Kupca Odesláno 15. září 2012 Autor Odesláno 15. září 2012 Kdo máte zájem o moje chytrostiky ohledně vytažení žhavíku viz tento odkaz http://ulozto.cz/xsfAo9s/vytazeni-zhavice-hdi-pdf Jinak přeji hodně štestí a vězte že se podaří Citovat
Kupca Odesláno 15. září 2012 Autor Odesláno 15. září 2012 Pokud za to firma chce 130 € předpokládám za jeden?? tak si asi založím taky firmu a budu to dělat za 50 € za 10 minut práce je to celke slušnej vejvar Citovat
shamann22 Odesláno 15. září 2012 Odesláno 15. září 2012 nooo dobra sranda.... ja som zistoval cenu, ked som ho dobabral.....no poslali mi mail a ze sa staci dohodnut a mechanik pride rovno domov....no 130 E mozem dat aj niekde inde Citovat
Guest mikhayl Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 Ahojte, ja som sa troška pohrabal na internete, je pravda, že jedna firma z Martina to robí za 156€/kus. Našiel som ale ešte dve ďalšie: jednu z LM link (80€/kus) a ďalšiu v TT link (75€/kus). V najbližších dňoch sa pozriem v akom sú stave tie moje a potom vám popíšem prípadné skúsenosti. [upravil dne 15/10/12 15:32 od mikhayl] Citovat
misacekk Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Zdravím o víkendu mi to špatně chytalo tak jsem se chtěl vymontovat žhavičky a dát nový ale šli mi jen 3 ven bez problému a 1 se ukroutila, že mi v hlavě zůstala jen ta spodní keramika. Máte nějaký zkušenosti nebo nápad jak to dostat ven bez rozebrání hlavy? Díky za rady. Citovat
Kupca Odesláno 10. únor 2013 Autor Odesláno 10. únor 2013 O kousek výš máš ke stažení návod, odkaz je stále funkční. Jinak žádnej stres půjde to bez problému. Citovat
misacekk Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 na to jsem koukal, a právě že tobě tam zůstalo o něco víc svíčky mě to zustalo od toho konusu dolu jen to co se žhaví a je to dost zarostlí. Zejtra zkusím to nastartovat a projet to jestli to vystřeli ale natočím tam aspon ten zbytek aby to neudělalo díru do haupny Citovat
groovred Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 na to jsem koukal, a právě že tobě tam zůstalo o něco víc svíčky mě to zustalo od toho konusu dolu jen to co se žhaví a je to dost zarostlí. Zejtra zkusím to nastartovat a projet to jestli to vystřeli ale natočím tam aspon ten zbytek aby to neudělalo díru do haupny nevim jak ma pořešen motor tvoje auto ale to bych nedelal ze bych startoval!! mne u 607 upadl kousek zhavice do motoru a motor byl razem k.o. oprava 40 tisic Citovat
Kupca Odesláno 10. únor 2013 Autor Odesláno 10. únor 2013 a byl to určitě žhavík, on tam totiž nemá jak spadnout a že by jej motor \"vdechl\" je šance hoodně malá a když tam ještě turbocharger tlačí 1,2 baru a pak při vznícení směsy je tam tlak okolo 100 barů tak spíše poletí ven . Ale historky mám rád, ještě to chce nějakou Citovat
groovred Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 mno historka to urcite není, to by mi pak ty historky museli rict v servisu taky jsem neveril a měl jsem na rtech ale jelikoz jsem se na ten kousek toho zhavice pak po rozebrani motoru dival a byl \'\'vlisovan\'\' do pistu tak me ten smih hned přešel... [upravil dne 10/2/13 09:51 PM od groovred] Citovat
Dančák Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Neupadla tobě náhodou špička vstřiku? Na něco takovýho si vzpomínám..... Citovat
groovred Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 jj nechapal jsem jak je to možny, jak muže upadnout kus žhaviče dovnitř a dojde tím k devastaci motoru nevim jak je tro konštukčně řešeno u 2,2 Hdi když nekdo řika že to neni možny.... [upravil dne 11/2/13 07:30 PM od groovred] Citovat
oddie Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Ta špička může spadnout do válce, když se odlomí a nad ní je pořád zašroubovaný zbytek žhavky, který těsní. Kdežto on chce ten zbytek vyšroubovat ven, takže nad tou špičkou nic nebude, tlak by ji měl vyrazit ven a neměla by spadnout dovnitř. Teoreticky... Citovat
groovred Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 teoreticky by to šlo, prakticky je to na ... Citovat
oddie Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Prakticky to podle mě nepovolí, ale když to chce zkusit... Citovat
misacekk Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 Tak v úterý jsem volal nějakému pánovi do Tábora a ptal jsem se ho jestli by to dokázali vyndat, a řek že není problém dneska ráno před 9 hod přijeli a za 30min odjížděli a měli hotovo. Zbytek žhavičky vyndali a už jezdím. Citovat
Toxi5 Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 Zdravím, ze své dieselové 406 jsem před tydnem vymontoval 4žhavičky se zjištením že 2 jsou poloviční (ty hůře dostupné za čerpadlem), co vy na to?mohlo se motoru něco stat? Citovat
Dančák Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 To ti nikdo asi neřekne....jestli se to pomalu odlupovalo tak nejspíš ne, jestli tam upadnul větší kousek mohl něco poškodit, ale záleží kdy to tam spadne (otáčky motoru), pokud sis ničeho abnormálního nevšimnul tak neřeš Citovat
Kupca Odesláno 14. únor 2013 Autor Odesláno 14. únor 2013 Tak v úterý jsem volal nějakému pánovi do Tábora a ptal jsem se ho jestli by to dokázali vyndat, a řek že není problém dneska ráno před 9 hod přijeli a za 30min odjížděli a měli hotovo. Zbytek žhavičky vyndali a už jezdím. No vidíš a tak jsi se bál Citovat
misacekk Odesláno 15. únor 2013 Odesláno 15. únor 2013 Jo to mi povídej hlavně že je to v cajku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.