Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rozbalit na USB, updatovat . Kdo jde z fw menšího jak 2.37 nebo 2.75 nutná kalibrace jednotky. Budou blbnout zvuky, hlasitost atd.

Mne to vôbec nešlo updateovať z USB. Skúšal som asi tri, a všetky čerstvo naformátované. Musel som to vypáliť na CD.

Odesláno

Rozbalit na USB, updatovat . Kdo jde z fw menšího jak 2.37 nebo 2.75 nutná kalibrace jednotky. Budou blbnout zvuky, hlasitost atd.

Zdravím, takže když mám 2.71 tak musím kalibrovat?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Aktualizoval jsem na 2.85, moje postrehy:

1) Aktualizace z USB probehla hladce a bezproblemove.

2) Bal jsem se te zvysene hlasitosti parkovacich senzoru, ale je to v pohode, asi bych si toho ani nevsimnul, kdyby se to tady neresilo.

3) Prijde mi, ze RT6 ted po nastartovani opravdu vyrazne rychleji nabehne - velky a dobry zlepseni.

4) Vyresen "zpateckovy" bug.

5) Je tam asi novy bug pri prehravani MP3 - pri preruseni prehravani (telefonat, TA info) nedohraje pisnicka do konce, ale rovnou to preskoci na dalsi. Otravny.

Odesláno

@maraaa

souhlas, bod 5 vyzkouším s telefonátem, TA mám OFF

doplním

- zdá se mi, že se o dost zlepšilo kousání hudby přes USB - iPod, ve větších městech při navigaci. 

- chybička, při přehrávání hudby a zobrazení mapy, se při ručním posunu na další skladbu, zobrazilo na pár sec info o skladbě současné a další (
2.80). Teď jen současné.

• O 2 týdny později...
Odesláno

5) Je tam asi novy bug pri prehravani MP3 - pri preruseni prehravani (telefonat, TA info) nedohraje pisnicka do konce, ale rovnou to preskoci na dalsi. Otravny.

Psal jsem, že mám s tímto problém, ale pak jsem to už nepozoroval. Takže jsem asi zbytečně strašil a nakonec to vypadá, že s tímto problém není...

Odesláno

Psal jsem, že mám s tímto problém, ale pak jsem to už nepozoroval. Takže jsem asi zbytečně strašil a nakonec to vypadá, že s tímto problém není...

Nemysllim, nemci hlasia s mp3 tiez problem ze nedohra sem tam. Takze sa to to nemuselo zdat.

Odesláno

I mě se stane občas , že přeskočí (na USB - náhodné přehrávání) na další skladbu dříve , než dohraje jedna . Zpozoroval jsem to až po nahrátí poslední verze sw. 

Zdá se mi, že to dělají pokaždé jen některé skladby. Ještě jsem to pořádně neodchytnul :-) . Možná stačí upravit název skladby nebo pod. Zatím to moc neřeším. 

Odesláno

Chlapi mám dotaz,

když budu aktualizovat z 2.71 na poslední verzi 2.85, zůstanou mi v adresáři všechny kontakty? Mám jich tam cca 400 a všechny jsem je tam dával ručně včetně mobilů, adres apod. Nerad bych tu pakárnu znovu řešil. Díky :)

Odesláno

No nejde mi ani o ten počet, ten bych dokázal zredukovat na cca 300 kontaktů, ale spíše mi jde o to, jestli se mi nesmažou automaticky všechny kontakty, když přehraji nový soft.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...