Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
no, problém je v tom, že jsem objednal auto v 9 mesíci a nedojelo do vánoc ani do ledna, tak jsem se naštval a objednal skladový vůz.. podotýkám skladový!! ten je v kolíně, ale od ledna pořád auto nemám. nemám ani to objednané co mělo být v prosinci a ani to skladové a nikdo na Peugeotu neví, kde je zakopaný pes.. pořád jim to ukazuje, že je na skladě v kolíně a když to zadají na dovoz do Ostravy, tak se to zase neodveze, pak se pídí, kde je auto a je opět na skladě v Kolíně.. tak já už nevím, jestli jsem debil já, nebo Peugeot.. dokonce mi tvrdili, že se nikam nedovolám, ale já se dovolal na vyšší místa a ted mi 2x týdne z centrály Peugeotu i z Kolína volají, jaký to ten model měl být atd a ted mi řekli naposled, že jsem si vůz v lednu objednal ne skladový, ale nový a bude 21.3. a dokonce s výbavou Active, což jsem samozřejmě neudělal (objednával jsem skladový allure), tak teď fakt nevím.. už se tomu jen směju...

Já si myslím,že někdo udělal chybu a místo Vašeho objednaného Allure dorazil Active a teď nevědí,jak Vám ho vnutit.

Určitě se nenechte a bojujte.Nevím s kým jednáte v Ostravě,ale zkuste se obrátit na p.Hrušku st. Místo aby jste se těšil na nové auto,tak máte s tím jen starosti.

Odesláno

no já to práve s panem Hruškou řeším. Sice s juniorem, ale i tak.. navíc mi pan Hruška jako omluvu zapůjčil zdarma 308 do doby, než nedojede moje auto. Jenže ani on sám netušil, že to nebudou dny ani týdny.. S Peugeot Hruška mám zatím jen dobré zkušenosti, jen mne mrzí, že koncesionář nemá žádné slovo u Peugeotu a musejí počkat, jak se k čemu postaví Peugeot Czech... a Nebojte, já chci Allure a taky ho budu mít!! jen otázka kdy:-)

• O 3 týdny později...
Odesláno
no já to práve s panem Hruškou řeším. Sice s juniorem, ale i tak.. navíc mi pan Hruška jako omluvu zapůjčil zdarma 308 do doby, než nedojede moje auto. Jenže ani on sám netušil, že to nebudou dny ani týdny.. S Peugeot Hruška mám zatím jen dobré zkušenosti, jen mne mrzí, že koncesionář nemá žádné slovo u Peugeotu a musejí počkat, jak se k čemu postaví Peugeot Czech... a Nebojte, já chci Allure a taky ho budu mít!! jen otázka kdy:-)

Tak jak pořád nic??

Odesláno
Chlapi otazocka :) Ako ste spokojny s navigaciou vo vybave allure?nestracato casto signal je to spolahlive?Alebo radsej kupit Active a dokupit klasicku navigaciu?

Rozhodně nekupujte originál :bojim!!! Sice signál je výborný všude i v tunelu , ale nic jiného,kromě navádění neumí. Navigace za 2000Kč má o hodně více funkcí a nabídek . Krom toho není v češtině ani slovenšťině . Určitě je výhodnější i finančně koupit buď přenosnou,nebo tuto : http://www.aliexpress.com/store/502663/211066623-532742540/Car-DVD-Player-with-GPS-for-Peugeot-508.html

Já se teď biju do hlavy,že jsem za to dal 30 000 Kč :grr . Silně uvažuji o výměně na tu čínskou. Když se porouchá,tak za ty prachy si koupíte další dvě a jsou včetně videa a televize . Na 100% bych si už originál nekoupil :bojim .

Odesláno
Chlapi otazocka :) Ako ste spokojny s navigaciou vo vybave allure?nestracato casto signal je to spolahlive?Alebo radsej kupit Active a dokupit klasicku navigaciu?

Rozhodně nekupujte originál :bojim!!! Sice signál je výborný všude i v tunelu , ale nic jiného,kromě navádění neumí. Navigace za 2000Kč má o hodně více funkcí a nabídek . Krom toho není v češtině ani slovenšťině . Určitě je výhodnější i finančně koupit buď přenosnou,nebo tuto : http://www.aliexpress.com/store/502663/211066623-532742540/Car-DVD-Player-with-GPS-for-Peugeot-508.html

Já se teď biju do hlavy,že jsem za to dal 30 000 Kč :grr . Silně uvažuji o výměně na tu čínskou. Když se porouchá,tak za ty prachy si koupíte další dvě a jsou včetně videa a televize . Na 100% bych si už originál nekoupil :bojim .

Odesláno
Aby měla navigace signál i v tunelu je blbost. Ta navigace v tunelu funguje díky propojení s ESP.

To je možné ,ale funguje i tam ;) .Signál se neztratí .

Odesláno

No protože to neumí ti říct, zná mapu a ví jak se ti točí kola díky esp. Proto ti i v tom tunelu ukezuje, kde jsi, tam neodbočíš blbě:D

Odesláno

Tak pánové, dnes mi volal pan Hruška z Peugeotu, že v pondělí si mám přijet pro auto... tak to jsem zvědav :-)) Dám Vám pak vědět... Jinak to s tím využitím ESP je fajn věcička.. to se hodí hlavně v Rakousku, kde se tunely rozdvojují, roztrojují... Alespoň si tím obhájím těch 30 tisíc navíc:-)

Odesláno
Tak pánové, dnes mi volal pan Hruška z Peugeotu, že v pondělí si mám přijet pro auto... tak to jsem zvědav :-)) Dám Vám pak vědět... Jinak to s tím využitím ESP je fajn věcička.. to se hodí hlavně v Rakousku, kde se tunely rozdvojují, roztrojují... Alespoň si tím obhájím těch 30 tisíc navíc:-)

:potlesk:potlesk:potlesk , konečně , gratuluji , mám radost , na tuto zprávu jsem čekal dlouho :potlesk:potlesk:potlesk

srašně Vám to přeju , za ty nervy co jste měl :potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

díky díky, ale dokud to auto neuvidím, resp. v něm nebudu sedět, tak tomu neuvěřím.. ale tak dlouho se snad nečeká ani na letadlo :-) uvidím v pondělí...

Odesláno

Že by konečně zahřmělo?! Gratulace dalšímu členu \" rodiny \", doufám, že spokojeného.:super

Sleva by po takovým čekání byla na místě, ale to nejspíš neklapne. Ale nějaký ty bonusy a velká omluva by měla být samozřejmost.:bacha

Odesláno

tak chlapi, věc se má takto.. přijel jsem do Peugeotu, tam stála černá 508, ale nějak se mi nezdála kola.. jen 16\", přijdu blíž, vidím.. navi tam je, ale není to automat, nemá to polokožené sedačky.. a pan Hruška z Peugeotu jen pokrčil rameny a říká \"tohle poloauto nám dorazilo a nikdo neví, co to je a komu to patří, my jsme si takové neobjednali a Vaše to také není\".. tak jsem se zasmál, podali jsme si ruce a jdu čekat dále:-)) ještě jednou mi někdo řekne, že v Peugeotu czech pracují svéprávní lidé, tak mu jednu natáhnu :-))) takže jsem opět čekatel a připadám si jako debil...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...