Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, sice trochu lamacky dotaz, ale kde se u P407 SW, r.v. 2005 doplnuje kapalina do ostrikovacu. Auto mam pul roku, tak se teprve seznamuju :)

Zkousel jsem google i oficialni prirucku z Peugeot webu, vsude jsou mizerne fotografie, nic z nich vevyctu.

Diky :)

Odesláno

Otevřeš víko motoru a vlevo u světla objevíš modré plastové víčko,otevřeš a doliješ.....

Odesláno

Můj tchán s tím jezdil do servisu... :fnuk

... když jsem mu nabídnul, že mu to doleju tak vytáhl manuál a začal se se mnou hádat, že to musím být jedině Shell XXZXZ. No a když mu praskla žárovka v potkávačce tak s tím jezsil půl roku než přišla garančka.

[upravil dne 18/2/12 16:58 od koblih69]

Odesláno

Nechci rýpat, ale na modrém výčku od nádržky na vodu do ostřikovače, je symbol ostřikovače skel, takový tvar vody stříkající na sklo. A ve všech autech je ten symbol stejný.

Návštěvník
Odesláno

Jen ho nechte, dobře že se zeptal a nenalil to do serva jako jeden maník co přijel že má plnou nádobku, motorek vrčí, stěrače stírají ale ostřikovače nestříkaj. :D

[upravil dne 18/2/12 17:13 od kirkiz]

Odesláno

Mě to nepřekvauje. Třeba u Mitsubishi Colt nádobka na chl. kapalinu vypadá a je umístěná tam kde by člověk hledal ostřik... ale jak bylo psáno piktogram na ní je jasný...

Odesláno

Mno, majitel prede mnou zrejmne vicko vymenil za nahradni, takze piktogram tam neni. Jinak bych se neptal. Ad navod - ten jsem nasel na netu (ceskou i anglickou verzi), ale bylo to tak rozmazane, ze to neslo ani precist.

Pro me je auto jen nastroj jak se dostat z bodu A do bodu B, na udrzbu mam normalne svoje lidi bo su levej jak turecka savla, este bych neco rozbil ;) Sam maximalne zvladnu vymenit zarovicky, dopnit ostrikovace (konecne) a vysat :)

Odesláno
A kto ti ho tankuje?

Si děláte srandu, ale kolegyni jsem po 20-ti letech ježdění naučil tankovat až já. Jinak jí auto přistavil vždycky manžel. Nevěděla ani jak to votevřít ani co tam nalít ani co má dělat až natankuje ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...