Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

koupil jsem si nové lišty na přední nárazník ( černý plast + chrom ). Musím při výměně sundávat celý nárazník a tím pádem světla, mřížku, podběhy atd a nebo to jde i jinak ?

Mám nový model.

Díky

Odesláno

No tak předně by chtělo ten plast v tomhle počasí nahřát, další věc kterou nedoporučuju je to vůbec teď dělat protože tehlinky o dkamínků a sůl ty lišty ničí tak bych vydržel na jaro. Třeba ta pravá ( u spolujezudce ) - u blatníku plastovou stěrkou podebereš ten okaj a otevřeš díru na oko a už to máš za co vzít.... případně pokud chceš stačí sundat spodní kryt motoru a dá se na ty jednotlivé západky sáhnout rukou ( na horní belbě a naslepo ) ale je to i bez toho.... a nebo pokud ty staré plánuješ vyhodit tak je notmálně řízní středem odlamovacím nožíkem a máš jistotu, že nic nepoškodíš a nové jen nacvakneš.

Odesláno

Jak píše koblih69, v mrazu je to blbost dělat cokoliv s plastem, jelikož je to všechno dost křehký, +10°C je to už vcelku v pohodě;) ale taky bych to osobně ještě asi neměnil, záleží kde s tím jezdíš, pokud na vesnici tak tj nesmysl, protože tam je štěrku i v létě hodně, ve městě je to už v klidu, a ta sůl je na ten chrom na lištách jak dělaná:roll

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Co se ještě musím přikoupit, abych to mohl vyměnit? Mají tam i lištu černou. Jen jsem tam nenašel tu chromovanou lističku. Kde se dá koupit za rozumnou cenu?

Je nějaký rozumný a jednoduchý návod na výměnu?

Odesláno

Na vrakovišti je nárazníků podle mě habakuk... ten z odkazu \"podle fotky s vodotiskem\" jsem asi viděl. Je měkký a díky tomu je napasování trochu umění, ale vcelku se to dá. Pokud ti nějakj mm nevedí tak asi jo, pokud to chceš mít pintlich tak kup origo na vreku nebo v inzerci.

Ty lišty jsou problém protože na vrakáčích to většinou chtějí prodávat vcelku s nárazníkem a jen někdy je z rozbitého nějaký kus volný. Musíš zkoušet a nebo to koupit komplet ... jinaka se to prodává i v replice ale ceny nic moc.

[upravil dne 3/4/12 08:31 od koblih69]

Odesláno

Nevím , tady jsem na vrakáči rozumnou neviděl. Buď byl rozbitý a nebo prasklý. To mám doma taky a předešlý majitel to místo zavaření přejel kytem a ten začíná opadávat.

Za kolik se dá asi na vrakovišti sehnat rozumný nárazník?

U tohoto mne právě zaujala cena oproti e-catu nebo autokelly.

Odesláno

Cena kolem 1000,- je za tyhle kousky běžná. Ty v Kelly nebo Aci nejsou o moc lepší... Pokud to máš jenom prasklý tak to prostě nech svařit. Bral jsem nárazník na facelift za 1500,- s malou hvězdičkou o průměru cca 3 cm ( bez chybějícího materiálu ) takžeoprava tak na 15 minut. Víc než 2 tis. bych za úplně OK nedal, dneska už asi ještě míň...

Odesláno

Musí se k tomu kupovat i nějaký spojovací materiál, nebo to použiji ze starého vše? Na mlhovky a mřížku je to asi připravené (držáky)? Kolik asi vezme cca výměna starého a nového (abych věděl kolik plánovat odstávku) pro nás smrtelníky? Nepočítám stříkání a lak:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...