Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kupil som palivovy filter na Peugeot 206 1,4 hdi a zistil som ze nema snimanie vody vo filtri - 3 pinovy konektor . Tak som zacal prehladavat katalogy a bohuzial ziadny vyrobca to neprehana ani s informaciami ani s fotkami filtrov kde by to bolo vidno viete mi niekto prosim poradit ktore filtre maju ohrev + snimanie vody pripadne nejaky dobry e-shop ?

Odesláno
skor som mal zaujem o konkretne skusenosti uzivatelov s presnym nazvom filtra pretoze tam kde som kupil ten filter bol tiez pod tymto kodom a nema senzor vody takze nemam kam pripojit ten 3-pinovy konektor
Odesláno
musis prehodit cidlo zo stareho filtra
Na to som tiez myslel pretoze ten otvor zo zavitom tam je ale na konci je uzavrety inak by zrejme vytekala nafta .
Odesláno

Ked ti podla VIN povedali, ze nemas, tak nemas. Niektore modely nemali (nielen 206). Dokupit sa to da v autorizaku (cenu neviem), staci sa tam opytat.

Odesláno
trocha odbočim ja mam benzin 1,4 podla vin mi v servise povedali ze nemam pal. filter. ja si myslim ze každe auto by malo mat pal. filter da sa tam nejako domontovat

Nahod VIN, juknem na to ;)

Odesláno
trocha odbočim ja mam benzin 1,4 podla vin mi v servise povedali ze nemam pal. filter. ja si myslim ze každe auto by malo mat pal. filter da sa tam nejako domontovat

zastav se v prodejně ND peugeot--koupíš dvě hadičky a paliv. filtr (oni ti poradí), to je vše a budeš mít paliv. filtr podle origo stavu, jak ho montuje peugeot v továrně

[upravil dne 16/2/12 09:36 od ozzy56]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...