Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Potreboval bych poradit s rádiem. Musí se packa pod volantem povolovat v ridici jednotce, nebo to stačí napojit a bude to fungovat? Chci to napojit na dokupovane rádio jvc. Diky

Odesláno

Nevím, ale u CAN sběrnice to asi tak jednoduché nebude. Páčka komunikuje přes COM po datové sběrnici přes BSI s radiem. Pokud něco existuje pro neorigo rádio, tak to musí být pro CAN sběrnici. U origo rádia stačí páčku nakonfigurovat na diagnostice a jede to.

Odesláno

Pro HonzaZ Mam to aute rv02 a je to Og packa ktera uz nema nic spolecneho se siti je k ni udelany jiny adapter zakonceny 3,5mm jack ktery se strci do radia a jeste se pripoji napajeni + - 12v

Funguje to bez problemu/vcera jsem to napsal blbe k pochopeni.

A s hotovejma adapterama mam spatnou zkusenost mozna novejsi verze aut jsou sdilnejsi ale nase proste vzdorovalo a nic nefungovalo.

Odesláno

Aha, takže máš upravenou páčku, předpokládám tu placatou, a od ní ovládáš přímo rádio. Tak to určitě chodí s neorigo rádiem. Reznaluki má ale auto r.v. 2007 a tam je rádio RD4, přes které se ovládá nastavení PP a zobrazování na displeji. Takže to nebude tak jednoduché. Musel by tam mít takový ošklivý ovladač, který nahrazuje ovládání z rádia a stojí myslím v pežó něco kolem 3k.

Odesláno

JJ je to upravena packa ke ktere je udelany na \"miru\" prevodnik pro ovladani radia.

Je to ta placata packa a v podstate to funguje jako sada tlacitek.

Nekde jsem to uz vystavil na fotu.

Veci jako je cas teplota a udaje Pc jsou i nadale Ok jedine o co jsem prisel jsou udaje z radia-dsplej je takovej prazdnejsi ale uz jsem si \"zvikl\" :fnuk

Pro novejsi auticka rada 407 > je snad nejaky adapter co dokaze vykouzlit i data z radia ale nevidel jsem to v praxi a po sve zkusenosti s adapterama tomu spis neverim.

/Popisuju neOG radio/

A tady je mail na toho sikovneho pana co me to delal na zakazku....

pavel.lajsner@gmail.com

Klidne se odkazte na me ;)

[upravil dne 21/2/12 16:57 od Lihous]

Odesláno

Já to origo rádio nemám. Zatím nemám ani tu páčku. Chtěl bych si pořídit ten kabelový adaptér a tu páčku. Ovládání PC funguje čistě knoflíky na kapličce a bočním tlačítkem na páčce blinkrů. Mě by vpodstatě jenom zajímalo, jestli když si tu páčku koupím a pomocí těch adaptérů zapojím, jestli to nějak komunikuje i s autem a musí se to povolovat v BSI, nebo to bude čistě spolupracovat jenom s tím rádiem.

Odesláno

aha...tak mi este niekto poradte nejake slusne radio s dobrou cenou

-------------------------

Pioneer MVH-1400UB- toto bych si koupil já, kdyby se mi nepodařilo sehnat na moje JVC adaptér na I-pod. A váhal jsem i tak jestli není lepší toto, neboť ten adaptér vyšel stejně jako toto rádio nové. To moje je ale DVD a to mě přesvědčilo. Jestli ten adaptér nebude ale fachat na 100 procent tak jde jvc z auta a nastěhuje se tam tento pionýr. Je totiž docela výkonný.:roker

Odesláno

Tak ze jeste jednou s parma fotkama.

V podstate to je adapter napojeny na kontakt v pacce kde by asi slo napojeni prez nejaky plosny spoj/konektor ale pan me to napajel rovnou tak jsem to jen zalil tavnym lepidlem vymislel kudy to vytahnout ven/nastesti je na sloupku volantu i kolem pedalu v 406 mista dost.

post-36106-14109622397386_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...