roura Odesláno 25. únor 2012 Autor Odesláno 25. únor 2012 ještě k té převodovce..diferak to asi nebude ,když v tom dře jen při neutralu a nesešlapnute spojce,ale jen když auto stojí...občas ještě při podřazovaní na dvojku...Jinak když se budu koukat po převodovce jak zjistím,že to nenií nejaky šmejd? znate naky fígle...zase montovat tam naslepo převodovku o ktery nevím v jakym je stavu to zní blbě... [Edited on 25/2/12 13:41 by roura] [Edited on 25/2/12 13:42 by roura] Citovat
ozzy56 Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 kdybys napsal hned, že v tom dře když stojíš, tak bych nepsal diferák... fígle žádné nejsou, aspon o nich nevím...,většinou jsem koupil převodovku tak (na vrakovišti), že jsme se dohodli na záruce v tom smyslu, že den po montáži přijedu a řeknu, zda si ji nechám, nebo ji vrátím--takže záruka 1 den, zatím se mi nestalo, že by ta převodovka byla vadná Citovat
Lubo181 Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 Podla vyrobcu olej by sa mal menit kazde dva roky ! v prevodovke Citovat
juke Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 A co to je teda pri stani? ja kdyz dojedu, tak slysim mirny rachot od levyho kola (otevru okno), kdyz seslapnu spojku zmizi, po vyslapnuti se nekdy vrati, nekdy ne. Citovat
vavoj Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 to je spojkový ložisko nebo přítlačák další francouzská \"povedená\" věc Citovat
roura Odesláno 27. únor 2012 Autor Odesláno 27. únor 2012 tak přesně toto mi to děla..stači jet tak 5 Km/h na neutral a je ticho...třeba včra celou sobotu nehučela vubec..už jsem se radoval že to holka rozdejchala ale dneska rano zase vše na novo... na mobilu jsem nahral video,třeba to bude trochu slyšet... mezi 7-9 vteřinou je sešlaplá spojka zde Citovat
roura Odesláno 27. únor 2012 Autor Odesláno 27. únor 2012 to je spojkový ložisko nebo přítlačák další francouzská \"povedená\" věc SPojku mam uplne novou ..měněnou minulý týden Citovat
juke Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 ja mam taky spojku rok starou od otce pred koupi, ale mozna nez sem si zvykl tak jsem ji dal parkrat zabrat, ale to by spis mela odnyst lamela a to stejne pochybuju, to auto je takovy celkove rozklepany, takze jsem ji poustel malinko dyl pri rozjezdu nez aby to traslo celym autem :/ Citovat
setboy Odesláno 18. červen 2013 Odesláno 18. červen 2013 Mám stejný problém u 206 1,4. V motoru chrastí na neutrál nebo v nízkých otáčkách a to hlavně když je motor studený. Když sešlápnu spojku tak to přestane. Takže asi to spojkové ložisko? A hlavně se chci zeptat jestli se něco stane když s tím budu jezdit dál bez opravy? (když je motor zahřátý tak to většinou tak nechrastí). Dík za rady Citovat
ozzy56 Odesláno 18. červen 2013 Odesláno 18. červen 2013 když s tím budeš jezdit dále, tak se ložisko rozsype a budeš měnit spojku, jak dlouho se s tím dá jezdit ti nikdo neřekne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.