Guest StibTo Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 To das z pojisteni ne ? Tak to nemusis snad tolik zas resit Citovat
skuci Odesláno 11. září 2012 Autor Odesláno 11. září 2012 nemusim, zaplatim 2tis. a ať to stojí třeba 100tis., je mi to nějak jedno, jen mě to sere, protože si každý auto mazlim a pak kroupy a tohle... Citovat
Judes Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 předemnou auto s koulí, chlap se rozjel na kruhák ale jelo mu tam zleva auto, tak to zadupnul ale to já sem nepředpokládal. Veru takéto veci nepotešia , nebiť tej ťažnej gule tak sa toto nestane. Dal bi som pokutu každému kto ju nemá zdemontovanú ak neťahá napríklad príves. Citovat
Marcel00 Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 judes, nebud taky zly, ten s tou gulou za to nemoze... mas predvidat a dodrzovat bezpecny-dostatocny odstup. ked mna niekto zozadu napara z nepozornosti, budem za gulu ktoru na aute mimochodom mam napevno vdacny... skuciho mi je luto ze sa to stalo, moze sa prihodit kazdemu... drzim palec at se vse povede k spokojnosti. [upravil dne 11/9/12 18:14 od Marcel00] Citovat
skuci Odesláno 11. září 2012 Autor Odesláno 11. září 2012 jako myslim si, že když by neměl kouli, tak by v tomhle momentě zase bylo i horší protože by on byl rozbitej, přišel bych o bonusy apod. Sice škoda na mim autě by byla možná menší ale tak to je jedno takhle se to stalo s tim už nic nenadělám... Citovat
Marcel00 Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 spravny pohlad na vec skuci [upravil dne 11/9/12 21:55 od Marcel00] Citovat
radim.1008 Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 Skuči tak tohle nepotěší, v loni v květnu jsem přesně takhle nepředpokládal, že ženská na přehledný křižovatce zastaví a bude čekat až projede auto, který bylo snad 300m daleko a ťuknul do ní zezadu. Jen u mě to odnesla mlhovka a poté v srpnu do mě nacouval chlápek, kdybych nestál u auta, tak bych si toho všimnul až po čase. Měnil jsem celý nárazník. Jenže jsem sehnal starší, sice ne zrovna v top stavu, ale stačí. Starý mám pro jistotu ještě na půdě Jenomže ona 306ka a 508ma je kapánek jiná cenová kategorie Taky mě to oboje sralo. Citovat
skuci Odesláno 11. září 2012 Autor Odesláno 11. září 2012 na 508 sem našel nárazník nelakovaný s otvorama na ostřiky xenonů za necelých 15tis., navíc já bych si to taky nejradši nechal proplatit rozpočtem ale bohužel nemůžu protože je to auto v záruce tak s tim nechci spekulovat ;-) Citovat
Rejty Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 s těma polepama znaku a nápisů to nemyslíš vážně..taková fušeřina:(.... jinak to auto je v pohodě Citovat
Rejty Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 s těma polepama znaku a nápisů to nemyslíš vážně..taková fušeřina:(.... jinak to auto je v pohodě Citovat
skuci Odesláno 18. říjen 2012 Autor Odesláno 18. říjen 2012 tak trochu reklamy musí být... ty znaky jsou teď už zase chromový ale na jaře to budu dávat do kupy. Teď po těch kroupách není ani folie na střeše Citovat
Toudy5587 Odesláno 20. říjen 2012 Odesláno 20. říjen 2012 judes, nebud taky zly, ten s tou gulou za to nemoze... mas predvidat a dodrzovat bezpecny-dostatocny odstup. ked mna niekto zozadu napara z nepozornosti, budem za gulu ktoru na aute mimochodom mam napevno vdacny... skuciho mi je luto ze sa to stalo, moze sa prihodit kazdemu... drzim palec at se vse povede k spokojnosti. [upravil dne 11/9/12 18:14 od Marcel00] Ale podla vyhlasky kazdy kto ma demontovatelne tazne zariadenie je povinny ho demontovat pokial netaha nejaky vozik tak neni o com.Pokial je na pevno tak je na pevno. Citovat
Judes Odesláno 20. říjen 2012 Odesláno 20. říjen 2012 Nedemontovateľné ťaýné sa už nevyrába. Keď je demontovateľné tak sa musí demontovať ak sa práve nepoužíva, tak to bolo v staršej vhláške. V novej vyhláške to \"pototo\" a demodtovať sa musí len ťažné zariadenie ku ktorému nepotrebuješ náradie (napr. bajonetové) :blicismajlika. Ako keby tie dve skrutky na háku spojenom skrutkami bolo problém odtočiť a potom podaktorý čo si neuvedomia že ho majú namontované poškodia druhému auto . Citovat
skuci Odesláno 20. říjen 2012 Autor Odesláno 20. říjen 2012 je to tak... ale tak na druhou stranu... kdyby ji tam neměl, tak mě v prdeli nárazník a sebrali mi bonusy za nehodu, takhle jsem to odnes jen já Citovat
skuci Odesláno 20. říjen 2012 Autor Odesláno 20. říjen 2012 Tak co nárazník? Už máš? vše tak jak má být... ;-) už zase drandím po Kolíně... Citovat
Moral3z Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Skuci, mam dotaz... odkud máš tu černou folii, co sní máš potažený znaky a střechu? přemýšlím, že dám přední a zadní znak do černé... jak se stim pracuje? Dělal jsi ti znaky na autě? Citovat
skuci Odesláno 28. leden 2013 Autor Odesláno 28. leden 2013 pardooon, dýl sem tady nebyl... takže... znaky jsou potaženy folií, ale musím přiznat pravdu, že to jde na prd, protože ten znak je hodně kostrbatý... na jaře si budu objednávat Plasti dip, je to ve spreji a nastříkáš to na to a ono to udělá gumovej povrh, je to v různých barvách a je to určený pro stříkání takhle hodně členitých věcí... folii kupuju v jednom grafickym studiu u známýho a mám tam vcelku zajímavou slevu od doby, co sem si potahoval celý auto... Citovat
Moral3z Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Jo plasti dip planuju na leto bilej na kola.. s tema znakama me to vubec nenapadlo dat do plasti dipu... asi si kus sezenu a zkusim to... Cely auto? Který? toho golfa nebo ještě něco před tím? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.