Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 30. 11. 2015 at 17:01, Ludo33 napsal:

Mám problém. Na mojej SW508-ke, ktorú mám týždeň, som po mnohých pokusoch-omyloch nainštaloval nové mapy WipNav Plus RT6 ,predtým som upgradol FW na 2.86 B1, bez problémov. Nasledovala aktualizácia máp, to už nebolo také jednoznačné. Po trápeniach s "kalkulátorom" som nakoniec zistil, že žiadne kódy netreba. Prvé inštalácie  išli hladko. Aktualizoval som lokalitu Eastern Europe Nord West ( SK,CZ,HU,PL,SLO) fungovalo O.K., potom som natiahol Centarl Europe - O.K., , následne som zvolil Eastern Europe South, pre nedostatok pamäte som zmazal UK a Škandináviu, potom som nainštaloval južnú Európu + aktualizoval Nemecko,.... to som nemal robiť.Odvtedy sa mi mapa rozbila, zostal mi len kúsok Slovenska (aj tam mám posun skutočnej polohy asi o ulicu vedľa)  a Južná Európa zostala tiež. Teraz sa  neviem z toho problému vymotať. Skúšal som opätovné inšatalácie, v GPS vidím všetky aktualizované mapy (UP to Date 2015/16), ale na obrazovke je len torzo mapy Európy. Čo s tým urobiť,  Prosím o radu, ďakujem

Ahoj,

Mám podobný problém. Vedel by si mi poradiť ako sa dajú vymazať mapy. Po veľa inštalaciach sa mi stratilo Slovensko a Česko. Skúšal som to preinštalovať na novo ale bez výsledku. Každá rada poteší.

Vopred vďaka

Odesláno

Zdravicko, u mna sa vyskytol problem ze Radio s navigaciou sa vobec nesputi (cierna obrazovka) a len asi kazdych 10-20 sekund vysuva/zasuva CD (ked je v mechanike ide von a dnu, a ked neni tak len naprazno pocut motorcek) Restart systemu (5-10min odpojena bateria) pomohol, ale objavuje sa to stale nepravidelne. Radio sa rozbehne (nastartuje) same az po nejakych 20-30min. Zhodou okolonosti to zacalo robit po tom ako som si dal do auta namontovat zabezpecenie Vam R1. Tam som volal a vraveli ze oni s kablami od radia nic nerobia (nerobili) ze to musi byt len ozaj nahoda ze to prave zacalo robit a ze mam ist skusit do servisu. Ostava mi uz ozaj len servis ?  Sem tam este pomohol restart radia (drzanie tlacidla na vysunutie CD asi 10-15s) ale tiez prestalo aj to potmohat a je to skor o nahode. Za rady vopred dakujem 

Odesláno
před 11 minutami, TomasARN napsal:

Auto uz vie po cesky a da sa vybrat muzsky a zensky hlas na navigovanie

To by som si prial tiež mať vo svojej 508sw. Poradí si ako na to? Robil si si to sám?

Citace prosím bez obrázků a po sobě následující příspěvky se necitují.

Odesláno

Dakujem za rady, firmaware som zistil ze mam RNEG2.37.A.2... Ono asi firmware tam sam neprehram a treba tu kalibraciu. Niekto z okolia NR kto by mi s tym vedel pomoct, alebo to vedia len v servise ? Ono ked sa uz radio nastartuje tak potom uz ide (nerestartuje ho) len ked odstavim a potom sa vratim tak uz to robi zas . Ako som vravel restart radia (dlhsie podrzanie tlacidla na vysunutie CD) uz nepomaha, akurat tak odpojenie baterky a potom restart radia. A este otazocka (aj ked neviem ci to bola rada pre mna) s tym klonovanim SD karty, ci by to mohlo pomoct, kde ju najdem, ci musim rozmonotovat palubovku a priamo v radiu ? Dakujem

Odesláno

Ano, treba vybrať ten panel, kde sa dáva CD, treba odklopiť také malé čierne záslepky (na jednej z nich býva nápis JBL ak je tam audio JBL) a pod nimi je torx, potom to už ide von ľahko. Z boku rádia je microSD.

* * *

Odesláno

JJ, díky tomu stahování zdarma z PSA je to brnkačka :) 

Edit: Sice jsou 4Q2016, ale "dokončená" D8 tam stejně není - škoda :( Tak třeba za 1/2 roku :aut 

Odesláno

Tomas ARN: Zbytočne sa tešíš na Alert zóny origoš od Pežota. Tam sa naše krajiny veľmi nevyskytujú. S kús trochu poňúrať na stránke odkiaľ si stiahol mapy 

Odesláno

viem, ze su tam tieto staty: Belgicko, Holandsko, Španielsko, Spojené kráľovstvo, Taliansko, Slovinsko, Rakúsko, Česká republika, Poľsko, Portugalsko, Fínsko, Švédsko, Nórsko, Andorra

Hlavne co ma tesi, su mapy

Odesláno (upraveno)

Tak dnes som sa snazil demontovat radio, zial zatial neuspesne pretoze mi nejak nesiel vytiahnut USB (aj ked som stlacal ten cuplik na nom) a ani ta kovova koncovka nad nim. Kazdopadne co pocujem ten motorcek co stale vybera/zasuva CD (kazdych 10s) tak to robi aj ked je auto zhasnute. Proste pridem do auta a uz viem ze auto nenabehne lebo motorcek stale ide,aj ked som ho rozoberal az pokial som neodpojil hlavne napajanie. Kazdopande odpojenie a zapojenie hlavneho napajania nepomohlo. A este som si vsimol ze vlastne co som si myslel ze ani obrazovka nenabehne tak ono ju vlastne zapne len je cela cierna (ani znak peugeotu) (Az v noci som si to vsimol) . Ked podrzim tlacidlo na vysuvanie cd tak vidiet ako restartuje aj obrazovku ale radio nenabehne, akurat ked odpojim baterku a potom ho restartujem este tym cuplikom. Kolko moze stat prehrat novy firmware v peugeote ? Kazdopadne dakujem vsetkym za rady :)

edit: vedeli by ste mi niekto prosim hodiť do spravy link ako upgradnut firmware, poprípade kde stiahnuť najnovší (rt6 2012 firmw. 2.37 A2) rad by som to aspoň vyskúšal ci nepomôže aj ked by som potom musel do peugeotu kvôli kalibrácii. Dakujem

Edit edit :) : Tak páni, moj problem sa "zatial" nejak vyriesil sam. Naposledy asi pred tyzdnom som siel na cestu a pocas cesty (samozrejme radio nenastartovalo) som sa ho snazil nastartovat resetovanim. Asi po hodine jazdy nakoniec naskocil znak peugeotu ale bol posunuty uplne ku spodku obrazovky. Radio nabahelo ale display nie (spojilo sa aj s bluetooth s telefonom a radio hralo) ten bol cierny. Tak som to tak nechal az do destinacie (asi este cca 30min) nech mi aspon radio hra. Ked som sa vracal domov asi po pol hodke odtial zasa radio neslo, a po par restartoch nabehlo bez obrazovky (zo zaciatocnym znakom dole) Pomyslel som si ze uz cele odchadza, ale zrazu obrazovka sama nabehla. Tak ze vyuzijem cas a snazil som sa tam hodit firmware 2.86 z USB. Lenze po zapojeni USB nabehol len napis ze kontroluje USB a po par minutach napis ze nie je dobre (asi kvoli tomu ze to bol 16GB kluc) a radio restartlo. Skusal som to niekolko krat za sebou a stale nic. Este po tom restarte radia som skontroloval ci tam nahodou naozaj firmware nenahralo ale stale mam 2.37 ale od vtedy uz asi tyzden radio funguje bez problemov (ci vytahujem Vam alebo nie) este sa mi zda ze startuje rychlejsie ale asi to je len taky pocit kedze Firmware mam stale "stary" Aj tak dakujem zatial za vsetky rady a len dufam teda ze mu to uz vydrzi :)

Upraveno uživatelem hurrican
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Včera jsem nahodil nové mapy a udivilo mě, že v Brně ještě není Královopolský tunel, který už tam stojí nějakej pátek.. Máte to tak všichni? Nebo mám špatné mapy? Píše mi to 2017-2018 led

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...