radim.1008 Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Výborný a hlavně praktický Ten boj s flexou bych chtěl vidět Citovat
cechic Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 tu garáž závidím, koukám, že se ti tam vejde celá Evropa Flexa to je základ Citovat
Angelussy Odesláno 31. říjen 2012 Autor Odesláno 31. říjen 2012 Tome já ti to i otevřu aby jsi to viděl PS: první pozitivní příspěvek? Lepšíš se Děkuju kluci Radime s flexou to fakt není prča .. už nikdy víc, náš první okamžik a další nebude, protože bych skončila v nemocnici to už je vyloženě práce chlapů na kterou nemám cechic, jo Evropu to tam máme ale moje auto je tam minimálně, přemýšlím kde je chyba Citovat
ozzy1 Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Angelussy , jsi šikovnější , než bych si ve skutečnosti myslel! Citovat
radim.1008 Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Radime s flexou to fakt není prča .. už nikdy víc, náš první okamžik a další nebude, protože bych skončila v nemocnici to už je vyloženě práce chlapů na kterou nemám Vím, že to není prča a proto máš můj obdiv, co jako žena si dokážeš na autě udělat sama. :potlesk Mnozí chlapi, teď tady nechci nikoho urazit, nedokáží udělat a ani si netroufnou na to, co už jsi na svým mazlikovy prováděla ty Citovat
Angelussy Odesláno 31. říjen 2012 Autor Odesláno 31. říjen 2012 Tome : schválně jak dlouho ti to vydrží Ozzy a Radime: Díky, pokud na to člověk má návod pro hloupý a někdo mu to ještě vysvětlí jak na to, není moc co na tom zkazit Pipi: Díky za pochvalu i mě příjdou boží ... jen ten sajrajt na nich je vidět snad 3x tolik Citovat
Tom_206 Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Tohle mi vydrží ještě hodně dlouho ... Citovat
ChouLu Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 škoda, že tady nemáte smajla se srdíčkem, že? Citovat
Angelussy Odesláno 31. říjen 2012 Autor Odesláno 31. říjen 2012 Kdo to tu mluví ? Jo ..... ty tam dole Citovat
c.WO.k Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 nevěřil bych,že to někdy řeknu,ale ty poklice vypadaj fakt dobře hned je to lepší,když má kapota vzpěru co,žádná tyčka na víc ChouLu: tak jim nezáviď a najdi si taky nějakýho borca :D:D:D [upravil dne 1/11/12 08:30 od c.WO.k] Citovat
Angelussy Odesláno 1. listopad 2012 Autor Odesláno 1. listopad 2012 Jo věřím tý vzpěře víc než tomu párátku co tam bylo původně aspoň mi to nepadne na šišku :D:D:D poklice, tak za ty si dělám čárku do deníčku díky jinak super rada do života :D Citovat
FiFa_cze Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Blby je akorát když ta vzpěra praskne stalo se to známymu na BMW a měl 3 stehy vzadu na hlavě a 12 na čele od motoru Citovat
Angelussy Odesláno 1. listopad 2012 Autor Odesláno 1. listopad 2012 Tak to budu fakt moc krásná :D Ale jinak díky Fífa na přání faceliftu obličeje ( okolí především kámošky mě asi budou mít kdyžtak už za totálního magora, když příjdu i s obtisklým motorem na obličeji ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.