OldasII Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 Ahoj, mám následující problém. Doplním po hrdlo nádobku ostřikovací kapaliny. Pak párkrát pustím vodu na sklo a během \"chvíle\" je nádobka prázdná. Není to tak, že by tam během 5 minut nic nebylo. řekněmě vystačí to tak na 100 km. Zároveň mám relativně slabý tlak v ostřikovačích. Voda dostříkne tak max do 20 cm (měřeno od spodní části okna). Když jsem to zkoušel v garáži tak se na podlaze pod pravou částí motoru (tam kde je nádobka) po chvíli objevil mokrý flek. V servisu říkali, že tam ze spoda není vidět a že se musí sundat kolo a podběh a teprve pak, že je vidět na tu nádobku. Neměli jste někdo podobnný problém? Mě napadají dvě varianty. Buď něco rozpojeno a nebo vlivem extrémních mrazů tam něco ruplo. díky za odpovědí Citovat
MatrixChose Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 Asi to tak bude, ale auto máš ještě v záruce, ne? Tak bych to nechal udělat tam. Nevím jak u 5008 ale je to u většiny aut takhle schovaný. Citovat
P607Olda Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 A celý ten ansámbl je vzájemně nasunovaný na těsnicí gumičky, tedy nádoba z několika částí a dvě čerpadla. Není div, že se něco povysune. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.