Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já když to vyjde tak asi přijedu i jiným autem, pokud mě mezi sebe ještě pustíte.

Odesláno

Zatím to tak vypadá, ale dokud to není přepsané a zaplacené tak se může stát cokoliv. Ale věřím, že to vyjde.

No já mám bohužel velmi malé možnosti výběru. Potřebuji aby to nemělo středový tunel nebo ještě hůř tu kapku s řadicí pákou jako 807, takže jsem našel tři možnosti, Chrysler Voyager a ten se mi nelíbí jak je udělaný vevnitř a bojím se servisu, potom menší C4 Grand Picaso a nebo favorit Grand Espace, všechno v automatu. Ale není moc výběr.

Odesláno

Motomoto:

To by chcelo nejakú dlhšiu skúšobnú jazdu,lebo pri krátkej jazde sa dá veľmi ťažko posúdiť komfort sedenia ....

No a zraz Renault clubu máš 18-20.5.12 v Mělníku..tak sa poponáhľaj s výberom:D:D:D

[upravil dne 20/3/12 15:10 od Juve]

Odesláno

No právě to jsem třeba s 807 neudělal a takhle to dopadlo. Ale Espace znám už jsem ho měl. Tak skončím asi u něj.

Odesláno

Chrysleru Voyageru bych se nebál, má ho bratránek a známej z práce, ale oba mají benzíny. Bratránek 3,3 litru předokolka a známej 3,8 litru čtyřkolka. Oba to mají na plyn, nádrž je pod autem, takže nepřekáží, objem má 60, 80 nebo 100 litrů. Nafta prej není u těch Chryslerů spolehlivá. Náhradní díly jsou docela levný.

C4 Grand Picaso se mi zdá malý, hlavně ty poslední dvě sedačky v kufru jsou fakt nouzový.

Renault Grand Espace se mi moc líbí, pokud ho koupíš, tak určitě přijeď na sraz, moc rád se kouknu.

Ať Vám to chlapi dopadne oběma ku spokojenosti.

Odesláno

Voajéra měl bejvalej šéf, a samý starosti, nový auto, a, víc v servisu, než na silnici, nakonec koupil Hóóndaje made Korea, Santa Fe není to špatný, ale, domu mi to nesmí, taky samý trable. Espace má kámoš, ale, toho plastovýho, myslim 2?3? Novější prej už maj blatníky plech, ve 2litrovim benzínu s LPG, jezdí jak prase, ale, za rok a půl, cca 12000 km, jen maličkosti, no problémo, a nalítáno asi 190 000. ;):roker

Odesláno
Ale u toho Espace se vyhni motoru 2,2 když jsem po něm koukal před Ulysse,tak mi bylo řečeno u dvou značkových prodejců ruce pryč od něj. Že nejlepší je tam 3l.

Jináč mít na nové tak jdu do tohoto

http://www.lancia.it/#/cars/new-voyager/

Právě naopak, 2,2 ještě de ale 3,0 je úplně naprd. První modely mají špatné vyřešené chlazení motoru a jiné věci. Na RF je toho hafo a moto to ví. Stačí juknout na bazar a vidíš že se prodáva jenom 3,0 dci - tedy většinou. Já jsem mněl 2,2 dci dva roky a úplně bez problému. Prodal jsem ho jenom kvuli naftě, ptotže pro mně na nákup je lepší benzín. 3,0 dci jedině od roku tuším 2008:myslim

Odesláno
Voajéra měl bejvalej šéf, a samý starosti, nový auto, a, víc v servisu, než na silnici, nakonec koupil Hóóndaje made Korea, Santa Fe není to špatný, ale, domu mi to nesmí, taky samý trable. Espace má kámoš, ale, toho plastovýho, myslim 2?3? Novější prej už maj blatníky plech, ve 2litrovim benzínu s LPG, jezdí jak prase, ale, za rok a půl, cca 12000 km, jen maličkosti, no problémo, a nalítáno asi 190 000. ;):roker

Espace IV nemá blatníky plech, pozor :P Taky je to bakelit.:papa

Odesláno

Ja keď som zháňal auto ,tak dobré doporučenia pri Espace boli jednoznačne na 2,0 dci motory tuším od r.v 2007 .

Pred r.v 2007 PI ,ešte ako tak 1,9 dci ,ale to sa mi zdalo trošku prislabé ,no a zlé referencie a aj ich bolo aj je stále v ponuke veľa boli 2,2dci a 3,0.

No ale ťažko povedať pretože pri C8,807 to bolo podobné.

Na 2,2 HDi sú aj tu na fóre nepriaznivé ohlasy a predsa som u neho skončil...a zatiaľ klop...klop:super

Odesláno

o 807mách jsem slyšel zlé ohlasy všeobecně, spíš to bylo čím novější, tím horší a přesto do ní jdu, snad bude dobře sloužit

je to přeci jen asi o štěstí a kus od kusu

Odesláno

Espace IV nemá blatníky plech, pozor :P Taky je to bakelit.:papa

No vidíš, zase je člověk chytřejší, taky jsem po něm pokukoval, ale vyhrála 807, Rendu jsem měl 9tku, sákryš, to byly křesílka, pohodlíčko největší, ale je pravda, že jsem si ho moc neužil, páč se mi to potkalo, navíc, to byla nějaká Americká verze, či, co, a, nedalo se na to sehnat skoro, nic (aspoň, to mi tvrdil servisák, sem to moc neřešil), ale, to je asi :xvul

Odesláno
Ja keď som zháňal auto ,tak dobré doporučenia pri Espace boli jednoznačne na 2,0 dci motory tuším od r.v 2007 .

Pred r.v 2007 PI ,ešte ako tak 1,9 dci ,ale to sa mi zdalo trošku prislabé ,no a zlé referencie a aj ich bolo aj je stále v ponuke veľa boli 2,2dci a 3,0.

No ale ťažko povedať pretože pri C8,807 to bolo podobné.

Na 2,2 HDi sú aj tu na fóre nepriaznivé ohlasy a predsa som u neho skončil...a zatiaľ klop...klop:super

Jo, 2,0 dci je :super , a tuším to má řetěz.

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...