Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
marcelo kde je foto? :D

no ze si to ty tak foto dodam zatial na stojane, ktory som vyhral vdaka vedomostiam z dopravnych predpisov na zraze v Bahoni :D:D:D

takze foto az vecer...

na aute niesu este nahodene, sak dnes dokonca nasnezilo :D

Odesláno

Nevíte, zda mi půjdu na 308 SW alu Savara (jsou z 3008-tuším), koukal jsem však na ně a jsou o něco širší, než např. alu Hockenheim, tak aby se mi tam vešly? příp. pokud tam budou potřeba podložky jaké stačí a zda je pak k tomu třeba delších šroubů, díky

Odesláno

pipistrel: kdyby trčely ven, nevadilo by to, ale co jsem je srovnával a obhlížel v Peugeotu, tak se mi spíše zdá, že ty 3 cm, budou spíše dovnitř :( to by mohlo drhnout o tlumiče. Ptal jsem se ve třech Peugeotech prodejnách a co Peugeot to názor, jedni že tam půjdou, druhý neví a třetí že určitě ne tak nevím :myslim

Odesláno

haasa: disky budú trčať o 3mm von. Lebo čím menšie ET, tým disk viac vysunutý von. Keď pozrieš na webe nejaký konfigurátor diskov, uvidíš že na tvoje auto sú schválené aj neorigo disky z ET25; 28; 22.

Porzi napr.: www.vybertesidisk.sk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...