Lihous Odesláno 13. červenec 2013 Odesláno 13. červenec 2013 Pokus cislo 3 chip 3W tepla bila. Mam objednane 3W studene a to by mohlo byt uz uspokojujici a je na ceste 7W A k foceni vseobecne - ono to moc dobre fotit nejde. Dle me je treti pokus zretelne lepsi nez prvni a druhy,ale na fotce to vipada ze je nejhorsi-i diky \"teplote\" svetla. Toto by bylo dobre bud merit a nebo lepe ale to je \"uchylka\" jako blazen udelat nekde nocni sraz a tam to porovnat na zivo :D:D:cool::D:D [upravil dne 14/7/13 07:18 od Lihous] Citovat
donrom Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 Napisal som,ze som zasunul cervene tienidlo a odskusal. Je tam dost miesta,aby som zasunul 21 w ziarovku,aby bol priestor okolo nej ,aby som zasunul cervene tienidlo do ktoreho ide hmlovka,Takze funkcia hmlovky zostava nezmenena a k tomu pribudne spiatocka s bielym svetlom na lavej strane. Tu uz by neboli od veci aj tie diodove ziarovky,ak to osvieti o cosi viac.Mohlo by to s nimi osvietit ako u normalneho auta. [upravil dne 14/7/13 11:33 od donrom] Citovat
donrom Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 Konecne som prisiel domov a hned som sa dotoho pustil. Nemusel som robit nic s T,zobralo mi to v pohode 300 ohmove rele.Takze vysledok na fotkach 2 spiatocky a potom specialne pre OLDU hmlovka. :D:D Nehrajte sa ako deti s vasimi diodami a jednou spiatockou,urobte 2 spiatocky,teraz vydim celkom slusne dozadu. Zeby som si to dal patentovat? Este som to nikde nevidel... Citovat
olda Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 To nepatentuješ,už tam běžel Jára Cimrman:D.Ale jestli jsem to dobře pochopil,tak je ta díra na mlhovku dostatečně velká,že se tam vejdou 2 žárovky?Jinak ledky svítěj jednou tolik,co obyč žárovky,kousek vepředu jsem dával fotku,jak mi svítí 306ka s ledkama,tak mrkni.Ukazoval jsem to kolegovi v práci a ten prohlásil,že jemu jeho auto nesvítí tolik dopředu,co mě 306 dozadu:o Citovat
Lihous Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 P406 ma dve \"zpatecni svetla\" ale nesviti to o moc vice nez to vase jedno. A bylo by dobre to zkusit nafotit ve tme nekde u neceho takhle to jen sviti. Ideal pred a po uprave usudek at si udela kazdy sam za sebe. Zustava ze tato/toto svetlo je jen pro ostatni tedy neco jako smerovka. [upravil dne 15/7/13 06:32 od Lihous] Citovat
Lihous Odesláno 27. červenec 2013 Odesláno 27. červenec 2013 Pokus cislo 4 Led studene bile svetlo chip 3W Jen subektivne asi nejlepsi verze - \"ale\" bez realneho mereni. Tentokrat jiz udelan poctivejsi zaklad na pl.spoji coby chladic a samotne led podmaznute teplovodivou pastou. Citovat
donrom Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Napasoval som do oboch svetiel H1 a uz som viac menej spokojny. Neni to to co byvale auto ked malo vzadu reflektorovanych cez biele skolo 42W celkom,ale uz vidim pekne. Fotene telefonom v absolutnej tme,takze ziadna slava,nazivo to je cosi lepsie. Fotakom je zachytene aj svetlo od svetle,takze fotka je este viac stmavnuta. Toto je fotene inym rezimom. [upravil dne 2/11/13 08:06 od donrom] Citovat
Guest servisman Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Nevím, zda H1 je na to ideál ta se dosti i zahřívá ,aby se ti plast zadního světla nezmrvil. Citovat
donrom Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Tiez ma to napadlo.Ziarovka sa plastu nedotyka,je tam vzduchova medzera a aj tak spiatocky sa zapinaju len na par sekund. Citovat
Guest servisman Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 já když tak bych tam dal H3 35W v Autokelly ob.č. HE 8GH002090-271 , je to přece lepší 35 než 55 W, je i kratší oproti H1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.