Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj,

před cca měsícem uhodily mrazy, u nás okolo 23 stupňů. S autem jsem nejezdil, Když povolily, vyjel jsem a od té doby se mi krátce po startu rozsvítí kontrolka hladiny chlad kapaliny a STOP. Někdy svítí pár vteřin, jindy několik minut. Při dalších jízdách během dne už ne, až zase druhý den při prvním startu.

Chladící kap je přitom v pořádku.

Nevíte co problém způsobuje a jak jej odstranit?

Díky tom.

Odesláno

Mě to dělalo také, měl jsem hladinu chladící kapaliny kousíček nad minimem. Pokud byla teplota výrazně pod nulou hlásilo mi to po startu nedostatek chladící kapaliny, po chvilce to ustalo. Domnívám se, že to způsobil alkohol v chladící kapalině, který se vlivem nízké teploty smrsknul a čidlo zůstalo na suchu. Po dolití kapaliny do normálu je úplný klid i ve velkých mrazech.

Odesláno

Já jsem se stavil v Auto Kelly, řekl jsem jim, že v nádržce je něco co se tváří jako modrá kapalina, paní se usmála, koukla na kartičku Peugeot klubu a prodala mi litrovku K11 asi za 60,- Kč. Litr se mi tam ani nevešel, zbytek mám ve sklepě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...