Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pilné/súrné

dělám report v práci a potřebuju dva listy z excelu převést na dva samostatný obrázky

vždycky jsem to dělal pře pdfcrator, ale uložil jsem si to jako jpeg. Jenže nám vyměnili kompy, nenahraju si bez admina nic a on nám dal nějakej šmejd \"doPDF\" a ten umí jen pdfka

pomůže mi teď někdo? Poslal bych na mejl ten soubor a zpět by mi mohl poslat obrázky

Odesláno

okay, a neudělal by mi to někdo v kuse aby to nějak vypadalo? ;)

ten word mi to nedovolí dotáhnou ty skreenshoty přesně k sobě, aby lícovaly

Odesláno

Dovolí. Nastavit vlastnosti objektu tak, aby byl nulový okraj, resp. volné místo. Ale nedělal bycho to takhle, ale normálně zkopírovat tabulku rovnou do worda. Tam se pak vygeneruje rovnou jako tabulka. Buďto se propojí s xls, nebo se vloží jako samostatný objekt (záleží na volbách vložení).

Odesláno

hmmm jenže se roztáhne a vůbec mi to nejde upravit, ve wordu 2003 ještě možná, ale ty nový nějak nechápu

kdybych to mohl vše dělat v excelu, neotravoval bych, ale trial musí být ve wordu, absolutně nevím proč, ale to mi nepřísluší řešit

Odesláno

nemohu nic nainstalovat (win7 64bit a office2007)

výstřižky neumím (asi má chyba)

na web se nedostanu (buď se web nenačte, nebo nefunguje) jsem rád, že nemám bloklé forum

opravdu nejjednodušší pro mě v tuto chvíli je dokument, který pošlu na mejl dát vytisknout v nějakým třeba pdfcreatoru ale neuložit ho

jako pdf ale jako jpeg

za pomoc předem opravdu děkuji :papa

Odesláno

tak schválně kdo pošle nejlepší obrázek

Koblih: Už to mají tři maníci, určitě si z toho něco vyberu :D

Díky všem za pomoc

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...