Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pipinek: můžu Vám ukázat celé Vaše budoucí auto i s jízdou :) . Budete mít úplně stejné jako já . Aspoň si to prohlédnete v reálu - jestli chcete . Stačí se domluvit přes SZ.

Odesláno
Tak pánové... zítra jdu do Peugeotu a hádejte co... jdu si objednat znovu to samé auto a doufat, že mi dojde v požadované výbavě:-)) takže minimálně měsíc a půl nic... co na to říct?.. snad jen to, že v Peugeot Czech může pracovat kdejaký retard, který si myslí, že když klientovi přivezou jinou barvu a bez výbavy za 50 tisíc, tak klient sklopí uši a příjme slevu 25 tisíc.. no asi ten člobrda spadl z jahody na znak.. takže od zítra znovu čekám a doufám, že nepřijde tentokráte zelený active:-)) ve zkratce: do třetice všeho dobrého :-) a když mi přijde v červnu, tak to bude přesně 10 měsíců od první objednávky... jupíííí... jen doufám, že mi nerupne v bedně jako tomu doktorovi v Moskvě a nezdemoluji jim salón :-)

Tak už jsem se těšil na nějaký fota a ořád nic. Já už bych to asi nevydržel, musíš mít asi nervy ze železa. No tak ať už to tentokrát vyjde...

Odesláno

davidekcz: díky.. no já jsem jinak cholerik, ale v tomhle mě to prostě tak moc neřere.. sám se nepoznávám..:-DD jak jsem psal dříve, z těšení to přešlo na naštvání a pak na rezignaci.. no prostě mám čím jezdit a jednou to auto bude :-)

Odesláno

Tak.Dneska jsem se nas...l ,a příští týden budu objednávat Čínu. Abych se nechal navést na ulici,která je dlouhá jak 14 dní před výplatou a číslo popisné hledal pěšky(nebylo vidět z cesty), protože číslo nešlo do navi vložit , tak to mi nestojí za to :grr .

Jsem kliďas,ale to mě vytočilo na max otáčky . Navi za třicet litrů a já chodím pěšky a hledám adresu .:grr:grr:grr:grr:grr:grr

Odesláno

Určitě dám vědět a zkusím i nějaké fotky. Jinak jsem našel prodejce v ČR co to prodává skoro za stejnou cenu (bez DPH - to si aspoň můžu odečíst) jako Číňani. odkaz: http://motoprislusenstvi.cz/?236,specialni-autoradio-pro-peugeot-508

Teď mě napadlo - k čemu tato navi je ? Hlavní trasy jsou všude dobře značeny , a k číslu popisnému to většinou nenavede,protože nejde vůbec zadát ?

Suprové auto ,jsem hodně z něho nadšený , ale ta navi :blicismajlik

[upravil dne 2/5/12 19:38 od Danilo]

Odesláno

Co jsem se zatím dozvěděl je,že couvací kamera jde připojit a k originál systému to pasuje taky včetně všech připojení a dneska mi odepsali z Číny, že půjde i originál parkovací asistent a USB v loketní opěrce.

Jsou prý dva výrobci a u jednoho je DVB-T extérně - nutno používat dálk.ovladač a je do rychlosti 50km/h, a u druhého výrobce je prý DVB-T přímo v přístroji a je ovládán dotykově a do rychlosti tuším 200Km/h. Zatím to vše zjišťuji . Nechci se znovu zklamat. Jaké jsou nejlépe zpracované 3D mapy ? Podle toho co jsem viděl na netu má nejhezčí grafiku Igo a Navitel. Moc se v tom zatím nevyznám,je jich hodně.

Odesláno

Díky.

Tak já mám být první pokusný králík ? :) Risknu to. Horší už to být nemůže .

:D jen doufám,že nedopadnu jako Vy s autem :D

Dneska jsem dostal další meil a mělo by to podporovat vše , co je v autě originál - myslím tím všechny ovladače i s park.asist. Ještě si ujistím se známým mechanikem,že to půjde bez problému vyměnit a objednávám ho.

Odesláno

Hmm, tak se to vůči BSI tváří jako originál telematika?. Tak to jsem na to zvědavý? Docela by mě to zajímalo, jak se to bude tvářit při testu na diagnostice. Ale oni jsou kluci šikovní :o

Co nastavitelné funkce auta? jsou tam v tom taky?

Odesláno

Nastavit něco v autě nešlo ani přes originál navi . To jde pouze přes palubní počítač mezi budíky a jen pár věcí .

Kolega co dělá v Peugeotu mechanika X let říkal,že není problém to předělat. Krom toho , je to dělané přímo na 508.

A už jsem to asi zakřiknul :D . Začínám být jako Pipinek :D .

Před chvíli přišel meil , že tam není čeština v menu :D . Já se z toho po...

[upravil dne 3/5/12 13:42 od Danilo]

Odesláno

Danilo :))) no jo no.. tak pokud je tam angličtina, tak do toho jděte.. přece to nevzdáte:-DD nenechte se přemlouvat:-DD hlavně ať tam není jen rozsypaný čaj :-) vkládám do Vás veškerou důvěru a vyhlížím lepší zítřky s dobrou navigací:-)

Odesláno

Zatím to nevzdávám :) .

Kdybych to aspoň viděl na vlastní oči v autě. Nevím ,čekám co mi zjistí prodejce . Jsem s ním v kontaktu a zatím to řeší s výrobcem . Je čeština i do menu,ale prý se to musí objednávat a čekat více jak měsíc. Uvidím co vyřeší . Čeština je jeden z hlavních důvodů,proč to chci vyměnit .

Odesláno

Na druhou stranu,já bych to nechal, tak jak to je. Ta nedokonalost map mi nějak sedí více, mám ještě jednu přenosnou a ta mě dovede vytočit tím, že mě táhne přes kde jakou \"díru\" a rozumě ji nastavit ani pořádně nejde, to ta v autě -RT3 neděla. Škoda těch ČP, že tam chybí, ale nejdou tam přidat jinak?

Ale jsem zvědavý, jak to dopadne, takže s chutí do toho.:mrk

Odesláno

ČP oficiálně asi ne . Možná nové mapy 2011/2012 budou mít více čísel ,ale to pochybuji .Ale dávat za aktualizaci tuším že 5000 Kč je hodně přehnané.

Odesláno

Danilo: já mám slíbeno od pana hrušky, že mi bude dávat na kartě vždy aktualizované mapy zadarmo, tak jak je budu mít, mohu poskytnout.. teda snad to nebude v rozporu s autorskými právy:-)

Odesláno

Tak chlapi , mám špatnou zprávu . Mechanik mi nedoporučil výměnu navigace :(. Mohl by nastat problém s elektronikou a bylo by to v pytli . Tak budu muset přemýšlet co dál . Nebo počkám na jiného pokusného králíka :) .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...