Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ví někdo, co vše se liší u čirých a vroubkovaných světel? Jde mi vlastně o toto:

Mám čiré světlo s ulámanými držáky a vroubkované ok. Šlo by použít těleso světlometu z vroubkovaného a osadit ho vnitřnostmi a čirým sklem z čirého? Nebo se tam něco liší, držáky paraboly atd? Díky za názory, rady, zkušenosti:papa

Odesláno

ne, vroubkované je klasika z 1.faceliftu rok 97- , vroubkovany plast H4 a cire klasika 2. facelift rok 00 2xH7. Tvarove jsou obje stejne

[Edited on 15/2/12 21:03 by Jindra xrdt]

[Edited on 15/2/12 21:06 by Jindra xrdt]

post-37363-14109622299111_thumb.jpg

Odesláno

takže H4 a 2xH7, já mám totiž doma starý světla z GTička a tam mám taky 2xH7.. no, přehodit to půjde určitě ale jak to bude svítit ti neřeknu, zkusil bych to na jednom světle a uvidíš jak to dopadne..

Odesláno

aha, no ja bych predelaval jen jedno protoze jen jedno ma utrhany drzaky, a svitivost by to asi nemelo mit vliv ne, kdyz ze staryho svetla pouziju jenom to teleso a vsechny vnitrnosti budou z novyho :myslim

Odesláno

Řekl bych že to nepůjde.

U čirých světel se světelný kužel tvoří geometrií paraboly a stínítkem u žárovky.

U \"vroubkovaných\" světlo usměrňuje tvar a poloha vroubků (jsou to vlastně čočky). H4 je dvouvlákno a H7 jednovlákno => vroubky jsou připravené tak aby skrz ně nejlépe svítila H4 a ne H7 (má vlákno trochu jinde).

Odesláno
Řekl bych že to nepůjde.

U čirých světel se světelný kužel tvoří geometrií paraboly a stínítkem u žárovky.

U \"vroubkovaných\" světlo usměrňuje tvar a poloha vroubků (jsou to vlastně čočky). H4 je dvouvlákno a H7 jednovlákno => vroubky jsou připravené tak aby skrz ně nejlépe svítila H4 a ne H7 (má vlákno trochu jinde).

Richva, spatne jsi to pochopil, ja potrebuju jen teleso svetla tim myslim ten cernej plast, vse ostatni dam z ciryho svetla, jde mi o to ze nacirym mam ulamany drzaky..

Odesláno
[

Richva, spatne jsi to pochopil, ja potrebuju jen teleso svetla tim myslim ten cernej plast, vse ostatni dam z ciryho svetla, jde mi o to ze nacirym mam ulamany drzaky..

jo tááák .. tak to nevím :-(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...