Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdar borci

ako funguje overboost? skusal som viac krat slapnut plny na 3-ke ale nejaky extra zazrak to nezrobilo, aspon myslim :myslim

to tlacitko na vypnutie obmedzovaca (za plynom) nefunguje ako spinac overboost-u, vsak??

Odesláno

musis pockat na niekho fundovaneho ako napr. straki007 ktory pozna system za tym:)

ja mam od viacerych predajcov/technikov dve verzie: a) auto spozna ked razantne stlacis plyn a podla toho zapne overboost

b) auto serie na razantne stlacenie, kym nepretlacis pedal az na podlahu a nezopnes spinac na pedali

Priznam sa ze na 2jke to funguje fajn:-D aj bez zopnutia spinaca , na troje som to neskusal este.

Odesláno

Nam to podradi samo.:aut:aut:aut

Jinak boost u 1,6 a 2,0 tam teoreticky je/(obchodni tah)ale neni to overboost jako overboost.

Neni to znatelne a temer nic to neudela u man prevodovky.

Odesláno

no ved to som chcel vediet... ze ci len ja to necitim, alebo je to tak ako som si myslel ze to nieje ziadne extremne \"zapretie\" do sedadla :D aj ked som to neocakaval, len som chcel vediet ci to vobec nieco robi...

Odesláno

ja som tiez bol prekvapeny ze šlapol som troska na plyn a auto nic..hmm az ked som ho dal na podlahu, a aj v tom pripade hned zabral, ked som mal vyssie otacky, cca 2100 vtedy to taha super..ale aj mna to obcas štve ze pridam plyn a nejak to nejde, dlhu drahu ma plynovy pedal na silnejsi rozbeh

Odesláno

Jestli dobře počítám, tak overboost má zvýšit krátkodobě točivý moment motoru až o celých mohutných 5-6%. No to je teda brutální síla, která vám uplně :mrk a zarazí zadek do sedaček.:D

Třeba 1.6HDI z 270 na 285Nm. 2.0HDI z 320 na 340Nm.

Odesláno

Hlavně je důležité k této funkci říct , že je k dispozici pouze 10 motohodin. Normálně se nedá znovu aktivovat , jen výměna počítače motoru.

V Německu kdo jezdí hodně po dálnici , to má za chvilí vyčerpáno.

Odesláno
no ved to som chcel vediet... ze ci len ja to necitim, alebo je to tak ako som si myslel ze to nieje ziadne extremne \"zapretie\" do sedadla :D aj ked som to neocakaval, len som chcel vediet ci to vobec nieco robi...

Jeden technik v Pevgeote mi poradil, že tento nárast krútiaceho momentu ucítim, keď zrychlím tempomatom...vtedy to vraj zafunguje, skúste odskúšať...:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...