t.rozhon Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 ahoj, před cca měsícem uhodily mrazy, u nás okolo 23 stupňů. S autem jsem nejezdil, Když povolily, vyjel jsem a od té doby se mi krátce po startu rozsvítí kontrolka hladiny chlad kapaliny a STOP. Někdy svítí pár vteřin, jindy několik minut. Při dalších jízdách během dne už ne, až zase druhý den při prvním startu. Chladící kap je přitom v pořádku. Nevíte co problém způsobuje a jak jej odstranit? Díky tom. Citovat
Biliboy Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 Mozno blbne snimac na vodu (nalavo od batreky - zeleny konektor) Citovat
t.rozhon Odesláno 27. únor 2012 Autor Odesláno 27. únor 2012 myslíš čidlo, co je na nádobce chlad. kap.? Citovat
Zazimir Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 Mě to dělalo také, měl jsem hladinu chladící kapaliny kousíček nad minimem. Pokud byla teplota výrazně pod nulou hlásilo mi to po startu nedostatek chladící kapaliny, po chvilce to ustalo. Domnívám se, že to způsobil alkohol v chladící kapalině, který se vlivem nízké teploty smrsknul a čidlo zůstalo na suchu. Po dolití kapaliny do normálu je úplný klid i ve velkých mrazech. Citovat
t.rozhon Odesláno 27. únor 2012 Autor Odesláno 27. únor 2012 tak to zkusím, díky. můžu tam dát nějaký antifreez nebo něco speciálního? Citovat
Zazimir Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 Já jsem se stavil v Auto Kelly, řekl jsem jim, že v nádržce je něco co se tváří jako modrá kapalina, paní se usmála, koukla na kartičku Peugeot klubu a prodala mi litrovku K11 asi za 60,- Kč. Litr se mi tam ani nevešel, zbytek mám ve sklepě. Citovat
t.rozhon Odesláno 1. březen 2012 Autor Odesláno 1. březen 2012 tak díky moc za typ, dolil jsem cca 0,25l destil vody a už to nebliká a nepípá ještě jednou díky, tom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.