Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tome já ti to i otevřu aby jsi to viděl :aut:D PS: první pozitivní příspěvek? :D Lepšíš se :D

Děkuju kluci :) Radime s flexou to fakt není prča .. už nikdy víc, náš první okamžik a další nebude, protože bych skončila v nemocnici :D to už je vyloženě práce chlapů na kterou nemám :D

cechic, jo Evropu to tam máme ale moje auto je tam minimálně, přemýšlím kde je chyba :myslim

Odesláno

Radime s flexou to fakt není prča .. už nikdy víc, náš první okamžik a další nebude, protože bych skončila v nemocnici :D to už je vyloženě práce chlapů na kterou nemám :D

Vím, že to není prča a proto máš můj obdiv, co jako žena si dokážeš na autě udělat sama. :potlesk :potlesk Mnozí chlapi, teď tady nechci nikoho urazit, nedokáží udělat a ani si netroufnou na to, co už jsi na svým mazlikovy prováděla ty :super

Odesláno

Tome : schválně jak dlouho ti to vydrží :D

Ozzy a Radime: Díky, pokud na to člověk má návod pro hloupý a někdo mu to ještě vysvětlí jak na to, není moc co na tom zkazit :)

Pipi: Díky za pochvalu i mě příjdou boží ... jen ten sajrajt na nich je vidět snad 3x tolik :D

Odesláno

nevěřil bych,že to někdy řeknu,ale ty poklice vypadaj fakt dobře :D hned je to lepší,když má kapota vzpěru co,žádná tyčka na víc :D

ChouLu: tak jim nezáviď a najdi si taky nějakýho borca :D:D:D:D

[upravil dne 1/11/12 08:30 od c.WO.k]

Odesláno

Jo věřím tý vzpěře víc než tomu párátku co tam bylo původně :bojim:D aspoň mi to nepadne na šišku :D

:D:D:D:D poklice, tak za ty si dělám čárku do deníčku :D díky

jinak super rada do života

:super:D:D

Odesláno

Tak to budu fakt moc krásná :D :D :D Ale jinak díky Fífa na přání faceliftu obličeje :D

( okolí především kámošky mě asi budou mít kdyžtak už za totálního magora, když příjdu i s obtisklým motorem na obličeji :D:myslim )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...