george.ja Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 Čus potřebuji poradit, měl jsem problém s řídící jednotkou, nakonec to dopadlo výměnou. Po výměně ŘJ. mám jiný problém, při překročení rychlosti 130 Km/h začně v autě pípat varovný sichnál, podobný jako když se rozjedu se zataženou ruční brzdou . Je to jen nějaké nastavení, které je možné změnit bez odborného servisu, nebo musím na diagnostiku? Díky za rady David Citovat
george.ja Odesláno 5. březen 2012 Autor Odesláno 5. březen 2012 Jediná možnost je tedy opravdu na diagnostice? Jinak děkuji za informace. Citovat
Marcel00 Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 ano ako pisu hore, alebo dodrzovat dopravne predpisy Citovat
jarmyl Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Nevim teda jak na 307, ale u 807 se to vypíná v menu palubního PC, jak je přepínání údajů (spotřeby apod.), pak mám menu překročení rychlosti. Citovat
Cinicman Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Tiež si myslím, že toto by malo byť v menu palubného PC... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.