Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pokus cislo 3 chip 3W tepla bila.

Mam objednane 3W studene a to by mohlo byt uz uspokojujici a je na ceste 7W

A k foceni vseobecne - ono to moc dobre fotit nejde.

Dle me je treti pokus zretelne lepsi nez prvni a druhy,ale na fotce to vipada ze je nejhorsi-i diky \"teplote\" svetla.

Toto by bylo dobre bud merit a nebo lepe ale to je \"uchylka\" jako blazen udelat nekde nocni sraz a tam to porovnat na zivo

:D:D:D:cool::D:D:D

[upravil dne 14/7/13 07:18 od Lihous]

post-36106-14109632261717_thumb.jpg

Odesláno

Napisal som,ze som zasunul cervene tienidlo a odskusal.

Je tam dost miesta,aby som zasunul 21 w ziarovku,aby bol priestor okolo nej ,aby som zasunul cervene tienidlo do ktoreho ide hmlovka,Takze funkcia hmlovky zostava nezmenena a k tomu pribudne spiatocka s bielym svetlom na lavej strane. Tu uz by neboli od veci aj tie diodove ziarovky,ak to osvieti o cosi viac.Mohlo by to s nimi osvietit ako u normalneho auta.

[upravil dne 14/7/13 11:33 od donrom]

Odesláno

Konecne som prisiel domov a hned som sa dotoho pustil. Nemusel som robit nic s T,zobralo mi to v pohode 300 ohmove rele.Takze vysledok na fotkach 2 spiatocky a potom specialne pre OLDU hmlovka. :D:D:D :mrk Nehrajte sa ako deti s vasimi diodami a jednou spiatockou,urobte 2 spiatocky,teraz vydim celkom slusne dozadu. Zeby som si to dal patentovat? Este som to nikde nevidel...

1341e3c91a.jpg

b9eb4963b0.jpg

Odesláno

To nepatentuješ,už tam běžel Jára Cimrman:D.Ale jestli jsem to dobře pochopil,tak je ta díra na mlhovku dostatečně velká,že se tam vejdou 2 žárovky?Jinak ledky svítěj jednou tolik,co obyč žárovky,kousek vepředu jsem dával fotku,jak mi svítí 306ka s ledkama,tak mrkni.Ukazoval jsem to kolegovi v práci a ten prohlásil,že jemu jeho auto nesvítí tolik dopředu,co mě 306 dozadu:o

Odesláno

P406 ma dve \"zpatecni svetla\" ale nesviti to o moc vice nez to vase jedno.

:D

A bylo by dobre to zkusit nafotit ve tme nekde u neceho takhle to jen sviti.

Ideal pred a po uprave usudek at si udela kazdy sam za sebe.

Zustava ze tato/toto svetlo je jen pro ostatni tedy neco jako smerovka.

[upravil dne 15/7/13 06:32 od Lihous]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pokus cislo 4

Led studene bile svetlo chip 3W

Jen subektivne asi nejlepsi verze - \"ale\" bez realneho mereni.

Tentokrat jiz udelan poctivejsi zaklad na pl.spoji coby chladic a samotne led podmaznute teplovodivou pastou.

post-36106-14109632504358_thumb.jpg

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Napasoval som do oboch svetiel H1 a uz som viac menej spokojny. Neni to to co byvale auto ked malo vzadu reflektorovanych cez biele skolo 42W celkom,ale uz vidim pekne. Fotene telefonom v absolutnej tme,takze ziadna slava,nazivo to je cosi lepsie.

a8eb7a5083.jpg

b9fa6b4192.jpg

Fotakom je zachytene aj svetlo od svetle,takze fotka je este viac stmavnuta.

Toto je fotene inym rezimom.

760594be6d.jpg

[upravil dne 2/11/13 08:06 od donrom]

Guest servisman
Odesláno

Nevím, zda H1 je na to ideál ta se dosti i zahřívá ,aby se ti plast zadního světla nezmrvil.

Guest servisman
Odesláno

já když tak bych tam dal H3 35W v Autokelly ob.č. HE 8GH002090-271 , je to přece lepší 35 než 55 W, je i kratší oproti H1

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...