Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

19. mini sraz Vysočina 20.8.2011  

1. 1. 19. mini sraz Vysočina 20.8.2011

• volím klasiku, chci do Rebel-u
      1
    • volím změnu, chci do Fabriky
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

:D

Už vidím to představování nás novejch na srazu. Ahoj já jsem davidekcz, já c.WO.k, já Mizlerek007,já mk405 :D:D:D

[upravil dne 9/3/12 17:48 od davidekcz]

[upravil dne 9/3/12 17:48 od davidekcz]

Odesláno

Oslovení jménem nic neřeší - budeš 2 hodiny kafrat o všem možným s nějakým Martinem a doma si budeš drbat hlavu, kterej Martin to sakra mohl bejt - že by to byl třeba MKčko, to Tě ani ve snu nenapadne.

Je to možná tím, že mám vandrácko - skautskou minulost, kde se přezdívka chápe v podstatě jako druhé jméno, ale já si na Medvěda za těch téměř 30 let používání docela zvykl - i když je fakt, že oslovení některými nicky používanými zde na fóru může být docela náročné (např.573v0, h4wk3y apod.), některým uživatelům nicků se ani nedivím, že se jimi oslovovat moc nechtějí (že, c.Wo.ku :P).

Jak si poradit s nováčky na srazech se tu řeší s železnou pravidelností a žádný \"mustr\" se zatím vymyslet nepodařilo - zatím vše nějak vyplynulo z děje a dopadlo k obecné spokojenosti.

[upravil dne 10/3/2012 08:44 od Medvěd]

Odesláno

já to ani na prvním srazu nějak neřešil... Vždycky se pozná na koho se mluví nebo tak... Takže nováčci fakt strach mít z tohodle nemusej ;)

btw c.WO.k=cvok,na výslovnost je to pohoda... a klidně se mi tak řikat může,už se mě to drží 12 let :D

Odesláno

já se na srazech představuju přezdívkou kterou už mám řadu let a nikdy nebyl problém..;) pro pár lidí z klubu, s kterými se znám řadu let, bylo ještě nedávno překvapení, že mé pravé jméno není Bedřich ale Roman.. :D

Jinak s bowlingem to dopadlo trochu jinak, jelikož mají celý den turnaj od 11 do 19hod. máme dvě dráhy zamluvené od 19:00 do 20:30. Takže se v klidu najíme a potom to půjdem trochu vysportovat. :)

Béďa + Hanča

c.WO.k

davidekcz + 1

Goldinka ???

ChouLu

John

Tom_206

cechic + Kony

Vvitty + Vendulka

222johny222

Dave_k + Aluška

Krt€K ?

mk405

Mizlerek007 + 2

Pechy

atsor ?

Odesláno

Nemám strach z nováčků (i já jsem nováček) ani z toho jak se budeme oslovovat. Psal jsem to o těch přezdívkách spíš jen tak z legrace :D:D Nechtěl jsem tady hned spustit vysvětlování. :D:D

Odesláno

Ještě mě tak napadlo.Když je bowl až tak pozdě co posunout začátek srazu o cca 2 hodinky na nějakých 16-16:30. Příjde mi to jako docela dlouhá doba čekat od 14 do 19 než bude volno. Co vy na to??

Odesláno

no já myslim,že když cca o 17. pudem do tý fakbriky, a než si objednáš,než to udělaj a než to sníš,tak to je akorát na tu 19 hodinu,abys nehrál s plným žaludkem... :D :D a přece tam nejedem jen na bowling :D :D

[upravil dne 10/3/12 14:16 od c.WO.k]

Odesláno

No já se musím přiznat, že mi do toho tošku něco vlezlo, takže to na druhou nestíhám :roll

Ale kolem tý čtvrtý tam budu, tak jsem chtěl trošku zamaskovat pozdní příchod :D:D:D:D

Ale 100% DORAZÍM

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...