Peta-k Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 potrebuju helfnout prosimvas...opet mi za jizdy pri vyrazení nebo pri prezazení chcipne...zjistil jsem to ze to dela jenom kdyz se otepli kdyz byli mrazy nebo staci kdyz je pod nulou tak auto za jizdy pri prerazení nechcipne...myslite ze je to nejaky cidlo spatny?uz me to stve pokazdy startovat pri prerazení..lamdu mam novou filtry taky rozvody taky tak me tak napada jestli to nebude delat cidlo nektery...jo a cidlo teploty zeleny na boku motoru mam taky uz jiny...z jiny 106ky kde fungovalo...diky za kazdou radu... Citovat
Ducatista Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 Kdysi mi tohle dělala Felicia 1,6. A bylo to škrticí klapkou. Citovat
Peta-k Odesláno 25. únor 2012 Autor Odesláno 25. únor 2012 mam vymenenou cca uz rok celou vstrikovaci komoru kvuli potenciometru...tak si myslim snaad ze by to nemelo bejt tim... Citovat
KingSpade Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 zkus vyčistit krokový motorek (regulátor otáček) [Edited on 25/2/12 21:10 by KingSpade] Citovat
Peta-k Odesláno 25. únor 2012 Autor Odesláno 25. únor 2012 ten je meneny z jine 106 a je funkcní... Citovat
TomMaister Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 tak zkontroluj elektroinstalaci ke krokovému motorku... Klidně rozřízni krkovici a pořádně kabliky zkontroluj někdy se uklepou těsně u konektoru a pak to dělá paseku... Citovat
Peta-k Odesláno 27. únor 2012 Autor Odesláno 27. únor 2012 toje taky bez problemu protoze krokac reguluje otacky... Citovat
TomMaister Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 při přeřazení ti to chcípne a volnoběh ti to teda drží? Citovat
Peta-k Odesláno 28. únor 2012 Autor Odesláno 28. únor 2012 pri prezení chcípne a volnobeh drzi normalne v pohode... Citovat
ivanh Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Skús skontrolovať či neprisáva niekde falošný vzduch - zle poskladané sanie, prasknutá/zle pripojená hadica na psilovač brzd. Pri prudkej zmene pomerov v sani to krokac neureguluje ale na volnobeh to este stiha. Na Punte bratovi nevychádzali emisie a blbol volnobeh iba koli prasknutej hadici k posilovaču ( odbornici v servise mu už chceli meniť katalyzator ) Citovat
Peta-k Odesláno 3. březen 2012 Autor Odesláno 3. březen 2012 a jak pozhnam ze je treba nekde praskla hadicka k posilovaci brzd?brzdi to pekne... Citovat
Peta-k Odesláno 6. březen 2012 Autor Odesláno 6. březen 2012 dalsi poznatek...vetsinou to chcipne kdyz to necham pres rychlost brzdit a potom vyslapnu spojku a chcipne...dokat motor je v zatahu a vyslapnu spojku je vse ok... Citovat
JimBeem Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 dalsi poznatek...vetsinou to chcipne kdyz to necham pres rychlost brzdit a potom vyslapnu spojku a chcipne...dokat motor je v zatahu a vyslapnu spojku je vse ok... A když brzdíš motorem, citíš občas jak se propadne pedál plynu? Krokáč si trošku přidá.... Citovat
ivanh Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Tu prasknutu hadicu som nasiel nahodou tak ze motor bol spinavy a ze aspon ho utriem pred tym ked sa zaspinim uplne. Ked som utieral sanie handrou namocenou v isopropanole (nieco ako denaturak) a prechadzal som hadicu k posilovacu tak sa zmenili volnobeh. Ked som pohyboval hadicou otacky sa menili tak to uz bol iba krok k blizsiemu skumaniu. Pripadne dnes už existuju penove speje na hladanie netesnosti... Citovat
Peta-k Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 tak toho jsem si nikdy nevsiml ze se obcas pedal propadne... Citovat
JimBeem Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 tak toho jsem si nikdy nevsiml ze se obcas pedal propadne... No to si krokáč přidá .... mě to takhle dělá. Jedu z kopce, brzdím motorem a občas si takhle přidá, mám teda ročník 97, nevím jestli v tom byl nějaký rozdíl v ŘJ. Ale mohlo by to naznačovat, proč ti to chípe při vyřazení - krokáč prostě nezareaguje. Máš lanko plynu dost volné - jestli ti spíná spínač volnoběhu...? Citovat
Peta-k Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 jojo lanko je volne dost...a spinac volnobehu nevim jak mam zjistit jestli spina...vim ze to spina krokac...ale jak dal co ma kde sepnout cvaknout nebo neco podobnyho netusim...a navic diagnostika je ok...zadna chyba... Citovat
JimBeem Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Ten spínač je součástí toho krokáče a pokud máš diagnostiku tak tam přímo vydíš jestli je volnoběh nebo ne... A když si měnil celou komoru, nastavoval ti někdo potenciometr v ŘJ? Někde sem četl, že je to potřeba při změně potenciometru udělat, takže pokud je jiná komora - je jinej poťák. Ale kde se tohle přesně dělá a jetli to platí i pro 106-tku nevím, chtělo by to názor servisáka. Třeba Strakiho Citovat
Peta-k Odesláno 10. březen 2012 Autor Odesláno 10. březen 2012 kdyz jsem menil komoru vstrikovaci tak jsem vlastne odpojil baterku aby se chyby v RJ smazali a nacetli se znova...potenciometr jsem nastavil podle otacek aby na volnobeh nebyli nizky ani vysoky delal jsem to asi tak 5krat protoze pokazdy to napsalo chybu ze je spinac volonobehu spatny...a na po paty jsem to udelal jak by to melo bejt a chybu uz to nepíse tak si myslim ze ten spínac funguje... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.