Jindra xrdt Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Ví někdo, co vše se liší u čirých a vroubkovaných světel? Jde mi vlastně o toto: Mám čiré světlo s ulámanými držáky a vroubkované ok. Šlo by použít těleso světlometu z vroubkovaného a osadit ho vnitřnostmi a čirým sklem z čirého? Nebo se tam něco liší, držáky paraboly atd? Díky za názory, rady, zkušenosti:papa Citovat
Béďa Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 mělo by to být zaměnitelné, tedy pokud se bavíme u obou o novém modelu.. Citovat
Jindra xrdt Odesláno 15. únor 2012 Autor Odesláno 15. únor 2012 samozrejme prikladam ilustracni foto Citovat
Béďa Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Máš to oboje 2xH7? To nečiré je sklo nebo plast? Citovat
Jindra xrdt Odesláno 15. únor 2012 Autor Odesláno 15. únor 2012 ne, vroubkované je klasika z 1.faceliftu rok 97- , vroubkovany plast H4 a cire klasika 2. facelift rok 00 2xH7. Tvarove jsou obje stejne [Edited on 15/2/12 21:03 by Jindra xrdt] [Edited on 15/2/12 21:06 by Jindra xrdt] Citovat
Béďa Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 takže H4 a 2xH7, já mám totiž doma starý světla z GTička a tam mám taky 2xH7.. no, přehodit to půjde určitě ale jak to bude svítit ti neřeknu, zkusil bych to na jednom světle a uvidíš jak to dopadne.. Citovat
Jindra xrdt Odesláno 15. únor 2012 Autor Odesláno 15. únor 2012 aha, no ja bych predelaval jen jedno protoze jen jedno ma utrhany drzaky, a svitivost by to asi nemelo mit vliv ne, kdyz ze staryho svetla pouziju jenom to teleso a vsechny vnitrnosti budou z novyho Citovat
Béďa Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 myslel jsem že chceš přehodit jen přední plexi, takhle fakt nevim jestli to pujde když máš jedno H4 a druhy 2xH7.. Citovat
RichVa Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Řekl bych že to nepůjde. U čirých světel se světelný kužel tvoří geometrií paraboly a stínítkem u žárovky. U \"vroubkovaných\" světlo usměrňuje tvar a poloha vroubků (jsou to vlastně čočky). H4 je dvouvlákno a H7 jednovlákno => vroubky jsou připravené tak aby skrz ně nejlépe svítila H4 a ne H7 (má vlákno trochu jinde). Citovat
Jindra xrdt Odesláno 15. únor 2012 Autor Odesláno 15. únor 2012 Řekl bych že to nepůjde. U čirých světel se světelný kužel tvoří geometrií paraboly a stínítkem u žárovky. U \"vroubkovaných\" světlo usměrňuje tvar a poloha vroubků (jsou to vlastně čočky). H4 je dvouvlákno a H7 jednovlákno => vroubky jsou připravené tak aby skrz ně nejlépe svítila H4 a ne H7 (má vlákno trochu jinde). Richva, spatne jsi to pochopil, ja potrebuju jen teleso svetla tim myslim ten cernej plast, vse ostatni dam z ciryho svetla, jde mi o to ze nacirym mam ulamany drzaky.. Citovat
RichVa Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 [ Richva, spatne jsi to pochopil, ja potrebuju jen teleso svetla tim myslim ten cernej plast, vse ostatni dam z ciryho svetla, jde mi o to ze nacirym mam ulamany drzaky.. jo tááák .. tak to nevím :-( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.