Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Operator

Dneska mi nejspíš chcípla baterka v autě :mad::mad::mad: (aspoň doufám, že je to jen baterka) a jelikož není čas ani money shánět novou, takže se asi nezúčastním a když, tak s jinym pekáčem. :(

To je škoda...snad to je jen baterka...:(:(

Odesláno

Těžké dilema!

Tak teď jsem opravdu rozpolcen. Hrozně rád bych přijel a pokecal s fajn lidma. Ovšem na druhou stranu přijdu o to, jak Dany Heatley dostává kartáč od Šlégra, nebo jak Jágr utahuje ty svoje pověstný kličky před Brodeurem a skóruje pod víko....Bože, to je teda dilema.......Voštíkova T16, nebo Venca Prospalů...? .......formace lvů, nebo útok Jágr, Prospal, Straka?.......

Odesláno

No jo, to je taky řešení, ale ze záznamu už to nemá ty grády. Už člověk zná výsledek. Není nad kouzlo přímého přenosu :)))))).

Odesláno
Napsán autorem John

Napsán autorem Operator

Dneska mi nejspíš chcípla baterka v autě :mad::mad::mad: (aspoň doufám, že je to jen baterka) a jelikož není čas ani money shánět novou, takže se asi nezúčastním a když, tak s jinym pekáčem. :(

To je škoda...snad to je jen baterka...:(:(

Hm, takže je to baterka, kterou jdu po práci shánět, tak si to tam dneska moc užijte a snad příští měsíc... :papa:papa

Odesláno
Napsán autorem Ferry

covece koupit novou baterku a dat ji do auta to je hned, prijed ;)

To je jasný, ale sehnat jí levně u kámoše v servisu za nákupku znamená táhnout se přes celou Prahu, koupit jí a táhnout se dál cca 30 km za Prahu, kde mi stojí Pužó. :D:D:o:P Naštěstí to mám všechno při cestě domů, takže se mi opravdu vyplatí vzít to u toho kámoše. Ale jelikož potřebuju o víkendu jezdit a zítra čas nebude, budu muset oželit srazík. :( Fakt by mě zajímalo, čim přijede DD. Doufám, že zase budou nějaký fotky! :papa

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...