reznaluki Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Ahoj. Potreboval bych poradit s rádiem. Musí se packa pod volantem povolovat v ridici jednotce, nebo to stačí napojit a bude to fungovat? Chci to napojit na dokupovane rádio jvc. Diky Citovat
Lihous Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Zdravim ja si nechal po vymene Og radia udelat zakazkou adapter od p.Laisnera a mam funkcni packu na neoriginalnim radiu JVC Mail na nej mate v SZ. Citovat
reznaluki Odesláno 20. únor 2012 Autor Odesláno 20. únor 2012 Super,díky. Já bych ale potreboval vědet,když ji tam momentalne nemám tak jestli ji jako novou musím povolit v bsi. Citovat
Lihous Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Nevim ja ji mel v aute ale asi nic nepokazite kdyz ji tam cvaknete max ji budete muset povolit. At se zadari je to fajn vecicka.... Citovat
HonzaZ Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Nevím, ale u CAN sběrnice to asi tak jednoduché nebude. Páčka komunikuje přes COM po datové sběrnici přes BSI s radiem. Pokud něco existuje pro neorigo rádio, tak to musí být pro CAN sběrnici. U origo rádia stačí páčku nakonfigurovat na diagnostice a jede to. Citovat
Lihous Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Pro HonzaZ Mam to aute rv02 a je to Og packa ktera uz nema nic spolecneho se siti je k ni udelany jiny adapter zakonceny 3,5mm jack ktery se strci do radia a jeste se pripoji napajeni + - 12v Funguje to bez problemu/vcera jsem to napsal blbe k pochopeni. A s hotovejma adapterama mam spatnou zkusenost mozna novejsi verze aut jsou sdilnejsi ale nase proste vzdorovalo a nic nefungovalo. Citovat
HonzaZ Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Aha, takže máš upravenou páčku, předpokládám tu placatou, a od ní ovládáš přímo rádio. Tak to určitě chodí s neorigo rádiem. Reznaluki má ale auto r.v. 2007 a tam je rádio RD4, přes které se ovládá nastavení PP a zobrazování na displeji. Takže to nebude tak jednoduché. Musel by tam mít takový ošklivý ovladač, který nahrazuje ovládání z rádia a stojí myslím v pežó něco kolem 3k. Citovat
00stevo00 Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 ked dam neoreginal radio, pojde mi normalne palubny PC ci bude treba stale stare radio zapajat, ked budem chciet napr. nastavit cas??? Citovat
Lihous Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 JJ je to upravena packa ke ktere je udelany na \"miru\" prevodnik pro ovladani radia. Je to ta placata packa a v podstate to funguje jako sada tlacitek. Nekde jsem to uz vystavil na fotu. Veci jako je cas teplota a udaje Pc jsou i nadale Ok jedine o co jsem prisel jsou udaje z radia-dsplej je takovej prazdnejsi ale uz jsem si \"zvikl\" Pro novejsi auticka rada 407 > je snad nejaky adapter co dokaze vykouzlit i data z radia ale nevidel jsem to v praxi a po sve zkusenosti s adapterama tomu spis neverim. /Popisuju neOG radio/ A tady je mail na toho sikovneho pana co me to delal na zakazku.... pavel.lajsner@gmail.com Klidne se odkazte na me [upravil dne 21/2/12 16:57 od Lihous] Citovat
00stevo00 Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 aha...tak mi este niekto poradte nejake slusne radio s dobrou cenou Citovat
reznaluki Odesláno 21. únor 2012 Autor Odesláno 21. únor 2012 Já to origo rádio nemám. Zatím nemám ani tu páčku. Chtěl bych si pořídit ten kabelový adaptér a tu páčku. Ovládání PC funguje čistě knoflíky na kapličce a bočním tlačítkem na páčce blinkrů. Mě by vpodstatě jenom zajímalo, jestli když si tu páčku koupím a pomocí těch adaptérů zapojím, jestli to nějak komunikuje i s autem a musí se to povolovat v BSI, nebo to bude čistě spolupracovat jenom s tím rádiem. Citovat
HonzaZ Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Aha, tak to je jiná. To by mohlo fungovat to podle Lihouse a bez povolování v BSI. Citovat
reznaluki Odesláno 21. únor 2012 Autor Odesláno 21. únor 2012 aha...tak mi este niekto poradte nejake slusne radio s dobrou cenou ------------------------- Pioneer MVH-1400UB- toto bych si koupil já, kdyby se mi nepodařilo sehnat na moje JVC adaptér na I-pod. A váhal jsem i tak jestli není lepší toto, neboť ten adaptér vyšel stejně jako toto rádio nové. To moje je ale DVD a to mě přesvědčilo. Jestli ten adaptér nebude ale fachat na 100 procent tak jde jvc z auta a nastěhuje se tam tento pionýr. Je totiž docela výkonný. Citovat
Lihous Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Tak ze jeste jednou s parma fotkama. V podstate to je adapter napojeny na kontakt v pacce kde by asi slo napojeni prez nejaky plosny spoj/konektor ale pan me to napajel rovnou tak jsem to jen zalil tavnym lepidlem vymislel kudy to vytahnout ven/nastesti je na sloupku volantu i kolem pedalu v 406 mista dost. Citovat
Lihous Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Detail kudy jsem vedl kabel k radiu / myslim ze to bude v 308 i 407 podobne s mistem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.