Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a utika z hrnce na plotne a nebo odkud ? asi by nebylo od veci napsat, o jake auto se jedna, jaky rok vyroby, co ma za motor a pripadne blizsi informace, jestli to kouri, nejede nebo ma nejakej jinej nezvyklej projev a tak podobne

Odesláno

Mne presakoval radiator kurenia a kedze je furt teply tak sa hned vyparovala a \"nedelala louzicku\" az ked to zacalo poriadne tiect tak sa objavila aj na koberceku na vodicovej strane.

No a pol roka predtym mi prepustalo tesnenie pod hlavou a chladiaca kvapalina dvihala hladinu oleja.:bojim nastastie som si to vsimol lebo multiplex informacne ukazuje hladinu oleja pri zapnuti zapalovania

• O 8 měsíců později...
Odesláno
Mne presakoval radiator kurenia a kedze je furt teply tak sa hned vyparovala a \"nedelala louzicku\" az ked to zacalo poriadne tiect tak sa objavila aj na koberceku na vodicovej strane.

ahoj.. tiez sa mi zacala robit mlacka na vodicovej strane, dotiahli sme sroby ale tusim to stale kusok tecie.. ako si to ty vyriesil? dik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...