový,že když sem to po smontování a nahození zkoušel.Dopadlo to tak,že po otevření chladiče sem byl zlitej od hlavy až k patě jak to foukalo pod těsněním.To potěší.Jo ta původní hlava od výroby se blejskala jako zrcadlo tak nevim s těma drážkama.A nový těsnění dávám vždycky.a maj na sobě takový miny výstupky co se zakusujou do hlavy a bloku.Takže drážky nedrážky zatim to jede.Až to nepojede přijde jinej motor:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.