Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den mám dotaz asi na Strakiho - bude fungovat elektrika včetně ŘJ z 2.2 HDI na 2.0 hdi ale 8 ventil , dále je převodvka 6 kvalt z 2.2 hdi zaměnitelná za 5 kvalt HDI 806 , a dále hlava 2.0 za 2.2 a naopak, Teoreticky se domnívám že to možné je ,ale

neměl jsem zatím možnost vidět ty věci rozebrané. Díky Ivos

Odesláno

Myslel jsem dát kompletní motorovou elektriku z 807 na ten motor 806 a potom zbytek doladit

Přestavoval jsem 1.9 TD 806 na HDI a taky to šlo a jezdí už 10 let.

Mám možnost koupit 807 2.2 hdi 6 kvalt/2005/ celkem levně , zatím to jezdí, ale nikdo to neudržoval a na hlášky počítače nehleděl, A já mám HDI 2.0 80kw 8 ventil s novými vstřiky , spojkou, turbem............ tak jsem dumaltom že než čekat co všechno se

vytelí na tý 807 ak tám šoupnout ten můj motor

Odesláno

Pri tom co pises sa ti z mojho pohladu oplati nechat si svoje povodny auto, pripadne hladas 807 v lepsom stave (napr. tu je jedna v inzercii).

Ono prace mozno pojdu dobre, az po tento bod --> ...a potom zbytek doladit ;)

Odesláno

Mělo by, sám jsem zvažoval koupi 807 s padlým 2.0hdi 16V a jeho náhradou za 8V, ale nakonec to neklaplo kvůli ceně a neserióznosti prodávajícího.

Odesláno

Ten 16V RHT odcházel hodně často, ale popravdě, nevím, jestli je to dobrý nápad, jestli to auto za to vůbec stojí. Asi podle ceny.

Jinak nejezdíš náhodou na windsurfu a nebral jsi ode mě náhodou tak před 8-10 lety nějaký motor nebo něco? :) Někoho s 806 předělanou z 1,9TD na HDI z té doby pamatuju...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...