sterbak.d Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 caute lidi nevite jak nejlepe poznam kudma mi utika chladici kapalina furt se mi ztraci Citovat
Ferry Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 a utika z hrnce na plotne a nebo odkud ? asi by nebylo od veci napsat, o jake auto se jedna, jaky rok vyroby, co ma za motor a pripadne blizsi informace, jestli to kouri, nejede nebo ma nejakej jinej nezvyklej projev a tak podobne Citovat
straki007 Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 http://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/73103-xmb/ Citovat
sterbak.d Odesláno 21. únor 2012 Autor Odesláno 21. únor 2012 je to 206 r.v 1999 1.1 a jede to normalne jenom mi mizi a nevim odkud Citovat
ivanh Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Mne presakoval radiator kurenia a kedze je furt teply tak sa hned vyparovala a \"nedelala louzicku\" az ked to zacalo poriadne tiect tak sa objavila aj na koberceku na vodicovej strane. No a pol roka predtym mi prepustalo tesnenie pod hlavou a chladiaca kvapalina dvihala hladinu oleja. nastastie som si to vsimol lebo multiplex informacne ukazuje hladinu oleja pri zapnuti zapalovania Citovat
Zavael Odesláno 15. listopad 2012 Odesláno 15. listopad 2012 Mne presakoval radiator kurenia a kedze je furt teply tak sa hned vyparovala a \"nedelala louzicku\" az ked to zacalo poriadne tiect tak sa objavila aj na koberceku na vodicovej strane. ahoj.. tiez sa mi zacala robit mlacka na vodicovej strane, dotiahli sme sroby ale tusim to stale kusok tecie.. ako si to ty vyriesil? dik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.