Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pokud za to firma chce 130 € předpokládám za jeden?? tak si asi založím taky firmu a budu to dělat za 50 € za 10 minut práce je to celke slušnej vejvar :D

Odesláno

nooo dobra sranda.... ja som zistoval cenu, ked som ho dobabral.....no poslali mi mail a ze sa staci dohodnut a mechanik pride rovno domov....no 130 E mozem dat aj niekde inde ;)

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Ahojte,

ja som sa troška pohrabal na internete, je pravda, že jedna firma z Martina to robí za 156€/kus. Našiel som ale ešte dve ďalšie: jednu z LM link (80€/kus) a ďalšiu v TT link (75€/kus). V najbližších dňoch sa pozriem v akom sú stave tie moje a potom vám popíšem prípadné skúsenosti. :)

[upravil dne 15/10/12 15:32 od mikhayl]

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Zdravím o víkendu mi to špatně chytalo tak jsem se chtěl vymontovat žhavičky a dát nový ale šli mi jen 3 ven bez problému a 1 se ukroutila, že mi v hlavě zůstala jen ta spodní keramika. Máte nějaký zkušenosti nebo nápad jak to dostat ven bez rozebrání hlavy? Díky za rady.

Odesláno

na to jsem koukal, a právě že tobě tam zůstalo o něco víc svíčky mě to zustalo od toho konusu dolu jen to co se žhaví a je to dost zarostlí. Zejtra zkusím to nastartovat a projet to jestli to vystřeli ale natočím tam aspon ten zbytek aby to neudělalo díru do haupny

Odesláno
na to jsem koukal, a právě že tobě tam zůstalo o něco víc svíčky mě to zustalo od toho konusu dolu jen to co se žhaví a je to dost zarostlí. Zejtra zkusím to nastartovat a projet to jestli to vystřeli ale natočím tam aspon ten zbytek aby to neudělalo díru do haupny

nevim jak ma pořešen motor tvoje auto ale to bych nedelal ze bych startoval!! mne u 607 upadl kousek zhavice do motoru a motor byl razem k.o. oprava 40 tisic :bojim

Odesláno
:D a byl to určitě žhavík, on tam totiž nemá jak spadnout a že by jej motor \"vdechl\" je šance hoodně malá a když tam ještě turbocharger tlačí 1,2 baru a pak při vznícení směsy je tam tlak okolo 100 barů tak spíše poletí ven :roker. Ale historky mám rád, ještě to chce nějakou :aut
Odesláno

mno historka to urcite není, to by mi pak ty historky museli rict v servisu taky jsem neveril a měl jsem na rtech :D ale jelikoz jsem se na ten kousek toho zhavice pak po rozebrani motoru dival a byl \'\'vlisovan\'\' do pistu tak me ten smih hned přešel...

[upravil dne 10/2/13 09:51 PM od groovred]

Odesláno

jj :super nechapal jsem jak je to možny, jak muže upadnout kus žhaviče dovnitř a dojde tím k devastaci motoru :bojim nevim jak je tro konštukčně řešeno u 2,2 Hdi když nekdo řika že to neni možny.... :myslim

[upravil dne 11/2/13 07:30 PM od groovred]

Odesláno

Ta špička může spadnout do válce, když se odlomí a nad ní je pořád zašroubovaný zbytek žhavky, který těsní. Kdežto on chce ten zbytek vyšroubovat ven, takže nad tou špičkou nic nebude, tlak by ji měl vyrazit ven a neměla by spadnout dovnitř. Teoreticky...

Odesláno

Tak v úterý jsem volal nějakému pánovi do Tábora a ptal jsem se ho jestli by to dokázali vyndat, a řek že není problém dneska ráno před 9 hod přijeli a za 30min odjížděli a měli hotovo. Zbytek žhavičky vyndali a už jezdím.

Odesláno

Zdravím, ze své dieselové 406 jsem před tydnem vymontoval 4žhavičky se zjištením že 2 jsou poloviční (ty hůře dostupné za čerpadlem), co vy na to?mohlo se motoru něco stat?

Odesláno

To ti nikdo asi neřekne....jestli se to pomalu odlupovalo tak nejspíš ne, jestli tam upadnul větší kousek mohl něco poškodit, ale záleží kdy to tam spadne (otáčky motoru), pokud sis ničeho abnormálního nevšimnul tak neřeš;)

Odesláno
Tak v úterý jsem volal nějakému pánovi do Tábora a ptal jsem se ho jestli by to dokázali vyndat, a řek že není problém dneska ráno před 9 hod přijeli a za 30min odjížděli a měli hotovo. Zbytek žhavičky vyndali a už jezdím.

No vidíš a tak jsi se bál :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...