Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar páni,

Musim kupit nove letne pneu, ale mam taky problem, ze na elektronoch mam obute 205/60 R15 a ja v papieroch mam povolene 195/ 65 R15, to iste mam aj na dverach napisane :-/ . Moja otazka znie, ci si mozem na tie elektrony nazut 195/ 65 R15 ??? Zimne pneu mam na plechovych a tie elektrony su fakt velmi pekne :D

Vďaka

Odesláno
Nazdar páni,

Musim kupit nove letne pneu, ale mam taky problem, ze na elektronoch mam obute 205/60 R15 a ja v papieroch mam povolene 195/ 65 R15, to iste mam aj na dverach napisane :-/ . Moja otazka znie, ci si mozem na tie elektrony nazut 195/ 65 R15 ??? Zimne pneu mam na plechovych a tie elektrony su fakt velmi pekne :D

Vďaka

A jaký je rozměr elektronů?

Jistě v papírech bude napsán i předepsaný rozměr ráfku J6/R15 ET něco.

Já to tam mám a mám v papírech i alternativu 205/R15 na J6,5/R15.

Mám ovšem obutý 205 na J6 a problém s tím není ani by být neměl, prý se to dělá běžně. U šířky jde vždy o to, aby se správně pneumatika \"zamkla\"na ráfku, neunikal vzduch a neproklouzla.

Jak by to ale bylo bráceně, tedy na ráfek J6,5 dát 195 netuším.

Odesláno

Bývá to uvedeno i s pneu. Např. Pneu 195/65/R15 H91 na ráfkách J6/R15/ET nevim, v poznámkách pak eq. 205/60/15 H91 na ráfkách J6,5/R15/ET něco

(rychlostním a hmotnostním indexem si nejsem zcela jist. Mohl by tam být uveden u způsob uchycení 4x100 (nebo kolim to máme))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...